Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Artūram beidzot atrasts ģimenes ārsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fdsa
f
izkauca ja? žēl ka nedzīvojam senajā spartā... kas vēsturi mācījies nojauš par ko ir runa
saucēja balss
s
Vai Baštikam nekas nav sakāms?
Zanis
Z
Veel aizmirsu piebilst ka vinai buutu lieli pabalsti un dziivosana daleeji apmaksaata,sakaraa ar dela invalidaati.....Latvijaa ir noteikti jaastraada 3 darbos lai galus savilktu kopaa,un ar puisiiti reti ir kopaa....Kauns Latvijai ,kauns ieredniem,un sisteemai!!!!!!!!
Zanis
Z
Dzili iesaku maatei Heleenai Plaamei paarvaakties tagad no Rigas,Latvijas uz Angliju...... Tur vinas un vinas beerninu pienems ar atveertaam rokaam,un liidzees ar visaadiem mediciinieskajiem veidiem un liidzekliem neizteereejot ne kapeikas pasai.Valsts ir loti pretii naakosa invaliidiem un slimiem cilveeciniem kaa arii parastajiem iemiitniekiem,jo mediciinas pakalpojumi ir bezmaksas uz NHS(national health service)..... Latvija nav vieta cilveekiem dziivosanai,pat zveeriem buutu gruuti un ir gruuti...... Man ir kauns ka man jaasuuta nauda maniem vecaakiem pensionaariem uz Latviju,lai varetu apmaksaat zaales,un mediciinas pakalpojumus,vienkaarsus arsta apmekleejumus.Vini ir pensionaari.Kauns....Dziivojot jau ilgu laiku prom no Latvijas ar vienvairaak saprotu ka taa nav pat baanaanu valsts vairaak,bet Mizu.Plika miza.
vai
v
vai tad ĀRSTU BIEDRĪBA NENOSODA tos ārstus,kuri atteikušies bez argumentiem?
neticami
n
Lasu un negribas ticēt. Kas notiek Latvijā? Vai tiešām totāla morāla degradācija?
lno
l
Aizveries, rupekli!
slikti
s
bet pļāpiņa Apinis klusēja ... ai! cik slikti!
Helasie
H
un kā lai ciena šādus ģimenes ārstus?? vai nevarētu visus atteikušo uzvārdus nopublicēt??
Mammaria
M
"Ja kāds vēlas ziedot Artūram Ivanovam rehabilitācijai, kas iecerēta Ukrainas Starptautiskā rehabilitācijas klīnikā Truskavecā, var ziedot portālā ziedot.lv projektā Palīdzēsim mazajām sirsniņām!. Jāuzmeklē portālā šā projekta sadaļā Artūra Ivanova vārds." ---- Nu šis man liekas vēl trakāk un AMORĀLĀK par ģimenes ārsta neatrašanu! Krīzes situācijā vai receptītei var arī aizdoties uz uzņemšanas nodaļu, bet tas, ka bērniem Latvijā netiek pienācīgi nodrošināta REHABILITĀCIJA - to nenodrošinās nedz ķeksīša ģimenes ārsts, nedz SOS ambulances - tas IR REĀLS UN NEATRISINĀTS KAUNS MŪSU AUGSTĀKĀM VARAS IESTĀDĒM!!!! Lūk par to būtu gan jāšūmējas! (tikai cilvēki bikli jauc prioritātes un gatavi sacelt jezgu par sīkumiem)
urbis
u
Kā var tādas srulbības laist- ar lauztu kāju pie ģim. ārsta? Kurš ar lauztu kāju rāpus iet pie ģim. ārsta? Nevajag jau nu parādīt savu stulbumu! Ir akūtas situācijas, kad 1. palīdzību sniedz slimnīcās, uz kurieni aizved ātrie. Arī ģimenes ārstam ir akūto slimnieku pieņemšanas ik dienas , piem., ar paaugstinātu temp. utt. Tie, kas ir pārgudri un grib kaut kur iet pa taisno un bez rindas- lūdzu, maku vaļā un aiziet! Bet jūs visu gribat "na haļavu"! Aizmirstiet, tie laiki ir garām. Un par tām rindām- nevajag dir...t, jāgaida tiem, kam mati sāp. Pie spečukiem, tur gan ir rinda un man domāt, ka tur tā sakārtots, lai piķi varētu vairāk iesist, pats esm uto izbaudījis. Tā kā nav ko apdir...t ģimenes ārstus par tiem jūsu 50 grašiem!
Amerikaane
A
kare - pilniigas mullkkiibas par Ameriku! Es gaidiiju uz ggimenes aarstu 1.5 meenessus rindaa! Protams, tagad, kad ggimenes aarsts ir nostabilizeets, turpmaakaas viziites buus daudz aataak pieejamas. Un Kanaadaa ir veel trakaaka situaacija. Taa kaa nevajag runaat to, ko neesi izbaudiijusi!
Dace S
D
Paldies šai ārstei!!!
who cares
w
Ģimenes ārsta apiešana sāpīgi (vai arī ne - atkarīgs no maka biezuma un apdrošināšanas) griež makā. Tas arī viss.
eksis
e
Tagad no ārstu biedrības prasītos kāds goda raksts dakterei par gada ārstu vai ko tamlīdzīgu par apzinīgu pienākuma pildīšanu, kas šajā gadījumā, ir vairāk nekā 15 neiroķirurgu kopdarba vērts, jo stiprina cilvēku uzticēšanos ārsta profesijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Bērnam reģistrāciju atsaka visi rajona ģimenes ārsti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas