Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Būtu jātiek skaidrībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Asne
A
Tādu ir bez savas jēgas, kas der jebkuram amatam un vietai, netikai Slakters un Veldre.
Brunis
B
Slakters un Veldre iespējams, ka beiguši vidējo partijas skolu,kura Rīgā bija padomju laikā.Tas, kurš bija beidzis šo skolu un mācēja parakstīties, bija derīgs pilnīgi jebkuram amatam.
Nu Nu
N
"varētu domāt, ka ministrs Oskars Kastēns (LPP/LC) vienkārši gatavo iestrādes savas lietas turpinātājiem." ---------------- Kādas iestrādes? Vai sarakstu, kuras meičas nākošās apgrābstīt? Neko citu TAUSTĀMU jau šis liekēžu kantoris NAV paveicis!
axis
a
Pilnīgs vāks. " No balsojuma nekas nesanāca, jo līdz beigām palika tikai divi no deviņiem komisijas deputātiem. ". Kad tas cirks vienreiz beigies??
Māris
M
Iespējams Maskavas biedri negrib ka šo kantori likvidē.
dzeris
d
Baidos, ka "stabilitātes" vārdā drīzāk kādu jaunu veidojumu izdomās, nekā kaut ko nolikvidēs. Vispār jau šie te sekretariāti ir tikai tāds piliens jūrā no mežonīgas izšķērdības , kas notiek valsts pārvaldē un dažnedažādu iestāžu un cilvēku pārprodukciju tur. Bet vienalga gribētos, lai likvidē, vismaz uz Šmitu nebūtu jāskatās, kaut gan diezin vai - gan jau kādu vietiņu kādā tur NDP arī viņam atradīs.
veletajs
v
Ir tacu skaidris tas, ka sis politsko neveiksminieku izveidotas ministrijas ir jalikvidi, ipasi jau si spamulka Kastena vadita. Cilveki, ipasi jau tada nabadziba kada tie ir novesti Latvijas valdibu, Saeimas 17 gadu vadiba, pasi intigresies un apvienosies viena veseluma ar merki, lai tikai izdzivotu. Visas Latvijas ministrijas vada kaut kadi speciali, ipasi atlasiti kretini, mulki. NU ka ir iespejasm ministra amatie ievietots sadus mulkus ka sleseri, veldri, kastenu, seglinu, slakteri, rozi, demakovu, riekstinu, zalanu, kuri pat sakarigi savu domu iztikt nespej, nevienu sakarig, logisku teikumu pateikt TV nespej. Latvija, lai klutu par ministru ir japienem civilizeto Eiropas valstu prakse, ka pirms cilvekam tiek piedavats minstra amats vins tiek publiski iztaujats gan no profesionalu redzes loka, gan no valsts iedzivotaju interesem. Ir tacu pretigi un pazemojosi verot to, ka Latvijas Arlietu ministrs Riekstins, atbildot uz zurnalistu jautajumiem, skobas, goras ka tada kapriza, neapmierinata vecmeita, ka Kastens nespeja nevienu teikumu logiski, sakarigi pateikt, ka Slakters vispar nesaprot par ko notiek diskusija telpa, ka Veldre, izglitiba vetarsts, ienem Aizardzibas ministra amatu utt.
zinkarigais
z
Kapec sadi idioti kadi ir LC/LPP partijnieki tiek ministru amatos, saeima?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas