Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ārsti motociklistus lāpa katru nedēļu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hop-la-la
H
Tvinky, tu esi pārāk jauns. Bet gudrie saka - tev jābrauc ar domu, ka visi viņi grib tevi nogalināt. Kā ir karš un viņu uzdevums neļaut tev palikt dzīvam. Un nav ko stāstīt balablām... Viņus (viņas) vajag čekot. Tikai tā var izdzīvot un palikt veselam. Divus gadus viņiem izdevās mani nomedīt. Bet ar šo gadu ir cauri. Mēģināts vairākkārt. Karš, Tvinky. Vienkārši karš. Un tev jābūt gudrākam par viņiem, ātrākam un... Lai tie tur augšā mūs sargā.
Blabla
B
Žetons tev! Tik tiešām - cienīsim viens otru. To varētu attiecināt uz VISIEM šoferīšiem. :)
.
.
starp citu, motociklistiem pēc noteikumiem ir jāievēro ātrums un jābrauc pa joslām, nevis pa vidu kā ienāk prātā. un ja jūs iedomājieties, ka baltā līnija ir tikai tam vien radīta, lai pa viņu nestos starp mašīnām ar ātrumu, kas divreiz pārsniedz pieļauto, tad nevainojiet autovadītājus. vienīgais, ko varu teikt - cerams, ka kādam slimniekam tiks jauni orgāni.
Tvinky
T
Braucu ar mo divas sezonas, pat uz veikalu braucot velku pilnu eķipējumu un nav bijusi neviena avārija. Ir bijušas n-tās "gandrīz" avārijas un tieši dēl auto vadītājiem: liela daļa neskatās spoguļos, nerāda pagriezienus vispār jeb arī pļāpā pa telefonu. Ja jau to mašīnu tik labu var nopirkt, vaitad nevar handsfree sistēmu iegādāties un pļāpāt pa to trubu, ja tā deg? Un to, tas nav labākais risinājums, jo cilvēks tad novēršas no ceļa un reakcijas ātrums kritiski samazinās. Parasti agresīvākie mo vadītāji brauc vasarā šortos un maikā - bet atkal, ne visi ir agresīvie. Ja ņem vērā ko raksta "lielais ciniķis" tad ir daudz maz ok un problēmu nekādu nevajadzētu būt. Tik tiešām, rādat tos pagriezienus un uzmetat 2x skatienu. Esmu redzējis tādus šahmatistus ar mašīnām, kuri bez pagriezieniem pāri 2 pārkārtojas - nu tur es pie sevis nodomāju, labi vien, ka esmu aiz viņa, nevis sānā. Anyway - ceru uz sapratni, kad sezona atkal sāksies, cienīsim viens otru.
Blabla
B
Konkrēti tev man jautājumu nav. Man nav ziņu par tavu braukšanas stilu. Tās situācijas, kuras pieminēji, katru dienu ir vērojamas uz ceļa. Katram kādu reizi var gadīties, ka kāds lohs (vienalga - mocis vai vieglais, vai smagais) nogriež ceļu vai tevi vienkārši nepamana. Savos iepriekšējos komentāros runāju par TRAKAJIEM un ĀTRAJIEM, un PĀRGALVĪGAJIEM motociklistiem, kuriem ir daudz lielākas izredzes iekulties nepatikšanās tieši iepriekšminēto īpašību dēļ. _______________________________ motociklists braucot pieņem, ka neviens nepārkāps noteikumus, nemainīs joslas, virzienu, ātrumu bez īpašas vajadzības. ________________________________ Redzi, arī automašīnu šoferi PIEŅEM, ka citi satiksmes dalībnieki bez iemesla nedarīs visu to, ko tu iepriekš nosauci. Tad kāpēc vairums motociklistu uzskata, ka viņiem ir tādas tiesības - ātri braukt, veikt straujus manevrus, mainīt joslas, lai lielā ātrumā apbrauktu mašīnas?
iemaacies lasiit
i
Bremzēšana bez iemesla
Mao
M
"Tīklenes pārstādīšana? :D Ko pīpē? Iedod man arī." ----------------- Es neatceros tieši ko. Kaut ko acij. Neesmu speciālists, bet domu saprati - viņam vajadzēja rezerves detaļu, no kāda šrota, kuru vairs nevar atjaunot.
cinikiiti
c
Ja tu kadam ieskriesi aizmuguree, pofig kaa vinsh bremzeja, vainigs buusi tu, jo distanci neiveroji...
lielais ciniķis
l
NEBREMZĒ, kad ieraugi motociklistu. Brauc, kā brauci. Bremzēšana bez iemesla var izraisīt avāriju, kurā TU būsi vainīga! motociklists braucot pieņem, ka neviens nepārkāps noteikumus, nemainīs joslas, virzienu, ātrumu bez īpašas vajadzības. Jo parasti motociklists vēro netikai tuvāko priekšā braucošo, bet vēl vismaz 3 braucējus uz priekšu...
lielais ciniķis
l
Divas reizes esmu bijis cietušāis CSN. vienā gadījumā krimināllieta. Pirmo reizi blonda kaza brauca ārā no pagalma un nepalaida mani, otrā lohs runājot pa mobilo riņķveida kustībā pa labi nogriezās no otrās rindas... P.S. braucu ar 125cm moci, kura max ātrums ir 110 km/h. stāžs 20 gadi. vai jautājumi ir?
Nika
N
Es arī vienmēr piebremzēju, kad ieraugu spogulītī moci. Un saku - labāk brauc man pa priekšu!
es
e
Tīklenes pārstādīšana? :D Ko pīpē? Iedod man arī.
Blabla
B
Ak, tu mazais ciniķi.... Galvenā problēma ir tā, ka tādi kā tu brauc ātri, nu ļoti ātri, daudz ātrāk par pārējiem. Pieredzējuša šofera vidējais reakcijas laiks ir 1sekunde. Cik metrus to nobrauc 1 sekundē ar ātrumu vismaz 100km/h? Vismaz 15-20 metrus... Un, pat ja es laicīgi parādīšu signālu (starp citu, to arī vienmēr daru), tu, traukdamies trakā ātrumā, visticamāk, nepaspēsi noreaģēt un mums izveidosies ļoti ciešs kontakts ar neprognozējamām sekām. :)) Tāpēc vienmēr, kad uz ceļa pamanu mazus ciniķus uz jaudīgiem močiem, es pagaidu, kad viņi aizdrāžas garām un tad veicu savus ieplānotos manevrus. :)))
Jautājums
J
Un tiem, kuriem nauda jau ir, lai iegādātos visai jaudīgus braucamos, steidzamu ārkārtas palīdzību veic bez maksas? Bet tiem, kam vajag, piemēram, sāpošu muguru operēt, jāmaksā milzu nauda. Izskaidrojiet man kāds šo kārtību. Nudien nesaprotu.
Mao
M
Tas, ka motobraucējus sauc par "orgānu donoriem", nav nekas jauns. Tomēr viens stāsts mani diezgan šokēja. Kāds vīrs ilgi gaidījies ieradies slimnīcā, lai uztaisītu acs operāciju. Neatceros precīzi , bet viņam liekas bija vajadzīga acs tīklene no donora. Ārsts viņu sagaidījies un bēdīgi paziņojis, ka operācija jāatliek, jo diemžēl neesot no kā paņemt. Morgā neesot attiecīgu "donoru". Bet tad viņš paskatījās pa logu, uzsmaidīja un teica, lai mazliet pagaidot. Ārā bija sācis līt lietus un ārsts droši prognozēja, ka drīz ievadīs kādus pāris motociklistus - tad būšot no kā paņemt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas