Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Askolds Rodins: Konkursu mirāžas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Kārtējais pierādījums, ka latvie;su vergu dvēsele vēl nav izaugusi tiktāl, lai tai varētu uzticēt valsts pārvaldi , ja kāds ar pātagu nestāv aiz muguras. Pārdosies pats un izpārdos visu.
Jānis
J
Normāli. Tāda taču ir līdz šim pieņemtā prakse. Tas nav nekāds brīnums. Kamēr balsosim par visādiem hūtes cilvēkiem un ierindas biedriem, tikmēr nekas nemainīsies.
zaķis
z
jābalso par Lembergu!
Roberts
R
Kartejas noziedznieku bandas mahinacijas.
nifjodas
n
Nākošais Rīgā būs notikums, ko sauksim - Kapeņu stāstiņi. Krematorijas Sēru nams grasās noteikt, ka nelaiķu kremēšanai der tikai tie zārki, kas gatavoti no Kanādas ozola. Tajā pašā laikā, pavisam nejauši, it kā vadoties pēc eksprezidentes dzīvokļa remonta tāmes piemēra, šo kokmateriālu kāds Latvijā būs jau ievedis un saražojis veselu lērumu kastīšu, kas dabūjamas, protams, par attiecīgu cenu.
Dase
D
Vai tad tas ir talu jameklee? Armijas vajadzibam ieperkot apavus bija pirmatneja prasiba- iesutit paraugu ar 53 kajas izmeru!!! Latvija nav neviena cilveka ar tadu, un skaidrs, ka galvenais pretendents sadu izmeru jau labu laiku bija pasutijis, taa, lai butu kad vajadzes. Parejie? nu automatiski atkrit. Un uzvaretajs cenu piestada konkursaa tadu, ka konkurentu (uzsveru- lABAKAS kvalitates zabaki) maksa veikala cenaas. Un mes runajam par valsts lidzekliem, maniem un jusu nodokliem, kur tie noklust izsaimniekotaju makos. Pretigi un negodigi.....
Bezvārdis
B
Prokuratūrai, savukārt, vajadzētu sākt noskaidrot, kas tieši piegādāja juristiem vienādos konkursu noteikumus, kāpēc juristi tos pieņēma (motivācija) un vai šeit nav noziedzīga nodarījuma pazīmes...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas