Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Ko taupīs Godmanis?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rukmanis
R
Ņemot vērā apstākli, ka fiananšu kontrolētāji no Valsts Kontroles, DP, KNAB FP, EP utml. ir ļoti aizņemti, ka saistībā ar finansējuma trūkumu augstākminētās struktūras var paņemt bezalgas atvaļinājumus, iesaku atjaunot TAUTAS KONTROLI ar plašām pilnvarām. Mums ir daudz diplomēti un pieredzējuši speciālisti, kas sākotnēji par ziedojumiem spētu šo darbu veikt (TAUTAS KONTROLES budžetu veidotu % no atgūtajām summām). Pašam man arī grāmatveža pieredze vairāk kā 20 gadi, pieredze revīziju darbā, augstākā izglītība, bijušais PSKP biedra kandidāts (izmests par amorālismu).
sijāauza
s
Tik slima taču nav, lai nesaprastu, ka nu beidzot jātin makšķeres un labprātīgi jādoda ārstēties uz kādām attālākām vietām. Lai izdodas tikt pie veselības!
tumsas aizsegā
t
Koncertzāle patiesībā nav nekāds šedevrs, lai pārvērstu šo pasākumu par melno caurumu, kurā tautas nauda plūdīs ar daudz lielāku jaudu kā Dienvidu tiltā, jo reāli tā būtu hidrobūve ar neatrisīnāmām transporta problēmām, tātad akmens tautas kaklā. Rātskungi, meklējiet citu vietu un organizējiet jaunu arhitektu konkursu uz vienlīdzīgiem noteikumiem visiem dalībniekiem, jo patiesība ir tāda, ka SZK birojs jau pusgadu pirms konkursa izsludināšanas cītīgi strādāja pie šī projekta, tāpēc tas arī bija visdetalizētāk izstrādāts un tika atzīts par labāko. (C)
K
K
Demakova, Sīlis, Magone, Bīvina palīdz ātrāk atnākt ne tikai krīzei, bet arī valsts pavērsumam - tauta ne pa jokam nokaitināta. Vai DP jau apmeklēja šos varoņus? ....Ā, savējos neaiztiekat, lai dara, ko grib?.
Clash
C
Rīgā ir ļoti laba koncertzēle - Kongresu nams, ar labu akustiku (labākie koncerti, ko nācies apmeklēt ir bijuši tieši tur deļ labās akustikas). Zāle nav liela, tas gan. Un cik tad bieži šai mazājā zālē notiek koncerti, un cik ļoti tie apmeklēti ir??????????????? Uzcelt monstru tas ir viens, bet cik maksās ik dienu uzturēt to, cik pirktspēja ir liela sabiedrībā, lai aizpildītu šādas koncertzēles, vai beigās tās noma nebūs tik liela, ka visi tāpat dosies rīkot koncertus Kongresu namā vai Arēna Rīga. Jā - krīze nenāk viena, tai kāds palīdz ātrāk atnākt.
dzeris - putra
d
Tas nemaz nebūtu tas sliktākais variants.
putra
p
Patiesībā Godmanis vairs nav lēmējs, tagad valsti vada Rozenbergs no SVF
asdf
a
Ka "šādas tērēšanas lietderība ir stipri vien apšaubāma", domājat Jūs, bet, piemēram, es, anonīms mūzikas mīlis, un daudzi citi tā nedomā (Tāpat kā vieni domā, ka PVN palielināšana avīzēm ir lietderīga, bet Jūs droši vien - ka nelietderīga). Šis Jūsu teksts - "Šis līgums ir brēcošā pretrunā ar valdības deklarēto totālās taupības režīmu", Purnes vārdiem (par pensiju iesaldēšanu) runājot, ir tikai "pieņēmums". (Piedevām atšķirībā no "pension freeze", nekāda "concert hall freeze" Godmaņa vēstulē SVF, kas ir vienīgais, no kā aptuveni varam nojaust, kāds tad ir "režīms", nav). Ja Demakova uzskata, ka koncertzāle ir pirmās nepieciešamības prece, viņai ir tādas tiesības uz attiecīgu politisko pozu. Ja seko Rietumu ierastai praksei, šādā gadījumā (ministra "pozēšana" izšķirošos brīžos) nevis viņai ir jāatkāpjas, bet Godmanim ir viņa jāatlaiž un jāpieprasa no partneriem komanda, kas viņu atbalsta viņa "režīmā". Tas, protams, nav iespējams, jo tad Godmanim būtu jādefinē "režīms" un japasaka kāds tad galu galā ir plāns. Tas, ka "valdība ir pasludinājusi, ka visiem iedzīvotājiem, kuri saņem iztikas līdzekļus no budžeta, tie tiks nodrošināti, un tas pašlaik ir valsts svarīgākais uzdevums", nenozīmē, ka pazūd politiskās prioritātes un kompromisi, piemēram, vai vajag vairāk attīstīt izglītību vai veselības aizsardzību. Pretējā gadījumā pazūd politika un ieviešas totalitārisms, kur politisku un interešu sadursmju (lasīt: demokrātijas) rezultātā audzēts budžets lejā cirpts tiek tikai ar pūļa (un žurnālistu) vadītu Godmaņa roku. Jūsu, Ozoliņa u.c. žurnālistu šo notikumu interpretācija un novērtējums liek apšaubīt Jūsu kā politikas erudītu un vērotāju kompetenci.
kultūras darbiniece
k
Redzu tikai vienu izeju - ar Ministru kabineta lēmumu anulēt arhitektam Sīlim arhitekta sertifikātu, lai neļautu turpmāk praktizēt Latvijā.
pilsonis
p
Šajā valstī jau krietni sen nav valdības, proti, tādā izpratnē, ka valdība strādā valsts un tās pilsoņu interesēs. Cik ilgi mēs izliksimies, ka to neredzam?
K
K
Neapšaubāmi, ka Demakovas -Sīļa slepenais līgums grauj valsti! Kapēc pie viņiem neskrien DP? Kāpēc līgums nav lauzts?
Bet
B
Bet kurš tad konspirējās? Šķiet pat katrs bērns jau zin, ka tāds līgums ticis noslēgts. Un visi pat bez tā izlasīšanas zin, ka tas ir slikti, ka nauda jau jāsamaksā "rīt uz brokasta laiku".
dzeris
d
Pirmkārt, tiem, kas jau daudzus gadus varēja tērēt valsts naudu, kā tik gribēja, praktiski bez jebkādas uzskaites, maksājot prēmijas 14 reiz gadā, nosakot algas, kādas paši gribēja, dibinot aģentūras un ministrijas savējo vajadzībām, slēdzot dažādus valstij neizdevīgus līgumus utt., utt. ,grūti pēkšņi saprast, kāpēc vairāk nedrīkst, visatļautības sindroms jau tā pēkšņi nezūd, tāpēc jau HD uzmeta lūpu un uzvedas kā bērns, kuram mamma neļāva nopirkt gribēto rotaļlietu( nekur viņa neaizies, esmu , gandrīz, pārliecināts).Bet tas bija tikai tāds pārāk uzkrītošs gadījums, tāpēc pajuka, klusāk un slepenāk , bet viss tāpat notiks, varbūt tāpēc vēl arvien nekas pat nav dzirdams par zinātniski pamatotu, izstrādātu ar konkrēyiem skaitļiem, ekonomikas atveseļošanas plānu, jo tad jau visi varētu pārliecināties, vai tā nauda tur arī iet, kur jāiet. Un ja kāds saka, ka SVF uzraudzīs un to nevar piemānīt - mūsējie speci izdarīs, nešaubaties, pie tam viss būs likumīgi, tikai valstij no tā nekāda jēga nebūs! Krievijā 98g taču pazuda 4,5 miļjardi, kur tur, Ekvadorā arī pazuda SVF nauda , ar visu uzraudzību, un latvieši ko, sliktāki?
Ija
I
Demakovas rīcību jau pat nav vērts komentēt. Ja tā ir tikai viņas iecere, tad viņai tiešām ir veselības problēmas. Interesanti būs kādreiz uzzināt, kas vai kurš aiz tā visa stāv īstenībā. Varbūt žurnālisti uzraks patiesību?
heh
h
demakova ar sili esot shampi dzerusi 30-tajaa. knab?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas