Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Askolds Rodins: Kas patiesībā ir Saskaņas centrs?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Interesanti, cik balsu procentu galvgalī Dolgopolovs šobrīd atrodas ? Vai ambīcijām ir segums ?
Šampēteris
Š
Ja Segliņš turpinās palaist garām katru iespēju paklusēt, TP var apklust pavisam ...
žorž
ž
Apskaties kaut vai tepat - Dienas portālā iepriekšējo nedēļu reitingus. Tās gan nebija prognozes nākotnei, bet pētījumi par vēlētāju izvēli tajā brīdi. Tajos gan regulāri vairāki desmiti bija tādu, kas nebija izšķirušies, kā rāda vēlēšanu rezultāti - šie procenti, lai arī sadalījās visām partijām, tomēr ievērojami vairāk tika SC un PiSai.
Dikļu pils
D
Man būtu interesanti kaut kur apskatīties apkopojumu: kādi velēšanu rezultāti katrai partijai bija prognozēti, un kā ir patiesībā. Man nav bijis laika pierakstīt šos datus, tāpēc būtu interesanti ko tādu apkopotu. man tas atbildētu uz jautājumu, cik vērtas ir prognozes un vai nu pastiprinātu vai kliedētu bažas par to, ka reitingi tika pirkti...
Человек
Ч
Это хорошо, что Диена тратит много сил на то, чтобы расколоть Центр Согласия. Центр Согласия не расколется, а Диена силы потеряет. Будет очень просто, что. Долгополов и парексовцы понемногу иссякнут. Ушаков усилится. Жданок уйдет на пенсию. Члены ЗаПЧЕЛ вольются в ЦС. А русским больше не за кого голосовать, так что в любом случае ЦС будет набирать популярность от выборов к выборам.
nobody
n
5% ir okei. Tas nebūtu normāli taisīt koalīciju no 8 partijām. Sākas kasīšanās un tirgošanās!!!
-
-
"Tomēr vēlētāju skaidri izteikto gribu — samazināt domē pārstāvēto partiju skaitu, lai pašvaldība būtu rīcībspējīgāka un lai būtu skaidrs, kas par ko atbild, nevajadzētu apiet, " Nevis vēlētāji bet valdība pārmainīja spēles noteikumus, lai tikai partijas ar vairāk kā 5% procentu atbalstu piedalītos vietu sadalīšanā. Patlaban (vēl rezultāti nav zinami no viena iecirkņa ) vismaz 19% no balsotāju balsīm ir bijušas izšķērdītas.
-
-
"SC priekšvēlēšanu laikā neakcentēja nacionālos jautājumus, un tas ļāva piesaistīt arī latviešu vēlētāju balsis. To apliecina fakts, ka vēlētāju aptaujās uzrādītais (25,5%) un faktiskais (34%) SC atbalsts atšķīrās, turklāt visai būtiski. " Vai autoram nekad nav ienācis prātā, ka varbūt aptauju rezultāti (kur 25% no dalībniekiem neuzrāda par kuru partiju tie balsos) varbūt neatbilst faktiskam atbalstam?
kukainis
k
Vai tiešām Šleseram nepietiks naudiņas, lai samaksātu SC un viņš pats arī varētu būt mēr(i)s? Un vai tiešām SC nevar nopirkt? Būsim pārsteigti, ja tā nenotiks.
Pipo
P
Rīga ir kā bagāta līgava, precinieku tai netrūkst. Cīņas par pilsētas maku veidosies smagas, jo SC nav varas partiju apritē darbojusies. Nokavētā amatu ieguve ir salds varas auglis, kurš pašlaik ir jānoplūc.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas