Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Atgriešanās kongress

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris- vilis
d
Pēctecībai - kur? Tā paša kursa ieturēšanā un virzībā uz bezdibeni? Un tā "intelektualā vide" ir kas - Slakteris un kompānija?
vilis
v
Labs raksts un smpatiski komentari.JL nav ideju.Viniem nav pat tada atbasta intelektualaja vide ka Godmanim,tas vismaz lasa internetu un skita ir padomnieki gan oficiali,gan neoficiali,kas par brivu piespeleja idejas,kuras tas publiskoja.Vinam bija spejas ieraudzit padoma kodolu,tas liecina par ista valstsvira pratu.Tada otra Latvijas Jaunakaja vesture neredzu.JL redzu tikai divus ministra amata cienigus -Dombrovskis un Murniece,parejie pupu mizas.Repse ka ministrs derigs tikai tad,kad kluse un lauj padotiem stradat,ceru ka VID ir argumenti lai vinu turetu grozos.Te esmuvienispratis ar Mari Andersonu.Slavas laurus jau Parasti savac mulki un aksti.Kamparu ka ekonomikas ministru?Bus otrs Ledus Tirgotajs.Bailigs demagogs,bez idejam un kopeja redzejuma,ja nav labaka lai paliek vecais,tas kaut mazrunigs tomer sakarigs. Pie budzeta izmainam vajadzetu nemt realakas IKP prognozes ,nenemos but par orakulu ap6mjrd.,tas dotu iespejas jutami ietaupit uz 2% aizsardzibai.Ta nav dogma un nevajag skrie otra gravi.Jaievero pecteciba visos darbos.Pietiek mulkibu,kuras sastradaja JL pirma valdiba.
janis
j
Es pat teiktu - par JL nevienam nav nekadu parsteigumu. Vini var valsti izglabt. Jautajums - vai TP, LPP un ZZS to vieniem laus. visticamak ne - un tad mes busim dimba. Tas butu ja nenotiks nekadi brinumi. Bet brinumi var but - LPP var daleji izpirkt savu vainu taja, kas notiek, laujot Jl strada - ejot valdiba bez pretenzijam uz satiksmes ministriju.
galva uz pleciem
g
Repše, ja Tu vispār kaut ko šajos 7 gados, kopš esi politikā, esi iemācījies, tad tu saprastu, ka TPistiem Kultūras ministriju dot nedrīkstētu! Tas, kas jābūv;ē - bibliotēka un citas modernas kultūiras celtnes, vai tad to nevar uzbūvēt citas partijas vadībā? Turkl\at droši vien druksu ietau[pītos reprezentācijas un nepamatota PR izdevumi! Bet tīri ideoloģiski TPisti ir vulgāra, ciniska un prasta tauta, kas sēj augst'prātību un pļauj mežonīgas intrigas ik uz soļa!
dzeris
d
Ja viss būtu atkarīgs tikai no JL, , vairāk kā pārliecināts, ka tas spētu izvest valsti no krīzes. Ne jau krīze ir lielākais drauds šai valstij, bet tie, kas stāv aiz valdo;šām partijām un rasusta diedziņus, ir lielā mērā atbildīgi par krīzi, bet neko nav mācījušies un turpina mēģinājumus komandēt, diriģēt un gūt tikai personīgo labumu, jo par valsti kopumā domāt nespēj un negrib. Ja JL tā nopietni ķesies pie tās parazītu armijas - ierēdniecības, un arī pie nopietnām reformām, dzirdēsim ne jau kādus tur zvirbulēna bērnu šļupstus, bet pāri JL gāzīsies veselas samazgu cisternas. Taisni tāpēc, pat ja izdotos nodibināt valdību, reāli veikt reformas b\us ļoti grūti, un vienīgais, kas varētu līdzēt - sabiedrības atbalsts un sabiedrības informētība, tāpat griešanās pēc atbalsta pie pilnīgi visiem saeimā pārstāvētiem spēkiem, arī t. s. kreisajiem. Un es, piem., domāju, ka arī šlesera partiju demonizēt nevajadzēja, daudz daudz vairāk ļaunuma valstij nodarījusi TP un TB, cita lieta, ka bez TP valdību nevar izveidot, TB gan vajadzēja atstāt ārpus valdības, un vietā ņemt SC, tādu soli atbalstītu un saprastu daudz vairāk cilvēki, nekā raudātu pēc TB. Neordināra situācija prasa nestandarta risinājumus.
AE
A
Godmanis "vilka" valdību viens. Liela daļa no velkamajiem bija vēl treknajā jūsmā sabīdītas gadījuma personas bez valstiska redzējuma dimensijas. Dombrovskis + Repše tandēmā nosvērtība savienota ar analītisku prātu. Visa komanda izvēlēta pēc citiem - lielākā mērā valstiskiem kritērijiem. Situācija vienkārši nav devusi citu iespēju. Izskatās, aiz borta paliiks tie, kuriem tur būtu vieta. Balsu skaits arī pietiekams - 66. Protams, tiem, kuri spēlē uz bankrotu, tas nav labākais variants. Bez atbildes gājiena jau nepaliksim.
cukurgailītis
c
Par līderiem ir pāragri runāt.Kas tas par līderi,kas nemāk pat sakarīgi izteikties.Tāpat neesmu dzirdējusi kad repsisti taisās atdot Bankā Baltija nozagto naudu.
dace
d
Šitie neko nemācās. Paskatoties viņu ministru kandidātu sarakstu, viss ir skaidrs. Klīnika.
Bad
B
Šlesers arī atgriezās pēc Jūrmalgeitas :))))
vdz
v
Būs labi, ja JL būs izvērtējis iepriekšējās kļūdas un nebūs tik kategorisks, kas tikai vairo ienaidniekus! Nevar muļķim teikt, ka viņš ir muļķis, bet jāsadzīvo un pamazām jānoliek sava vietā. Repše ir gudrs un talantīgs cilvēks, bet degsme jāievirza mierīgākā gultnē. Ceram uz to!
UF!
U
Paldies Rodina kungam par objektīvo situācijas izvērtējumu. Bet gaudotāju mums ir TIK daudz, ka, iespējams, tieši šī iemesla dēļ esam tur, kur esam...Vairs viņus nelasu...
jautājums
j
Nu, jā... Napoleons arī atgriezās. Uz 100 dienām. Un tad bija... Vaterlo
Ērglis
Ē
Protams. ZZS var. Pagaidi, vai viņi nebija Rozes bīdītāji un joprojām presentē apsūdzēto smagos noziegumos kā premjeru? Nu jā :)
Ērglis
Ē
Piekrītu, tas ir risks un nav nekāda medusmaize. Nu vēlēsim to labāko, jo brīvprātīgi no šīs valsts netaisos migrēt.
zvirbulēns
z
Jā, nedomāju, ka ar JL ir tik bēdīgi, viena maza, butībā sašķelta partija, kura nezin, ko darīt. ----------------------- Nekas labs nav gaidāms, šī partija nevar nest varu. Visticamāk, ka Dombrovskis nekļūs par premjeru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas