Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

AS Diena attīstības veicināšanai tiek pastiprināta valdes locekļu komanda

Pamatojoties uz panākto vienošanos starp Viesturu Koziolu un Roulendu ģimeni par AS "Diena" akciju iegādi, pēc kuras V.Koziols kļūst par AS "Diena" kontrolpaketes turētāju ar savam uzņēmumam piederošām 98.84% akcijām, ir nolemts veikt izmaiņas AS "Diena" valdē - par valdes priekšsēdētāju noteikt Viesturu Koziolu un valdes sastāvā iekļaut Normundu Staņēviču, kas būs atbildīgs par stratēģisko attīstību, un Romānu Meļņiku, kas būs atbildīgs par produktu attīstību un konkurētspējas palielināšanu. Darbu AS "Diena" valdē turpinās arī Uldis Salmiņš.

Izmaiņas valdē nepieciešamas, lai nodrošinātu veiksmīgu akciju sabiedrības darbību un intensīvu darbu attīstības plānu īstenošanā.

"Esmu iecerējis panākt, ka AS "Diena" ir ne tikai lielākā, bet arī modernākā un finansiāli veiksmīgākā mediju grupa Latvijā. Lai realizētu visas ieceres, es rūpīgi apsvēru nepieciešamās izmaiņas vadībā. Man ir svarīgi, lai komandā būtu aktīvi, zinoši un pieredzējuši cilvēki, kas pilnu darba laiku velta visu mediju koncernā ietilpstošo uzņēmumu saimnieciskās darbības uzlabošanai. Pirms pieņēmu lēmumu, es rūpīgi izvērtēju jaunās komandas iespējamos kandidātus un veicu sarunas ar vairākiem biznesa vadības un mediju jomas profesionāļiem. Šobrīd esmu izteicis piedāvājumu N.Staņēvičam un R.Meļņikam, kuriem es uzticos un kurus es ilgus gadus pietiekami labi pazīstu un augstu vērtēju." apliecina Viesturs Koziols.

Normundam Staņēvičam ir vairāk kā 6 gadu korporatīvo finanšu un darījumu konsultāciju pieredze Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas tirgos. Strādājis ar tipogrāfijas un mediju uzņēmumiem, vadījis vairākus restrukturizācijas un apvienošanas procesus, kā arī strādājis pie kapitāla piesaistes.

Romānam Meļņikam ir vairāk kā 10 gadu pieredze uzņēmumu un mārketinga projektu vadīšanā, iepriekš viņš ir strādājis presē, radio, TV, reklāmā un sabiedriskajās attiecībās. Plašāk pazīstams, kā Ministru prezidenta G.Krasta (TB/LNNK), TP priekšsēdētāja A.Šķēles, kā arī vairāku ministru preses sekretārs, padomnieks.

AS "Diena" ir lielākā mediju grupa Latvijā. Koncerna pamatdarbības veids ir drukāto mediju izdevējdarbība, un tā galvenās aktivitātes ir saistītas ar nacionālo laikrakstu, reģionālo laikrakstu un mēneša žurnālu izdošanu, interneta ziņu portālu veidošanu, kā arī avīžu un žurnālu poligrāfijas un preses loģistikas pakalpojumu sniegšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas