Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Askolds Rodins: Iznāca bez cenzūras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hohma
H
Kad Sv.Pēteris Tev jautās - cik patiess esi bijis. Lai Tev būtu ko pateikt.
dzeris - Ino
d
Nu, var jau būt, ka tev taisnība, es tik smalki to vēsturi neatceros un neko kategoriski neapgalvoju. Tikai nedomāju, ka Rubikam tai SC vislielākā teikšana.
lno
l
Un ievēlēt kreisos aiz spītības, jo vienkārši pieriebušies labējie. _________________________________ Kreisie tie nav nekādā gadījumā un shēmo ne sliktāk kā koalīcija.
lno
l
Vai tu to tā nopietni, ka Rubiks nav piedevis Latvijai tuptīzī atsēdētos gadus ... ______________________ Tā nu gan ir frāze!:) Tu laikam neesi dzirdējis Rubika draudus, kad pučisti sagrāba varu Maskavā, ka visiem TF aktīvistiemnāksies smagi atbildēt? Kā Omonam nebija nekāda ideoloģiska pārliecība / viņus Rubiks uzpirka tāpat, kā to izdarīja LPSR AP - par militāristu izdzenāšanu ar stekiem pie tagad;ejās saemas ēkas katram samaksāja 1000 rbļ./ Arī Rubiks nebija nekāds fanātisks komunists un vienmēr partijas saimnieciskajā aktīvā ņirgājās par ideoloģiskajiem. Zaļie izgāza viņa lolojumu metro, viņu pārstāja aicināt uz TV - aizskāra viņa patmīlību. Nebūtu tā iegrozījušies apstākļi, viņš tikpat labi varējabūt kopā ar Gorbunovu un citiem.
pragmatiķe
p
Ja man tikai lielas acis no bailēm, tad tas jau ļoti labi. Kaut tā arī būtu. Bet nav jāaizmirst, ka ne Rubiks, ne viņa partija nav vieni – austrumos tiem labi sabiedrotie un arī tepat var paskatīties, kas darās Pārdaugavā 9. maijā. Tur nav tikai pensionāri, bet arī labi pelnoši džeki ar savām perfekti koptajām cacām. Es arī nedomāju, ka nemitīgi jāceļ milzu histērija par krievu draudiem; tomēr rīcībā tos vajag paturēt acīs. Viskaitīgāk ir iedomāties, ka ir taču laiki mainījušies, un nekas „tāds” (domājot visas pagātnes šausmas) vienkārši nevar atkārtoties tāpēc, ka nevar. Un ievēlēt kreisos aiz spītības, jo vienkārši pieriebušies labējie.
dzeris - Ino
d
Kurš teicaa, ka viņi jāņem valdībā? Bet šī te viņu demonizācija jau nu arī nedaudz pārspīlēta. Labi Ino. šinī jautājumā mums domas atšķiras, un lai tā arī paliek.
dzeris - pragmātiķe
d
Vai tu to tā nopietni, ka Rubiks nav piedevis Latvijai tuptīzī atsēdētos gadus un tāpēc tagad ir liels drauds Latvijas neatkarībai? Tev nešķiet, ka tu pazemo savu valsti, kaut ko tik muļķīgu apgalvojot? Kas tad tā par tādu valsti, ko var apdraudēt viens cilvēks vai pat viena partija? Vai tie tavi secinājumi nav tas gadījums, ka bailēm lielas acis?
lno
l
Pirmkārt nu jau 17 gadus pēc neatkarības, otrkārt Igaunijā krievvalodīgo ir daudz mazāk un Aļošas notikumi pierādīja, ka baro vilku cik gribi, bet viņš vienalga uz mežu skatās, treškārt kādēļ jāņem valdībā cilvēki, kuri vēl šodien neatzīst Latvijas neatkarību un vismaz vienam no viņiem ir uz sirdsapziņas cilvēku dzīvības /Rubiks/. Smieties varēsi, ja saeima un valdošās partijas degradēsies tiktāl, ka pieņems tavus priekšlikumus.
dzeris
d
Latvieši arī šeit bailīgāki par igauņiem. Igauņiem nepilsoņi jau sen balso pašvaldību vēlē'sanās, igauņi atvieglo naturalizācijas noteikumus, un nekas - igauņu valsts nav sabrukusi. Latvieši vēl arvien ir tik nedroši, ka baidās pat no Rubika un Ušakova. Un tas ir 15 gadus pēc neatkarības! Jāsmejas un tikai.
neitro
n
Šķiet, ka TP ir stipri greizsirdīga uz šleseru par to, ka viņš kļuvis pārāk ietekmīgs. Arī zaļie zemnieki sākuši brūķēt muti par daudz, TP labprāt tiktu no šiem konkurentiem vaļā. Gan jau ka tiek štukots, kā to varētu paveikt. Nekas tāpat vien netiek pateikts, varbūt zondē, kāda būs sabiedrības reakcija.
pragmatiķe
p
Lai cik braši kreisās idejas turas citur pasaulē (un ekonomikas krīze tām ir laba medusmaize), tomēr šeit ļaut tām vaļu, īpaši jau kādreizējo neatkarības pretinieku interpretācijā, joprojām ir un varbūt arī vienmēr būs bīstami. Saskaņas centra rietumnieciskais tēls ir tāds pats bleķis kā Krievijas mūžīgās rūpes par tautiešu cilvēktiesībām. Viņiem nav nekādu problēmu piesavināties retoriku, kas citur pasaulē ir modē un tiek uzklausīta, bet saturs ir pavisam cits. Kurš tad īsti nosaka toni, Rubiks vai Ušakovs, vēl ir milzu jautājums. Izskatās gan, ka Ušakovs ir tāda korektā, inteliģentā maska, kuru varēs ātri vien nomest, ja situācija ļaus izvērst revanšismu. Nedomāju vis, ka Rubiks ir piedevis neatkarīgajai Latvijai tās tuptūzī atsēdētos gadus.
d'Andris
d
Es arī ceru, ka SC vairs nav nacionālās identitātes drauds latviešiem. Drīzāk tie ir pašu politikāņi, kas ar to baida. Šodien latviešu partiju risks biedrojoties ar SC ir tas, ka profesionālajā darbībā mūsu shēmotāji var izrādīties autsaideri. Protams, ar shēmošanu (finansējumu, ierēdņu sazvērestībām) kādu laiku jebkuru ministru var bremzēt, bet tad arī sadarbībai gals klāt un pie uzmestajiem koalīcijas partneriem jāatgriežās ...
Māris
M
Būdami jau bērna prātā TP spēlējas ar sērkociņiem.
efef
e
Pat vēl tie nedaudzie "Dienas" lasītāji, saprot, ka Rodins pūlās vēlamo uzdot par esošo.
ES
E
TP mājiens TB un ZZS - mums ir rezerve -SC. Jaunais laiks jau visu laiku ir TP rezervē, bet abi nekad nesaies kopā. SC šobrīd nav velme ieiet valdībā, jo TP un Co ir sataisījuši pietiekami daudz mēslu. Viņi nopietni gaatavojas vēlēšanām un iegūs (kopā ar domu biedriem) 25 -30 vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas