Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Briesmas pamanīja laikus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Kad es mācījos skolā, tad mācību grāmatās par PSRS bija rakstīts, ka tur dzīvo: baltkrievi, ukraiņi, gruzīni, kazahi... utt., un - lielā krievu tauta. Lieli mērogi, lieli līderi, lieli darbi.
Fredijs Krīgers
F
Šie cilvēki, kuri "gadu desmitiem strādā ar dzīvsudrabu", gadījumā nelieto aizsarglīdzekļus? Un kā ir iespējams "pabaidīt" ar kaut ko tādu, kas nav nāvējošs, bet ja nav nāvējošs, tad no kā cilvēki nonāca slimnīcā?
Žanis
Ž
Man nav nekādu simpātiju pret Putinu un absolūti nekādu ilūziju par viņa rokaspuišu darba metodēm, bet šis gadījums tomēr izskatās par daudz dīvains. Nu nevar nevienu noindēt ar dzīvsudrabu vai tā tvaikiem - pajautājiet to cilvēkiem, kuri gadu desmitiem ir strādājuši ar dzīvsudrabu. Un cik cilvēku būtu noindējušies ar sasistiem dzīvsudraba termometriem ? Protams, ka dzīvsudrabs nav nekādi vitamīni, un tas laikā gaitā uzkrājas organismā bojājot it sevišķi smadzenes, un izraisot psihiskas saslimšanas. Šeit ir darbojušies vai nu kat kādi pašdarbnieki deletanti, vai arī mērķis ir bijis nevis noindēt, bet gan pabaidīt vai visdrīzāk vienkāši diskreditēt, lai tas viss izskatītos pēc lētas pašreklāmas publikas uzmanības pievēršanai...
LiliPuti(ns)
L
ko jūs te Putins Putins! vai tad neziniet ka viņš kā visi īstie boļševiki-komunisti pieņēmis kļičku VLADOLFS PUTLERS
ore
o
Putina dzimene ir 7.oktobrī
dzeris - Gatis
d
Vai tu gadījumā vēl nedzīvo Staļina onkuļa laikos? Ja tas viss, ko tu raksti, tiešām domāts nopietni, nevis kā joks?
Ērglis
Ē
Mēs varam vēlēties izbeigt visu ar pagātni, bet pagātne nav visu izbeigusi ar mums - Magnolija. Kāmēr krievi nebeigs domāt kategorijās "mēs - viņi", tikmēr viņi slimos ar paranoju un nespēs akceptēt nekādu kritiku.
dzeris - ZBL
d
Turpat kur Antonu.
ZBL
Z
Kur sūtīsiet Gati?
Gatis
G
Tas ir ārkārtīgi pareizi, ka likvidēja tādu nodevēju Ļitviņenko. Kā var zvērēt un pēc tam lauzt zvērestu! Putinam gan vajadzēja pilnīgi atklāti pateikt, ka arī citi pārbēdezēji tiks likvidēti. Ja paskatās uz tā mirlas Hodorkovska ģīmi, uzreiz ir skaidrs, ka viņa vieta ir katorgā. Uz kāda pamata kaut kāds mirla pumpē Krievijas naftu un to pārdod kā savu īpašumu? Ja tādi ņergas dzīvi iznāks no cietuma, tad tik tiešām tur kaut kas nav kārtībā. Advokāts, kurš ņemas vēl šādus aizstāvēt, ir pelnījis ne vien dzīvsudraba tvaikus.
dzeris - antons
d
Lien nu labāk atpakaļ savā alā ar savu auizvēsturisku un slimīgu domāšanu vai vismaz aizej pie ārsta. Vēl jo vairāk, ka tava piezīme vispār nav par tēmu. Un ja kas, šie cilvēki patiešām ir (bija) neparasti cilvēki, varētu teikt arī izredzētie, tikai ne jau savas tautības dēļ. Un vispār, nokurienes tu ņēmi, ka viņi pieder pie attiecīgas tautības?
ZBL
Z
Ļitviņenko slepkavībā vainotais tika ievēlēts krievijas domē! Tā droši vien bija asiņaino punduru pateicība. Tas drausmīgais nelietības potenciāls krievijas valdībā un ar to saistītie riski Eiropā ir stipri nenovērtēti.
:D:D:D
:
Vaņku taktika nemainīsies nekad ... viņiem tas gēnos :D
lno
l
Jāizmanto iespēja paklusēt, ar Krieviju jārunā, Krieviju nedrīkst izolēt, nedrīkst dzīvot pagatnē - dienas blēņas dzirdam katru dienu. Kad beidzot vairums sapratīs, ka Krievija respektē tikai spēku un jo pielaidīgāka kļūst pretējā puse, jo nekaunīgāka kļūst Krievija?
antons
a
Krievijā iet bojā tūkstoši, bet dzirdam vien par izredzēto tautu! Vai atkal ''izredzētais holokosts""?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas