Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Daži izrādījušies vienlīdzīgāki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NT
N
"...vairākus narkotiku lietošanā pieķertus cilvēkus nesodīšot un viņu vārdus nenosaukšot. Pamatojums: tie esot pazīstami sportisti un iemīļoti dzeltenās preses personāži." ------------------------ Žēl gan. Es labprāt būtu uzzinājis, kas ir mūsu varoņi.
dumais atslēdznieks
d
Man šķiet ,ka Slakteris rij,nu tas kurš attīs paskataties uz viņu un viņa uzvedību nu toč goč pendel.Nu budu......
elektorāts
e
NU JĀ - TO JAU JAUN'DZEIKARA ATVASE PARĀDĪJA - DAŽI IR VIENLĪDZĪGĀKI PAR CITIEM...
Mija
M
Tā ir ideja- salikšu silikonu, izbalināšu matus, patusēšu smalkā sabierībā un, skat, indulgence rokā!!! Vai nav feini?
Vārna uz zara
V
Tas ir tik derdzīgi, pie visa, kas mūsu mēslu bedrē notiek :((((( Lūdzu, ja kāds ir uzņēmīgāks, aizrakstiet šim Ķuzim vēstuli, kurā lūdziet apstiprinājumu, ka šajā muļķu zemē, ja esi dzeletnās preses iecienīts sportists, drīkst brīvi narkoties, būt par dīleri un tev nekas par to nebūs! Lai oficili apstiprina! jomajo, prasās pēc Eiropas Cilvēktiesību sietas, kādēļ šeit ļauj priviliģētiem narkomāniem brīvību un ļauj apdraudēt mūsu bērnus!!!!!! Nestāvēsim malā!
Ass
A
Jo augstāks priekšnieks, jo var vairāk manipulēt ar likumu. Ko saka Segliņš un prokuratūra?
ES
E
ŠĀDUS ĶUZUS AR S-U KOKU.
SOS >>> TĒVAM
S
JA VALDĪBA GRIBĒTU CĪNĪTIES AR NARKOTIKU LIETOŠANU , TIRGOTĀJIEM ,TAD TO SEN JAU DARĪTU !!!! BET IR VIENS BET , KATRAI VALSTIJ IR SAVAS KVOTAS , NOTEIKTS DAUDZUMS NARKOTIKU , KURŠ IR JĀIELAIŽ VALSTĪ VIENALGA KĀDĀ CEĻĀ , KAUT VEDOT AR DIPLOMĀTISKO PASTU ( to ir aizliegts kontrolēt ). KATRĀ VALSTĪ IR PARTIJAS KURAS SPONSORĒ MAFIJA , TĀLĀKAIS IR TIKAI TEHNIKAS JAUTĀJUMS. VAJADZĪGS TIKAI KĀDS MINISTRA KRĒSLS , LAI REBES NOTIKTU. JA MINISTRA KRĒSLA NAV , PĒKŠŅI VAR KRIST VALDĪBA PAT PAR NEBŪTISKIEM PĀRKĀPUMIEM , MAFIJAS PAPARACI REGULĀRI SEKO LĪDZ VADOŠO IZVIRTĪBĀM , UN VAJADZĪGĀ BRĪDĪ SAMAINA KOMPROMATU PRET "ATĻAUJĀM " KAUT KO IEVEST VAI IZVEST ................. VISS NAV TIK VIENKĀRŠI
Dana1
D
Ja šādu lēmumu - nesodīt dzeltenās preses iecienītu personu - pieņemtu ierindas policists. Vai Ķuzis to policistu sodītu? Un kā? Kopš kura laika bulvāru presesi piešķirts teju vai satversmes statuss? Atklātības trūkums - gan lielās (Parex), gan mazās lietās (kāsīša tinēji), Tas tomēr kaut kā ļoti saiet ar Godmaņlaikiem. Ja pareizi atceros, vai Ķuzis nav no Godmaņa "reanimētajiem". Un vēl - kaut kā nav redzama Delna, un nedzird sargsuņus rejam.
tēvs
t
Un tagad es nevaru būt drošs, ka mani bērni būs pasargāti no narkomānu ''sabiedrības krējuma'' klātbūtnes. Tiek pārkāptas manas cilvēktiesības būt drošam par to. Tas ,ķuža kungs, ir kaut kas pilnīgi nedzirdēts un neizskaidrojams,ja nu vienīgi kāds augšā piesedz šos sabiedrības krējumus un gūst labumu.
SOS
S
LAIKAM AR RĪTDIENU VISI NARKOMĀNI PIE GALVENĀS POLICIJAS PĀRVALDES VARĒS LIETOT NARKOTIKAS , NOTIKS PARAUGDEMONSTRĒJUMI BĒRNIEM AR ĶUŽA ATĻAUJU !
KKL
K
Lūk, vēl viens koruptīvo astoņkāju pierādījums. Viņš jau neslēpjas, ikdienišķs un mierīgs. Ka visatļutības spļāviens tautas sejā.
SOS
S
LATVIJĀ VISPĀR NAV KONKURENCES , VISS IR MAFIJAS UN POLITIĶU ROKĀS !!!! PĒDĒJIE SŪDI TIEK TIRGOTI KĀ BRENDI , CENAS LIELVEIKALOS PAMAINA PAR DAŽIEM SANTĪMIEM TE VIENĀ , TE OTRĀ VIRZIENĀ . KAD VIENAM TĪKLAM IR MAX CENAS TAD OTRS UZTAISA ATLAIDES , UN PĒC TAM OTRĀDI................ KUKUĻU , PATEICĪBU DAUDZUMS AUG ĢEOMETRISKAJĀ PROGRESIJĀ , TOS VAIRS NAV KUR LIKT , JĀVED UZ OFŠORIEM ...... VISAS NOZARES SADALĪTAS , KORUPCIJA VISAPKĀRT , CILVĒKI POLICIJĀ AR APKOPĒJAS ALGU IR NODEGRADĒTI LĪDZ PĒDĒJAM !!! MAFIJAI UN VALDĪBAI NEVAJAG EKONOMISKO NOZIEGUMU IZMEKLĒŠANU , KUR NU VĒL NARKOTIKAS , TAS IR TABU .........
Izc. revolucionārs
I
Kārtējo reizi vienkārši dusmas un nevarības sajūta, raugoties, kas notiek Latvijā. Kāda tur Eiropa - dziļā Āfrikā vai Dienvidamerikā dzivojam...
ūjinātājam
ū
tad aizej uz NAB un sniedz ziņas par šiem "kliedzošajiem" gadījumiem, "mafiju", utt. Kas i ko, "par tievu zarniņa"? Tik portālos var bļaustīties, un viss...Parādi pilsonisko drosmi, un NOZIŅO (JĀ, NOZIŅO) PAR NELIEŠIEM, kas bendē jaunatni!!? Ak tad "ziņošana" nepatīk, ja? Un kā Tu domā, KĀ policijas tās ziņas saņem - diena lv izlasa vai kādā citā avīzē?!?! Domā, "ziņošana" ir "stučīšana" padomju laiku garā ? Tad nepuksti...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas