Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ārvalstu eksperti mudina SC mācīties no Klintona un celt zemes nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Matemātiķis
M
Vienkārši ideāla programma! Ja tā tiks realizēta, tad jau 2011. gadā visi Latvijas iedzīvotāji kļūs miljonāri.
Terorists
T
Kur tik klausies,vieni eksperti.Tāds iespaids paliek kad visi pašmāju eksperti aizbraukuši uz Angliju plantācijās gurķus lasīt vai ir galīgie nejēgas un tikai naudu saņem. Un tik cik varēja dzirdēt ziņās tad ieteikumi bija domāti Āfrikas tuksneša iedzīvotāju dzīves līmeņa celšanai nevis Eiropas kontekstam. Un ko var ieteikt eksperti tiem kas paši valsti izlaupīja vai pie izlaupīšanas piedalījās-NEKO.Tā kā nevajag ekspertus,bet sūdainu koku un visus šos ekspermentētājus triekt tālāk no politikas lai nemaisa gaisu.
ārpus konteksta
ā
Pie tik ļoti atšķirīgas kadastrālo vērtību bāze, kāda tā ir Latvij[ā, nevar tā vienkārši celt zemes nodokli.
Argentīnas Tango
A
Tas, ko Tu nosauci par slimu suņa murgotāju, sarkano, dullo ------------------------------------------------------ ---------------------------------- Michael Hudson, RTFL Chief Economic Advisor, Professor of Economics at the University of Missouri (Kansas City) and chief economic advisor to Dennis Kucinich (Democratic member of the United States House of Representatives). He has advised the U.S., Canadian, Mexican and Latvian governments, as well as the United Nations Institute for Training and Research (UNITAR). He is the author of many books, including Super Imperialism: The Economic Strategy of American Empire (new ed., Pluto Press, 2002).
Lauksaimnieks
L
Mums šodien valstī nav nekāda statistika kas kam pieder un cik daudz pieder tā kā iekasēt naudu var tikai no tiem kas līdz šim godīgi ir maksājuši, valstī ir miljons lauksaimniecībā aizaugušu platību , tikai vai par šo miljonu aizaugušo kāds maksā ja nav uzskaites tas ir jautājums, tādai uzskaitei bija jābūt katrā novadā diemžēl nekustāmo īpašumu nodaļās uz šo jautājumu atbildes nav ,tas tāpat kā nav atbildes ,cik zemnieku saimniecības tas jaunais ZM divu miljonu atmasātais aparāts katrā novadā staigājot par z/s saimniecībām apsekos un cik lielas platības un cik saimniecību skaitu ,tas slepeni esot tāda ir atbilde, bet ne viss ir sarkans un sarkani
Kaspars Gasūns
K
"Nekādas konkrētas ekonomiskās programmas Klintonam pirms vēlēšanām nebija, apgalvoja Misūrī universitātes ekonomikas profesors Maikls Hadsons. Pēc viņa domām, līdzīgi pirms nākamajām Saeimas vēlēšanām ir jārīkojas arī SC.." Tas bija labs... :D Izklausās pēc muļķiem un dullajiem - ekspropriēt, mesties cīņā ar nav skaidrs pret ko, nav skaidrs par ko un nav skaidrs kopā ar ko, apmest riņķī visu nodokļu sistēmu bez neviena aprēķina un konkrēta cipara, "sildīt" ekonomiku ar valsts naudu, kuras nav, nīdēt oligarhus un birokrātus (par pirmajiem nezinu, bet otros dēvē arī par "ierēdņiem", un tie jau tikko kā tika "apgriezti"). Kaut kādi populistiski (?) slima suņa murgi! Un tie sarkanie vēl brīnās, kādēļ viņus visi tā nemīl... :D
ja
j
Pareizi jacel zemes nodoklis lielajam privatmajam ekskluzivajas vietas!
Pēteris
P
1996 .g man Zemes komisija paziņoja,ka man nav tiesību privatizēt zemes gabalu uz kura atrodās manu vecāku māja kuru viņi uzbūvēja atgriežoties no Sibīrijas,jo nav atrodams formāls iesniegums, ko es iesniedzu ,ka es vēlos privatizēt zemi ,kas 1956 g bija piešķirta apbūvei. Bijušajam zemes īpašniekam paziņoja, ka Rīgā trūkst brīvu zemes gabalu un atdeva to kur vecāki bija uzbūvējuši māju.Vecākiem tas bija smags trieciens ar letālu iznākumu.Man tagad zeme jāirē no īpašnieka par 5% no kadastrālās vērtības. Un tādu kam ir līdzīgas problēmas ir daudz, jo mūsu valstī deputāti tikai sola palīdzēt, formāli atbildot uz vēstulēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas