Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
Opozīcija prasīs Ašeradena demisiju, ja viņš nenomierinās lauksaimniekus

Ašeradenu iedzen stūrī

Saeimas opozīcija un lauksaimnieki ekonomikas ministram Arvilam Ašeradenam (Vienotība) dod laiku līdz martam elektroenerģijas maksājumu pieauguma novēršanai. Pretējā gadījumā prasīs demisiju. Satraukta arī premjera partija.

Top komentāri

vienkārši ...
v
skaidri un gaiši ... . asins kāri suņi vienmēr ... ne tikai rej , bet klaiņo apkārt ... kur ko izārdīt ... vajag vai nē ... bara princips . jūt , ka drīz varētu tikt turpat ...pie tās pašas siles ... grābt un vandīties ... , BET MŪSU INTERESĒS IR SAKĀRTOT TĀ LAI TĀDA BARDAKA NEBŪTU UN TŪLĪT ... . TĀTAD TŪLĪT IR JĀATRISINA ŠIS MAKSĀJUMU VEIDS UN VAINĪGOS JĀSODA UN LIKUMS JĀMAINA VISPIRMS . KAUT KĀDA TUR KOMPONENTE OBLIGĀTA ... TUR JAU TEICIENĀ VIEN IR AIZDOMAS ... KORUPTĪVAS , ZAGŠANA . KATRS MAKSĀ PAR TO KO PATĒRĒJIS , BET PĒC VIENĀDA TARIFA VISIEM NEVIS KĀDS KĀDA RĒĶINUS APMAKSĀ . UN TAS PĀRPALIKUMS VAI ZAUDĒJUMU JĀSEDZ TAM KURŠ NAV LAICĪGI NOVĒRSIS ZAUDĒJUMU RASŠANOS .
Un
U
Un vajag Aseradenam ari atsaukt viesstradnieku grozijumus, jo citadi ar to ari beigsies Latvija ka tada... Kam vajadzigi viesstradnieki, ja pec Breksita daudziem Lielbritanija nebus darba un nekas cits neatliks ka atgriezties majas.
Breźņevs
B
Lai nemãlè acis.Visa partijas ir iesaistîtas lai saņemtu savu daļu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas