Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Askolds Rodins: Depolitizēt ierēdņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pipo
P
Manā skatijumā visi premJĒRI ir sašmucējušies, cits ar meliem, cits ar korupciju, cits....... Kronis visam ir bārda, kurš mūs uzmeta divas reizes, pie kam, ar garšu un acis nepamirkšķinājis. Starp citu, Vecrīgas valdības un banku ofisos , klīst runas par kombainiera un bārdas honorāra lielumu Parex afērā. Mani, Dzeri, nekas šai pīļu dīķi vairs nepārsteidz. Veiksmīgu dienu Tev, eju uz darbu.
dzeris - Pipo
d
Tu par kuro valdību runā - par Dombrovska, vai Godmaņa, vai Kaulīša? Ja tu visas šīs te stādi vienādā līmenī, tad nav nozīmes diskutēt. Kaut arī Dombrovskis tālu no ideāla, bet, stādīt to vienā līmenī ar diviem iepriekšējiem nevar, vismaz es tā domāju, tu, protams, vari domāt, kā tu gribi, bet, piekrist tam nevaru. Kas attiecas uz maniem paziņām -- deputātiem, atraisītāki viņi nekļūs nekad. Ja esi tēmā, tev jāzin, ka nav mums valstī sociāla grupa, kas ir iebiedētāka un paklausīgāka par deputātiem.
Pipo
P
Varbūt esmu ciniķis, varbūt esmu ideālists, bet domāju ,ka katrs latvietis redz līdzšinējo valdības nostāju un rīcību. Politiskās varas saglabāšanai der visi līdzekļi un tiek izmantota senču polēmika: Štrunts par bitēm, ka tik medus. Lūdzu dalies pārdomās, Dzeri, iesaistot arī savus draugus-deputātus. Parex afēru neminēsim, tad viņi kļūs atraisītāki.
mērglis
m
ja depolitizaacija liidzinaatos kastraacijaai , tas šo ideju vareetu apsveert , jo rezultaatas buutu simtprocentiigs , ...šai gadiijumaa tas buutiiba neprognozeejams , aarišķiiga fokcija , sak neesu vairs nekaadaa partijaa , ej pieraadi ka esmu no kampeejiem , tam arii muusu korumpeetajaa un nofendereetajaa valstii nav nekaada rezona , tas bija redzams Lembja stipendiaatu sarakstaa , nošifree liidz nepaziišanai kaa cietumaa ar kļičkaam un rulle taalaak ...
dzeris - pipo
d
Lai kāds es esmu ciniķis, bet, pat es redzu, ka "Lāčuks" kaut cenšas ko darīt, cik nu viņš var šinī totāli korumpētā vidē. Dabīgi, tas, ka ierēdņu reforma uzticēta Veismanei, vai vispār ierēdņiem, tas ir vai nu politiskas nevarības, vai muļķōbas pazīme, tam var tikai piekrist.
auers
a
Lēmums pareizs. Ne jau TP, TB/LNNK, ZZS vai LPP/LC šādu nostāju atbalstītu, ja tiem būtu uzticēts premjera postenis. Cerība gan nav liela, ka izdosies, bet jāmēģina.
Pipo
P
Lāčuks jau nebūs tas, kurš sakārtos ierēdniecības politisko virtuvi. Kārtējā darbu imitācija, respektīvi, Veismanes aitu bars izravēs savu sakņu dārzu.
dzeris
d
Doma jau pareiza, bet banānvalstiņā to panākt tikpat reāli, kā piespiest deputātus balsot nevis pēc pavēles, bet, pēc sirdsapziņas un valsts interesēm utt., daudz jau kas mūsu brīnumvalstiņā nenotiek tā, kā civilizētā sabiedrībā. Bet, iniciatīva atbalstāma, kaut arī reāli rezultāti, dabīgi, nebūs, jo, kā ietekmēt vajadzīgos cilvēkus un vajadzīgo lēmumu pieņemšanu - to šinī valstī attiecīgi cilvēki pieprot. Ja ja pāris man pazīstami deputāti sāk čurāt biksēs, kad tiem pajautā par dažiem jautājumiem, piem. parex afēru un saka - "es vēl gribu dzīvot..." - tad par ko vispār var runāt?
vilis
v
Labs raksts un pareiza doma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas