Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Askolds Rodins: Budžetam pirmās aprises

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
teletubijs
t
labs komentārs, izņemot šaubas par Dombrovski. skaidrs, ka viņam nekas cits neatliek, kā virzīt kopējo valdības pozīciju, kurā toni nosaka uzticību sen zaudējuši spēki, kuriem trūkst drosmes un saprāta virzīt sāpīgos, tomēr ļoti svarīgos lēmumus. Viņi joprojām uzskata, ka labāk mums dzīvot uz krīta. nožēlojami.
Kelly
K
labs raksts. Skaidrs, ka Repšem taisnība.
lno
l
Atbalstu Repšes viedokli.
Mikija
M
Piekrītu viedoklim, ka šis ir labs raksts, kurā precīzi norādīti galvenie šķēršļi varbūt nepievilcīga, tomēr ļoti vajadzīga budžeta pieņemšanai. Politiskās drosmes trūkums, personīgo interešu dominēšana pār valsts interesēm un valsts ilgspējīgas attīstības vīzijas neesamība. Pašreiz šķiet, ka politiskā drosme un atbildības izpratne ir vienīgi finanšu ministram Repšem, premjers šķiet, grimst nepamatotās ilūzijās, ka ES līmenī visu izdosies sakārtot ar personīgiem kontaktiem.
vilis
v
Labs visaptverošs raksts.Sevišķi patīk-tā pamatīgi varētu sākt prevalēt deputātu personīgās intereses- saistībā ar darba turpināšanu Jēkaba ielasnamā pec 10.Saeimas vēlēšanām.Tas arī ir atslēgas jautājums,pareizu lēmumu pieņemšanai.
dzeris
d
Repšem 100% taisnība, Latvijai tagad svarīgākais kaut nedaudz pacelt vai kaut nepazemināt vēl vairāk savu kredīreitingu un atgūt investoru un starptautisku institūciju uzticamību. Vienreiz Latvijas valdība SVF un EK jau piemānīja, iepriekšējo naudu iedeva uz goda vārda, ka tagad izpildīs visus SVF noteikumus, un - še tev, atkal nekā. Kurš normāls cilvēks aizdotu naudu kādam, kurš to nemitīgi māna, un, kurš turpina izšķērdīgi tērēt naudu ( uzturot nesamērīgi lielo valsts aparātu)? Domāju, arī SVF mums to naudu nedos, kamēr nebūsim izpildījuši noteikumus, tikai kārtējo reizi parādam sevi kā nenopietnu un neprognozējamu partneri. Man Latvija valdības uzvedība atgādina ņiķīga egocentriska bērna uzvedību, kas uzskata, ka gan jau mamma viņam neļaus ausis atsaldēt, jo, pēc tam pašai būs grūtāk ārstēt. Tikai Latvija nav bērns, un ES nav mamma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas