Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Askolds Rodins: Atgriešanās rezervistu solā

Uz ilgāku laiku paliekošas pēdas aiz sevis neatstājis, pirmdien amatu atstāja veselības ministres Baibas Rozentāles (TP) ārštata padomnieks Gundars Bērziņš. Atradās amatā divas nedēļas. Tas varētu būt valsts rekords.

Bērziņš apgalvo, ka tieši viņš sarūpējis "miera pīpi" Rozentālei un premjeram Valdim Dombrovskim (JL), un tāpēc "rīcība ir iestājusies". Viņš gan, cik zināms, ir vienīgais šādas informācijas avots.

Premjers un veselības ministre par papildu finansējuma rašanu vienojās pirms desmit dienām. Šonedēļ Bērziņš attapies, ka viņam zudusi "brīvības sajūta", jo, redz, amats uzliekot pienākumu būt mutē savaldīgam.

Bērziņš tika ieņēmis daudzus augstus amatus, pat pretendējis uz Ministru prezidenta krēslu, vai nu viņam nezināt, kādus pienākumus uzliek amats. Ar varītēm jau neviens viņu nevarēja pielikt Rozentālei pie sāniem.

Var jau būt, ka TP skatās uz Bērziņu kā uz pieredzējušu, taču pamatā uz rezervistu soliņa sēdošu spēlētāju, kuru vajadzības gadījumā uz brīdi var palaist laukumā. Varbūt nevajadzēja to darīt, TP izpaliktu kārtējā blamāža. Tāpat jau TP — jo tālāk, jo nenopietnāka izskatās.

Bērziņš paguva aizrunāties tiktāl, ka "veselības naudas samazinājuma iniciators bijis Valsts prezidents Valdis Zatlers, lai cik dīvaini tas izklausītos". Tas patiešām izklausās dīvaini.

Bērziņš savulaik ir ieņēmis gan veselības, gan finanšu ministra amatu, un viņam tomēr klātos zināt, ka Valsts prezidentam budžeta veidošanā ir skatītāja loma. Nodzīta zirga simptoms, vai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas