Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Askolds Rodins: Demokrātija konflikta zonā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Askoldam Rodinam.
A
Paldies par patiesi izvērstu rakstu. 100% piekrītu tam ko jūs rakstāt. Jūs patiesi redzat lietas pareizā gaismā.
narkologs
n
Nu pastāsti, kā tad Baltais nams pieiet terorisma problēmai? Raksta teroristiem atklātas vēstules, pārgudri vāvuļo, piekāpjas lai pielabinātos vai tomēr cīnās ar viņiem? Ko darīja Baltais nams pēc 11. septembra, virtuālais viszini?
narkologs
n
VISI ir karastāvoklī ar teroristiem, jo teroristi nešķiro mērķus ne pēc tautības, ne pilsonības un pat neviens pacifistisks gudrelis nav nodrošināts pret iespēju, ka nebūs nākamais. Tāda iespēja ir ļoti maza, bet ir. Paša m komentārs, kaut gan balss brašulim varen skaļa, neizceļas ne ar kādu informāciju, ne analīzi, ne "skatu no malas" (kādas malas? no neko par terorismu nezinoša padomju cilvēka pozīcijas? vai no virtuālās pasaules iemītnieka pozīcijas, kam nekādi reāli fakti neeksistē, bet tikai tukši vārdi, ko var mētāt kā gribas?) Jā un kur m redz "uzsaukumu"? Bez faktu zināšanām ir problēmas arī ar lasītprasmi?
m
m
patiesiba loti sekls un ideologiski motivets raksts. viss ka parasti vienos vartos, ir labie un sliktie un atkal Irana. kas ir? mes neesam karastavokli ne ar Iranu, ne palestiniesiem, ne Islama pasauli. tiesam nevaretu atlauties nedaudz skatu no malas? nedaudz informacijas? nedaudz analizes? kada jega rakstit shadu uzsaukumu? tas drizak piederetos kadai Izraelas partijas programmai. man skiet pat Baltais nams shitik radikali un vienpuseji nepieiet tai problemai, Askold Rodin, beidz dzert, lai pratins naktu majas, vai ari jaiet pensija.
kāmis
k
tāds . ne cepts , ne vārīts. ļoti jau nu vienpusējs skats uz dzīvi. bet ko var gribēt? par šo tematu Rodins vienmēr skaisti , bet sekli rok. p.s. starp citu, mītiņus rietumeiropā rīko jau ļoti sen. temats par palestīnu tur vienmēr bijis topā.
galvas dakteris
g
Jordānas upei nav nekur jātiek, tā atrodas uz robežas ar Jordāniju, toties patālu no Gazas. Tāspēc patiesi nesaprotu, ko tie palestīniešmīļi piesauc Jordānas upi, kad runa par Gazu. Protams, Izraēla nobloķē. Ja Hamas šautu raķetes uz tiem, kas sēž tālu no karadarbības rajona un drukā pacifistiskus komentārus, nez ko tie darītu? Un vispār, vecajos labajos laikos bija tā - ja aplenktie negribēja turēties, tad padevās uzreiz un ja karojošās puses necīnījās par ticību vai varu, tad aplenktajiem pat nekas nenotika. Vai arī - ja negribēja padoties, tad turējās gadiem, apēda savas pazoles, bet nečīkstēja. Neviena kara vēsturē nav bijis tā, ka karojošā puse turpina cīņu un vienlaicīgi činkst, ka iet bojā viņu cilvēki, ir grūtības ar pārttikas, medikamentu, veļas pulvera un kaķu gaļas piegādi. Tas ir teroristu un pacifistu jaunievedums!
taīda
t
nu gan ozoliņam grādi ar leņķiem sajukuši! hamas, bez šaubām, nevar nesodīti terorizēt bezgalpacietīgo un līdzcietīgo izraēlu, kura, protams, nebloķē pārtikas, medikamentu un humanitāro palīdzību gazai, nav pārkāpusi praktiski visus līdzšinējos līgumus ar palestīniešiem par ebreju kolonistiem, nezog palestīniešu (un pie viena arī jordānijas - kad jordānas upe tiek līdz jordānijas robežai,, tajā ūdens praktiski vairs nav, visu izlietojusi izraēla) ūdeni... patiesi nesaprotu, ar ko tie palestīnieši nav apmierināti lielā brāļa draudzīgajā skāvienā?!
Ieva
I
Piekritu, labs raksts.
Novērotājs
N
Beidzot sakarīgs viedoklis Latvijas presē. Latvijā pārāk maz cilvēku izprot to situāciju, ka ja tavs kaimiņš regulāri apšauda tevi ar raķetēm un propagandē, ka tavaij valstij kā tādai nav tiesību pastāvēt, tad kamēr tas turpinās, Izraēla atbildēs. Arī pareizi, ka problēmas sākās ar to, ka pašiem "Hamas" jau tie Gāzas iedzīvotāji nesatrauc, un tie regulāri šauj no skolām, blīvi apdzīvotiem rajoniem utt. "Hamas" apmaksā Irāna, lai tie karotu ar Izraelu reliģisko iemeslu dēļ, un kamēr Irāna (un daļēji Krievija ar ieroču piegādēm) sponsorē "Hamas", miera nebūs. Vienīgais prieks, ka šoreiz Ēģipte darbojās ka starpnieks, jo tie ir Gāzas kaimiņi no otrās puses un tiem "Hamas" arī sāk apnīkt.
dzeris
d
Labs raksts, situācija reģionā attēlota adekvāti, tāpat kā neadekvātā reakcija uz Izraelas rīcību daudz kur ES un pasaulē. Valdību vajadzētu veidot pamatā Netanjahu (Likuds), un Libermaņa ( Mūsu mājas Izraela) partijām, kreisie jau atdeva palestīniešiem labi iekoptas teritorijas Gazas joslā, kur tagad atkal tuksnesis un no kurienes notiek apšaudes, un citādi piekāpās, kaut arī dzīve ir pierādījusi, ka palestīniešiem vai jebkuram citam šai reģionā piekāpties bezjēdzīgi, tur ciena tikai noteiktību un spēku. Un tizlajiem eiropiešiem vajadzētu nevis pašiem "piltkorektuma" vārdā arvien vairāk dancot pēc musulmaņu stabules, zaudējot savas pamatvērtības, un bļaut par Izraelas agresiju, bet reāli palīdzēt Izraelai, kas viena cīnās gan ar terorismu, gan musulmaņu fundamentalismu, palīdzēt, kā to dara amerikāņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas