Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Asinsvadu ķirurgi: valsts attieksme nāvei un invaliditātei nolemj divus tūkstošus gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labs arsts
l
www.asinsvadukirurgs.lv
:)))
:
Valsts Izzadzejus tiesās pati tauta, korumpētās tiesas varēs sēdēt maliņā un noskatīties kā ar zagļiem izrēkinās iedzīvotāji paši.
:)))
:
Vministrija aprij 90% veselības aprūpei paradzēto naudu, respektīvi birokrātijas kantoros noraksta sev miljonus, kur tad palika Baibiks, atkal Infekčos varēs taisīt biznesu? Nevaru sagaidīt Valsts bankrotu, kad sabruks valsts ar visiem zagļiem kopā un sāksies raganu medības, vainīgās personas karietē un steidzami uz torni:)))
pārdomām
p
Lai sagaidītu Stradiņu poliklīnikā pieņemšanu pie speciālista pacientam ir jāsēž nemazāk kā 3h, reģistratūras telefona līnijas vienmēr ir aizņemtas, rodas iespaids, ka slimnīca taupa uz darbinieku rēķina, bet vadība savas algas palielina.
pārdomām
p
Nevisi ķirurgi saņem aploksnītes, bet mazākā summa esot 100ls un uz augšu, tā vismaz pacienti stāsta par Stradiņu slimnīcu, darbs KNABAM, bet nekoJAU nedara tikkai sēž kantoros un dzer kafijas un sit klačas par tēmu ,, KRĪZE,, . uN VĒL, PACIENTI, ĀRSTI NEDALĀS AR ,,melnā darba,, darītājiem sanitāriem un māsiņām, kas izdara pašu svarīgāko darbu pacienta apkopšanu un pacienta nepārtraukta aprūpe un sekošana līdzi iespējamo komplikāciju rašanās ( asiņošana, sepse u.c) UN SAV;AICĪGI REAĢĒ. Un tas vai Jūs dodat vai nedodat naudu nemaina ārsta darba kvalitāti. Viszemākais atalgojums medicīnā ir medmāsām un sanitāriem, nepelnīti jo viņiem ir atkarīgs vai pacients spēs ātrāk atveseļoties vai nē. Varat turpināt dot ķirurgiem tūkstošus, bet ja iztrūkst māsas un sanitārs, tas viss viņa darbs ir veltīgs.
Hava
H
Man laikam citi Stradiņi gadījušies. Pēdējo 5 gadu laikā tur pati un tuvinieki pabijuši kopumā 5 reizes. Nekad nekāda papildus nauda nav prasīta (tikai cik par gultasvietu). Laikam man laba karma. ;)
V
V
2000 ir pamaz, nebūs vajadzīgā ietaupījuma, vajag gadā nobendēt vimaz 10000 slimnieku, pensionāru un tamlīdzīga balasta, labā ziņa- valdība pie tā strādā!!!
aha
a
ne tikai stradiņi,,,
AL
A
Var jau guldīt slimnīcā plānoti, bet ja nedosi konvertiņu tad uz savām kājām ārā vari neiznākt.
Inga
I
Diemžēl, bet ne tikai valsts, arī šīs slimnīcas ārstu attieksme. Stradiņi bija vienīgā slimnīca, kur pirms operācijas, lai tāda vispār notiktu, prasīja naudu, un tas bija tā dēvētajos treknajos gados
ss
s
slima tauta
Ieva
I
Ķirugiem pirmkārt ir vajadzīgs aprīkojums un otrkārt, lai tur pastāvīgi nāk pietiekami daudz cilvēku, tāpēc pie mums ar mūsu iedzīvotāju skaitu un maksātspēju privātais nekādi nevarēja iegūt un nespēs noturēt iemaņas!
Ieva
I
Ja latvijā daudz tādu kā tu, tad nav brīnums, ka esam pakaļā! Paskaties taču, cik privātajiem tie pakalpojumi maksā! Un neviens viņus riņķī negāž!
Ieva
I
Ja sēžas pie galda, tad jāizdomā, cik birokrātu var atļauties (īpaši tāpēc, ka vairums ir aiz ausīm pievilkti)....lai gan principā liela laika tērēšana, ja birokrāti pat saskaitīties nespēj.
Krukis.
K
Lielākie vaidētāji tieši ir tie viduvējības dakteri, kur bruģē ceļu uz politiku, ka to darīja tie, kas jau ir politikā. Keris nakotnē bruģē ceļu uz ministra posteni. Bet tikai tad, kad Latvijā ekonomiskā situācija būs stabilizējusies un tad viņš parādīsies baltā zirgā. Šodien viņš labāk grauž valdību, bet nemeklē savā slimnīcā rezerves un nepieprasa no saviem vadītājiem saprātīgi sabalansēt slimīcas budžetu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas