Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Nepabeigtā misija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Altin Yildiz
A
ASV iebrukums Afganistānā ir lielākā krievijas ārpolitikas veiksme pēc ASV ieraušanas WW2 un Kubas nonākšana krievijas pārziņā nodevēja Kenedija rīcības dēļ. Ja nebūtu noticis šis iebrukums, Edgara Ozoliņa un viņa biedru vietā no Teleban kaujinieku mīnas būtu cietuši krievu karavīri, kaut kur piemaskavā.
Bij. Karavīrs
B
Atbilde komentārām: Jautājums! Viss netika izdarīts.
Parastais
P
Nepārspīlē un neprimitivizē. Nav karavīra pamatdarbs nogalināt. Pamatdarbs ir aizsargāt, novērst briesmas, palīdzēt tikt galā ar stihiju sekām. Uzvar ar prātu, nevis ar muskuļiem.
Mierdaris
M
Tās jau tādas ābeces patiesības. Vai tad kāds strīdās?
arbūzs
a
Dzīvības briesmas pastāv arī šeit.Ja neviens latviešu karavīrs nebūtu ne Irākā ,ne Afganistānā,bet visu būtu šeit Latvijā,tagad zem zemes būtu vairāk .citu auto sabrauktu ,citu vēl kas ...Tāpēc jau viņi ir karavīri,viņiem ir jābūt praksei.Viņiem ir jāprot nāvei acīs skatīties.Viņu misija ir aizstāvēt Latviju.Viņi nebrauc tur naudu pelnīt.Viens čečenu karavīrs teica zelta vārdus""TU MANI NEŽĒLO,TU'ŽĒLO MAZUS BĒRNUS UN VECUS CILVĒKUS,ES ESMU KARAVĪRS""
Dhago
D
Karavīra darbs ir nogalināt un tikt nogalinātam, tā kā nav ko raudāt. Bojā ir gājuši tikai 3 karavīri. Darba vietās šā gada laikā ir gājuši bojā daudz vairāk cilvēku. Tā kā celtnieka, vai virpotāja darbs ir daudz bīstamāks.
dzeris
d
Ņemot vērā histēriju, kas tagad izcēlusies Latvijā - tūlīt, tūlīt jau mums arī uzbruks - vajadzētu ar steigu atsaukt visu kontingentu uz Latviju, visiem latviešiem izdalīt pa tanku dūrei,( kā te nesen kāds liels stratēģis ieteica), un visiem ar steigu mesties rakt ierakumus gar Krievijas robežu.
Ērglis
Ē
Pamatota piebilde. Aizsardzības ministrijai jau sen bija jāpārskata ekipējums - Afganistānā situācija tomēr ir saasinājusies un vīri ir jāsūta daudz labāk bruņoti.
jautājums:
j
vai ir izdarīts viss, lai karavīru drošība būtu maksimāli iespējamā? Vakar tvnetā lasīju, ka, ja karavīri brauktu bruņumašīnās nevis kaut kādos armijai pielāgotos džipos, tad traģēdija nebūtu notikusi, tā teicis kāds kompetents NBS virsnieks. Starp citu, šodien šo rakstu vairs neatradu (?) Ja mums zināmais veterinārdakteris savam zirgu hobijam tērē valsts naudu, kas būtu varējusi pasargāt karavīra dzīvību, tad veterinārdakterim IR JĀATKĀPJAS!!! un jāatgriežas pie saviem zirgiem! LATVIJAS AIZSARDZĪBAS MINISTRIJAI IR JĀRŪPĒJAS PAR LATVIJAS KARAVĪRIEM NEVIS ZIRGIEM!!! Cien. Rodina kungs! Ļoti lūdzu Dienu painteresēties par šo bruņutehnikas jautājumu! Un tad, kad karavīra bērēs skanēs līdzjūtības vārdi, lūdzu nepiemirst, ka bēres varēja arī nebūt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas