Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Ārlietu ministrs: Latvijai jāpārsūdz ECT spriedums Kononova lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tinis
T
Labi,ka negriežam otru vaigu!
Oskars
O
PAMODUŠIES,kad no siles jāizdod. ŽĒL ,KAD TĀS NULLĪTES NEBIJA SEŠAS , saeima nemācēs noskaitīt tik MAZ.
?zvirbulenam
?
vai ta neizmerojams ljaunums ar nav tikpat relativs?:)) vai ta sadarito var izmerit?:))
zvirbulēns
z
Nu ko, dzeri, Fakts tevi ka kaķēnu izsmērēja pa tavu sataisīto peļķīti :))))) P.S. Dzeri, tādus kā Jūs tieši šādu peļķīšu (muļķību) dēļ nevar laist pie varas, jūs esat pat bīstami, jo varat izdarīt neizmērojamu ļaunumu. P.S. Un Jūs nekad netiksiet pie reālas varas. Štokijam, būs vien jāsūkā ledus.
Fakts
F
Ar Latvijas intereses starptautiskajās tiesās aizstāv MK pārstāvis - MK pilnvarota persona (un neliels birojs), kā pārraudzību veic ārlietu ministrs. Ja pirms daudziem gadiem šai pārstāvei - Reines kundzei - arī varējēja pārmest, ka viņa šad tad nodarbotos arī ar sabiedriskām "blakuslietām", tad patlaban noteikti nē. Tad, kad Latvija vinnē Ždanoku, vai tad šo pārstāvi atceras retais; tad, kad tiesa pieņem ļoti strīdīgu lēmumu par labu "sarkanajam partizānam" - tad gan. Izlasiet sprdiedumu; argumenti ir gana labi. Vienīgā tieslietu ministra funkcija saskaņā ar MK noteikumiem šeit ir saskaņot, ko ārlietu ministrs ieteiks MK pilnvarot kā pārstāvi.
LemzisMilpis
L
Kas ir?! Riekstiņš atkal līdīs tiesāties bez pārliecības un pietiekami lielas sagatavotības šādām starptautiskajām prāvām? Protams, ka nav taisnīgs tas ECT spriedums, bet ar šito klētiņas pārsūdzētāju, kurš vēl nevienu starptautisku prāvu nav uzvarējis, var iznākt, ka zaudēsim arī 2x.
dzeris
d
Pirjmkārt, zaudēja ar 3 balsīm pret 5, otrkārt, tāpēc, ka likumus ar atpakaļejošo datumu neopiemēro, treškārt, tāpēc, ka TM, tāpat kā visur, strādā nevis profesionaļi, bet savējie, ceturtkārt, vai tad Latvija vispār kādu tiesu vinnējusi?
Zuze Ievai
Z
Nav jau kam gatavot, jo TM tikai sēž politikāņi un nabaga studentiņi. Ak, jā tagad par TM valsts sekretāru esot pieņemts lauksaimnieks, kurš tagad sākšot mācīties jurisprudenci. Tā ka gaidiet.
Ieva
I
Tad vismaz sagatavojiet visus argumentus tā, lai Eiropai nebūtu, kur piesieties!
He he... to @
H
Varbūt tu strausmanes vīriņu vari lūgt atteikties no lietas BB ar to lielo vairāku miljonu honorāru un uzņemties šo latviešu nācijai svarīgo lietu ( nu naudiņas gan tur iznāks mazāk...)?
@
@
Jāpārsūdz. Jo sprieduma formulējums ir cinisks un pat smieklīgs. Tikai jautājums - kādu amatpersonu radinieki mūs tur pārstāv, ka nespēj pārliecinoši aizstāvēties.
He he...
H
Paskat, ko šodien raksta lielie Dienas dūži! Par vispasaules revolūcijas lietām, bet šai lietai tā arī nav pieticis laika , ne saprašanas. Arī Streipiņu blogā par šo lietu neredz. Lūk kādi patrioti!
Zuze kabulai
Z
Arī mūsu letiņu inteleģencei un mēdijiem šī tēma neinteresē, bet palasi krieviski- tad redzēsi kā tur priecājas par gansiku sakaušanu... Tā ka tava opozīcija ar JL un Ps un štokija radījumu nav nemaz labāka!
zvirbulēns
z
Bezcerīgi, tā lieta ir zaudēta! Bet ko par to visu saka ģeneralprokurors Jānis Maizītis? Kā tas atkal gadījies, ka nav mācēts apsūdzēt?
Kabula
K
Ja Latvijai būtu Saeima un Valdība, nevis zaglīgu grupējumu shodka, un tā rīkotos vismaz tikpat principiāli un konsekventi kā lietuvieši jautājumos par okupāciju, Krievijas morālo mantojumu, padomju simboliku utt., iespējams ECT tiesnešu balsu samērs tad būtu pavisam cits... Kāpēc lai viņi pēķšņi, pēc savas iniciatīvas saasinātu jautājumu, kas Latvijai pašai nemaz tik ļoti nerūp, kurpretī Krievija skaļi aizstāv gan serbu gan savus partizānus - slepkavas..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ECT SPRIEDUMS

Eiropas Cilvēktiesību tiesa apmierinājusi bijušā sarkanā partizāna Vasilija Kononova prasību pret Latviju par nelikumīga sprieduma paziņošanu 2000.gadā un noteikusi viņam izmaksāt 30 tūkstošu eiro kompensāciju.

Kononovs uzvar ECT, Latvijai jāmaksā. Lasiet plašāk

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas