Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Askolds Rodins: Iniciatīvu diena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alga lielāka, kā vienam
A
Varbūt sāksim ar šo: Finanšu ministra Ata Slaktera (TP) padomniece Ingūna Gulbe saņem 2475 latus par sēdi, kura notiek reizi mēnesī un ilgst trīs četras stundas, noskaidrojis laikraksts Diena. Aptuveni tikpat daudz laika apzinīgam Latvijas Valsts meži padomes loceklim aizņem arī sagatavošanās.
lasītājs Dadzītis
l
Es jau to sen teicu. Pavei, tagad i lielajiem priekšniekiem pieleca Ю)).
zvirbulēns
z
viņiem vajag pielūgsmes avotu kā mācītājam bībeli. :))) __________________________________________ kā zvirbulim Lembergu:)) ========================== Žetons, labi atrūci :)))) P.S. :)))
kas vēl nebūs
k
... ar sodu pakarot ne tā, lai beigts, tad izķidājot un pēc tam sazāģējot ar trulu zāģi, kā viduslaikos D
lno
l
viņiem vajag pielūgsmes avotu kā mācītājam bībeli. :))) __________________________________________ kā zvirbulim Lembergu:))
kas vēl nebūs
k
Nejauc mācītājus ar sektantiem, tās ir divas dažādas grupas. Un pat vienkāršajam ticīgajam, ja viņš nav "no jauna dzimušais" t.i. nav sektas savervēts grūtā brīdī, ticība nenozīmē klanīšanos un pieres sišanu pret grīdu. Un tas, ka lno savā komentārā lieto vārdu "jūsmot", nenozīmē, ka viņš vispār nedomā. Viņša domā vairāk par vienu otru negatīvisma demonstrētāju un "skrējēju ar pieri sienā". Ne par tēmu. Dažas pieres ir tā norūdījušās sienu badīšanā, ka citā laikmetā noderētu par tarāniem. Tādām ne Bābeles, ne Kartāgas mūri pretī neturētos, par visām pārējām Trojām nemaz nerunājot :D
lno
l
Tu pats nejūti ar kādiem jēdzieneim operē? Ar ticēt, jūsmot utt. tikai pateicoties tādiem tcīgiem jūsmotājiem kā Ino, dzeris, Sestdienis un viņiem līdzīgie, situācija ir Latvijā ne diez ko. _________________________________________ Tik "neapstrīdamu" komentāru reti nākas lasīt; vienīgais aizmirsi pieminēt, kad man un domu biedriem iestāsies atbildība par valsts ekonomikas novešanu līdz sabrukumam:)
zvirbulēns
z
Par velti centies, vergu dvēseles nevar apgaismot, viņiem vajag pielūgsmes avotu kā mācītājam bībeli. :)))
Jautris
J
Tu pats nejūti ar kādiem jēdzieneim operē? Ar ticēt, jūsmot utt. Normāli cilvēki citus vērtē, nevis par viņiem jūsmo vai tic viņiem. Tad, kad latviešu tautā stipri maz būs tādu, kuri jūsmo, tic un gaida kādus pārcilvēkus no debesīm nolaižamies, bet ar vēsu prātu izvērtēs katra cilvēka spējas, tad arī Latvijā sāksies uzplaukums. Bet tikai pateicoties tādiem tcīgiem jūsmotājiem kā Ino, dzeris, Sestdienis un viņiem līdzīgie, situācija ir Latvijā ne diez ko.
lno
l
Protam, Kalvītis ir ar Loskutovu un Sudrabu nesalīdzināma kalibra cilvēks. Vai tevis nīstais Lembergs vai Šķēle. Vai pats nejūti, ka tavā nometnē ir totāls personību deficīts. ________________________________ Kalvītis? No striķa norāvies nejēga. Protams, tas ir traģiski, ka Loskutovs uz Latvijas iekspolitiskā fona projecējas kā Supermens. tas tikai pierāda viņa oponentu niecību. Lembergs un Šķēle? Rietumu mafijas aprindās ir daudz slavenāku vārdu, bet domāju, ka tikai kriminālo aprindu bandinieki jūsmo par viņiem.
zvirbulēns
z
Ja Jums ir vēzis, Jūs nedrīkstat tik daudz domāt par melnajām negācijām. Tikai pozitīvo, tikai! Neskatieties TV, nelasiet avīzes, nesēžat pie komjūtera! Jūs neko nevarat ietekmēt, akurāt kā es! Lasiet grāmatas, skatiet pozitīvas filmas, t. i par pašu slimību daudz nedomājat. Dzīvojat tikai sev, ne pasaulei! :)))
Ieva
I
Un tā kā pie mums neviens no varasvīriem neko negrib zināt, tad nu ir situācija, kad tos pašus kodolmagnētiskās reoznanses aparātus izmanto par 40%, lai gan rinda Rīgā ir vidēji 6-8 mēneši. Un, cik var spriest, tie ir galvenokārt neirologu pacienti. Ja sarosīsies ortopēdi.....Un kam no tā labums? Vai arī ņemam citādi: ārsti lika aparātus sapirkt? Protams, ka ja paši dakterīši strādātu labāk, tad varētu bez daudz kā iztikt. To es saku kā cilvēks, kam nācās aiziet uz konsultāciju pie ģenētiķa, lai mani kārtīgi izmeklētu ginekologs. Rezultātā I stadijā atklāts vēzis, lai gan tik jaunām kā es nekas cits kā sēnīte nemēdzot būt. Tāda vot tā ekonomija!
Ieva
I
Es par to visu zinu, jo mūsu laikmetā normālam pacientam ir jābūt vismaz elementāram priekšstatam par norisēm, taču no varasvīriem neko vairāk kā tukšu atrakstīšanos no sērijas "saskaņā ar tāda un tāda likuma to un to pantu pie mums ir tā un tā arī paliks" nesaņemšu. Un var būt nevajag arī, ja jau ierēdņi pat tik daudz nav spējīgi aprēķināt, kā kas ir vairāk: trīs operācijas vai divas.
Ralfs
R
Manuprāt valsts reforma strauji virzās uz centralizāciju ar visām izrietošajām sekām. Cik tad ilgi politikāņi ar labām padomijas pārvaldes metožu zināšanām un iemaņām pacietīs " kvaukšķu" neapmierinātību, kas kļūst arvien publiskāka. Pieņemtā stabilizācijas lapele domāta vien kā vissāpīgākais procesa sākums. Tad samazinot " darītāju" skaitu, finanses tiks novirzītas tik dažiem " savējiem" un pakāpeniski piešķirot tās vēl šaurākam " darītāju" lokam bet lielākā apjomā un stingrā politiskā kontrolē. Tādējādi strauji visa sabiedrība tiks pakļauta vēl šaurākam politikāņu diktātam ( tā procesus vieglāk kontrolēt ). Līdz varas pilnīgai centralizācijai ( Krievijas vertikāle ). Nedomāju, ka politikāņi runā nopietni par varas kompetences palielināšanu un ekonomiju tās klasiskajā izpratnē.
zvirbulēns
z
Mīļo dakter, ne viss ir zelts, kas spīd, noticat man uz goda vārda - viņš bija stikliņš, kurš vizēja tik tādēļ, ka no malas tika attiecīgi gaismots!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas