Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Askolds Rodins: Likumņēmēji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hā hā
h
Jauka doma tekstā: "Ar salīdzinoši nelielu četrzīmju skaitli (nepilni 12 tūkstoši)" Vai esat gudrāks par piecklasnieku?
ha-ha-ha
h
'Pilsoniskās savienības' biedri pēc jaunās partijas reģistrēšanas Saeimā veidos frakciju
Aivars E
A
Te visu laiku runā tikai par to, ka kādam ir jāpieskaita "pozitīvisms"! Bet kā tad tiks atrisināts jautājums par t.s. "žurnālistu negatīvismu"? Piemēram, par vīru ar melno profīlu un hūti galvā, cik tas maksāja? Kurai partijas reklāmas kampaņas izdevumiem un galvenais ar kādu matemātisko zīmi;- "+" vai "-" šie izdevumi ir jāpieskaita, kā izdevumi, par trešo personu veikto priekšvēlēšanu "nomelnošanas" kampaņu? Varbūt, ka cien. A.Rodins tam varētu veltīt savu, kā kādas ceturtās personas "pasūtījuma" rakstu?
janis dimza
j
Padoms. (līdzīgs kā ES) Neesmu jurists, tomēr.. Ja reiz prasību nevar vērst pret juridisko personu, jo tādas (ar to reģ. nr.) vairs nav, tad tomēr atbildība paliek. Visredzamākie pret, kuriem vērsties būtu no šīs apvienības ievēlētie deputāti. Vai arī iepriekšējās apvienības vadība. Vai arī Stendzenieks ar savu pretīm saulei. Vai arī visi tās bijušās apvienības biedri. Kad piesūtīs visiem "vecbiedriem" pa 500 latu rēķinam, tad zinās kādu pateicību teikt Šleseram un Stendzeniekam...
ES
E
Ja nav LPP/LC, tad pārtēriņš ir jāatmaksā Saeimā iekļuvušiem deputātiem.
лидер нации
л
vispār jau tā vēlešanu sistēma interesanta !iedomājaties ka tie pārbēdzēji no JL un TB/LNNK un Štokijs no TP apvienojušies vienā partijā un skat!ne vēlēta ne kā Saeimā jauna frakcija vai ari vēlešanas piedalās 2osaraksti un 19 no tiem sņem 4,99% vēlētāju atbalsta bet viena atlikušos 5.19% un skat ar šiem % tiek pie 1oo deputātu vietām protams ceru ka tā nekad nebūs bet teorētiski iespējams .tāpat šeit rakstā minētais par mācītāju partiju skumji un smieklīgi.
hi hi
h
ļeģajeva figļi migļi........................ .
taizelis - agdams
t
Jā, ļoti būtiska piebilde, tu saskati pašu sakni.
agdams
a
Labākā lieta šajā rakstā - "Ar salīdzinoši nelielu četrzīmju skaitli (nepilni 12 tūkstoši) rakstāms no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) gaidāmais valsts budžeta papildinājums." Jautājums piektklasniekiem - cik zīmes ir skaitlī 12 000?
Leiputrija
L
Oranžie izrēķināja, ka lētāk būs samaksāt advokātiem.
Laine
L
lai gan, no otras puses, vinju statuss tagad laikam sanaak taads pats kaa citiem "partiju staigaataajiem" un tad tieshaam atliek vien cereet uz sirdsapzinju..
Laine
L
man gan arii rodas jautaajums, ko LPP/LC veel dara Saeimaa, ja jau nav tur ieveeleeti. Ja ir, tad jau uzskataami par apvieniibas juridiskiem mantiniekiem un viss kaartiibaa - lai maksaa. Ne taa?
Skepse
S
ja juridiski LPP/LC nav tie paši, ko ievēlējām - kamdēļ šie kalpi vēl nav savākuši savas pekelītes no Saeimas frakcijām un devušies diedelēt naudu jaunām vēlēšanām?
Stūrmanis
S
Tur var nojaust, ka iet darba "nauda pret naudu", ir, iespējams bijis dots uzdevums naudu nolaupīt un padalīties, bet, manuprāt, par naudas iozšķērdēšanu meitenes ir jāliek cietumā vai vismaz jāprasa materiālā atbildība - atlīdzināt zaudējumu tiesas ceļā. ļoti tuvu patiesībai par prognozēm, ka ir bijusi sastrādāta provokācija un tādas būs vēl ne viena vien, lai mēģinātu tikt vaļa'no Loskutova.
dzeris
d
Nu ko jūs visi te nesaprotat, tā taču jaunmodīgo "kristiešu" - ļeģajovie;su ētika, dabīgi , ka tā smird pēc sūdiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas