Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Askolds Rodins: Debesis ir skaidras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Proskovja
P
" Vakar publiskotajā Gruzijas Ārlietu ministrijas paziņojumā par dumpja izjaukšanu Krievijas saistība ar sazvērniekiem vairs nav minēta, acīmredzot Gruzijas rīcībā vēl nav kārtīgu pierādījumu. " Ha, ha, ha, ha ! ! ! ! Te jau par kaķim jāsmejas ! Latvija savā Gruzijas atbalstīšanā jau tik tālu aizgājusi, ka nu jau sāk izplatīt tādus pat murgus kā jukušais Mišo ! Autoram - kā būtu uzkost ar kaklasaiti ?
Countryman
C
jaapiekriit paarmetumam par korektoriem - LE silence de Lorna.
Countryman
C
bisjku vienpuseejs raksts. Burdzjamadze nav taa buutne, kas pieslietos Krievijai. Saakasjvili nav nekaads rietumnieciskuma iemiesojums. Nepiekriitu rietumu uzstaadiijumam, ka vinjsj ir kaa taads rietumnieciskuma garants, taapeec ir jaapiever acis uz vinja atveezieniem ieksjpolitikaa.
pragmatiķe
p
Kas īsti tur notiek un kas ir šīs opozīcijas motīvi, būtu gan interesanti uzzināt. Skaidrs, ka Krievija neuzpirka pilnīgi visus, kas protestē pret Saakašvili. Lielākā daļa būs permanenti vīlušos, kas cerēja uz viņu kā dižo valdnieku, kas iecels ātras labklājības saulītē. Pie tam nostaļģija pēc padomju laikiem arī ir – vienā reportāžā izskanēja: „kak raņše žiļi družno s russkimi, tak i seičas nado”. Daļa laikam tīši spēlē Krievijas vārtos, bet daļai, izskatās, ka tīk demokrātisku opozicionāru loma, aizmirstot, par laiku un vietu, kur atrodas. Krievijas gaumē, protams, ir scenārijs, ka „tauta”, cīnoties par demokrātiju, piespiež atkāpties diktatorisku vadoni. Tikai ar demokrātiju te var nebūt vairāk sakara kā Ždanokas aktivitātēm ar cilvēktiesībām. Krievijai jau nav problēma nočiept jebkuru terminu, kam rietumu pasaulē ir svars, un izmainīt līdz nepazīšanai.
Lasītājs
L
Pilnīgi piekrītot autoram par tēmu kā tādu, tomēr vēlos vaicāt, vai tad Dienā korektori vispār vairs nestrādā? Izludinātas? Intergāciju? Attiecīgi 1. un priekšpriekšpēdējā rindkopā. :)
dzeris
d
Par to, ka Krievija dara visu, lai destabilizētu stāvokli Gruzijā, jau neviens nešaubās, bet, vai ar to apvērsumu bija taisni tā, kā par to stāsta Saakašvili, to gan, pēc aptaujām, šaubās 80% Gruzijas iedzīvotāju, kaut arī kaut kas tur laikam bija, bet vai taisni tā , - neviens nesaprot. Jo Saakašvili mīlējis īstos momentos atklāt sazvērestības, šī nav pirmā. Un tie videoieraksti esot galīgi nepārliecinoši. Bet, jebkurā gadījumā, rietumi liek uz Saakašvili, jo manevrus, tomēr, rīko, pat norāda viņam, ka bloķēt valsts pārvaldes ēkas un traucēt satiksmi un TV darbu opozīcijai neatļautu neviena rietumu demokrātija. Bet Saakašvili, pagaidām, spēku lieto minimāli, jo saprot, ka Gruzija atkal tuvu pilsoņu karam. Katrā ziņā, patreiz opozīcija rīkojas totāli bezatbildīgi, bet, ka tas ir saskaņots ar Kremli, par to gan īsti pierādījumi nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas