Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Minskas signāls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A_L_F_S
A
izteikums par atbalstu krievijai izvietojot raķetes Kaļiņingradā ir atsaukts, saskana ar intervijas stenogrammu (taa tiek pausts baltkrievu puses skatiijumaa)sada Lukasenko izteikuma nemaz nav bijis, to ir atzinis pat žurnālists-sarunas merkis bija informet par nodomiem modernizet armiju (Отвечая на вопрос журналиста американской газеты: "Было ли предложение разместить российские ракеты "Искандер" здесь, а не в Калининграде?" - А.Лукашенко заявил: "Не спешите. Калининград, Беларусь, Россия, "Искандер" - вы зря так все связываете. Оружие, о котором вы говорите, - оперативно-тактические ракеты "Искандер" - это, конечно, очень серьезное оружие. Если Россия и не предложит разместить это перспективное оружие, мы сами будем его закупать. Как только у нас появятся деньги, мы его будем закупать.)Jādomā, ka atbalsts Krievijai saglabāsies neskatoties uz noliegumu.
dzeris - c
d
Baltkrievija ir autoritāra, ne totalitāra valsts, un ne jau mūsu kleptokrātijai mācīt citiem demokrātiju.
Akadēmisks demokrāts
A
Latvijā nekad nav ievēroti ne vārda brīvības ne diskriminācijas pamatprincipi, kur nu vēl decentralizētas varas un privātas iniciatīvas akceptēšanas mehānismi , kas ir demokrātijas stūrakmeņi........... Latvijā nekad nav bijis nevienas demokrātiskas sabiedrības iezīme.......... Kas par murgiem Askold ! Es biju Minskā pie Lukašenko ir lielāka demokrātija nekā Latvijā
c
c
Kāpēc nepārcelties uz totalitāru valsti?
kāmis
k
štrunts par demokrātiju! kamēr mēs viņu meklēsim baltkrievijā, tikmēr citi bez sirdsapziņas pārmetumiem andelēsies. un diez vai mēs būsim ieguvēji.
cirks
c
Man ir stipras aizdomas, ka slavenais Silenes pagasts ir Daugavpils, nevis Krāslavas rajonā ... tas tā - detaļa ;)
dzeris
d
Mums vajadzētu mazāk satraukties par Baltkrieviju, bet vairāk pievērsties savām problēmām, kas mums ir pāri kaklam. Lai kā tur būtu, bet Lukašenko patiešām atbalsta lielākā dala baltkrievu, lai viņi paši lemj, kā viņiem tur dzīvot, tik un tā, tik liels bardaks kā Latvijā viņiem nav. Un ekonomiski jāsadarbojas ar jebko, ja tas tikai valstij ir izdevīgi.
Jautris
J
Kad kārtējo reizi pārspied rakstus no kaut kādiem izdevumiem par Baltkrieviju, Krieviju un citām valstīm, tad rūpīgāk iepazīsties ar faktiem. Kur tu ņēmi, ka Baltkrievijas valsts ārējais parāds ir 14 miljrd. USD? Pēc datiem parāds ir 2,3 miljrd.USD un vēl apmēram tikpat liels iekšējais parāds. Tas ir ļoti zems parāda līmenis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas