Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Arodskolas turpinās slēgt līdz decembrim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
limuzinss
l
Skaidrs ! Tatad pie parejam kersies pec decembra !
bimbam
b
Nekur nav teikts, ka skolenam jamacas savas dzives vietas tuvuma. Daudzam arodvidusskolam ir savi (pustuksi) internati, kuros apmesties! Saksim ar to, ka 20 gadu laika nav bijusi velme skolu sistemu mainit ta, lai ta butu finansejama! Tiesi preteji, katra skola raustija dekiti uz savu pusi, un rezultatus mes redzam tagad un viss!
chingacguks
c
IZM ir totāli āksti. Varbūt no sākuma izstrādāt 100 koncepcijas un slaukt naudu caur darba grupām? Skolu slēgšana mācību gada laikā ir idiotisms.
Exxlib
E
Cik tad ir to viengadīgo profesionālo IP pēc vidusskolas???
Exxlib
E
Tā jau tiem politikāņiem (Gaigalam) ir 500 turp vai šurp. t.i uzņems par 2500 vai par 2000 mazāk - nekādas šķirbas....
Lauķis
L
Viņiem liekas, ka daļa jauniešu aiz labas dzīves izvēlas skolu tuvāk mājas, lai iegūtu profesiju un sāktu kaut ko reāli darīt;( Ai, mācīsies kaut kur citā skolā! Nesen izskanēja informācija, ka šobrīd ir par daudz cilvēku ar augstāko izglītību, ka jāstiprina tieši profesionālā izglītība, kā, piemēram, Somijā, bet tagad atkal - varēs mācīties vidusskolā... Kamdēļ, lai 18 gados būtu bezdarbnieks, jo augstāko, pat ja gribētu, iegūt nevarēs atļauties, bet profesijas nebūs??????????
crazymf
c
cilvēks ar apgūtu profesiju daudz drīzāk sāks savu mikro biznesu, nekā uz vecāku kakla sēdējis vidusskolnieks... tomēr, acīmredzot, mūsu valdības mērķi nav saistīti ar valsts veiksmīgu attīstību... bail pat iedomāties, kādi varētu būt mūsu valdības darbības mērķi- ja tādi vispār ir...
fiksais
f
Tas pierāda, ka ministre ir absolūta diletnte izglitības jomā. Latvijā arodkolas bija 20%, vidusskolas 80%, kamēr citur Eiropā šī attiecība ir pretēja. Tagad šī attiecība tiek samazināta vēl vairāk par labu vidusskolām. Jautājums, kam mums vajag tik daudz dzīvei nesagatavotu jauniešu? Liela daļa pēc tam dodas uz augstskolām, lai gan to izglitības limenis ir ļoti zems. Tā vietā lai pārprofilētu vidusskolas uz profsionāli orientētu izglitību mēs ejam pretējo ceļu. Vai Latvijā aptrūkušies bezdarbnieki?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas