Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Nepamanītie draudi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Tad nu pārskats sastāv it kā no divām daļām. Pirmā satur ziņas, ko mēs visi jau zinām: dalība ES un NATO, attiecības ar ASV un otrā - noklusējumi vai miglaini formulējumi attiecībā uz jautājumiem, kurus t.s. "valdošā" koalīcija negrib atklāti atzīt.
idiote
i
Muļķu zemē - muļķu valdnieki. Tā turpināt, tad būs pavisam drīz tas. ko raksta Q"dzeris...
maija
m
Paldies! - ir žurnalisti, ir raksnieces un ir arī klausītāji un lasītāji, kas pamana...Valdības priekšnieks parlamentam pastāstīja, ka jārīkojas gudri. Tautas priekšstāvjiem nebija laika klausīties, bija svarīgas savstarpējas runas! Tautai dziesmu svētki - un labi, ka tā - te nu tiešām redzams, ka neesam tikai tie tūkstoši, kas lietus laikā pulcējamies... Tie "gudrie un svarīgo sarunu vedēji" aizmirsuši kā ir kad tauta dzied un pati arī domā...
Cenzors - autoram
C
Šorīt gan LR-1 ziņās dzirdēju Godmani apšaubām gāzes elektrostacijas lietderību strauji augošo gāzes tarifu dēļ (cik noprotu, tad tas bija reportāžas fragments no Saeimas vakardienas plenārsēdes). Vai te nav kāda pretruna?
dzeris - Q
d
Jā, piekrītu.
Q
Q
Vērojot naftas cenu pieaugumu un ar to saistītās spekulācijas, rodas iespaids, ka norisinās kāda globāla līdzekļu pārpumpēšana, kamēr vēl atkarība no t.s. fosilajiem resursiem ir pietiekami liela. Kad vērtības būs pārdalītas un mainīts ekonomiskais līdzsvars, naftas naudas īpašnieki varētu sākt mainīt varas līdzsvaru. Latvija šinī gadījumā drīz vien var izrādīties nopirkta pietiekoši, lai kādu dienu, no rīta pamostoties, mēs varētu uzzināt, ka nākošo Saeimas vēlēšanu vienkārši nebūs. Stabilitātes un attīstības vārdā, tā sakot. Jo "zēniem" jau īsti atpakaļceļa nav. Vai arī viss būs tiktāl sakārtots, ka pilsoniskai aktivitātei nebūs nekāda rezultāta. Jau tagad publika nespēj noturēt uzmanību kādā jautājumā ilgāk par nedēļu vai divām.
Mosties!
M
Paldies,Askold!Labs.Tā turpināt,nepieļaut rauga iedarbību! Lai tev veicas,izdodas!
dzeris
d
Jo augstākas būs energoresursu cenas, jo Krievija kļūs nekaunīgāka, paskataties, kas notiek Gruzijā. Bet arī ES politiķi, diemžēl, labi atalgota darba dēļ gatavi kļūt par Krievijas advokātiem (Šrēders), un Krievijas energoresursu dēļ pievērt acis uz visu. Bet galvenais drauds Latvijai tomēr ir korupcija augstākajos varas ešelonos, visu vērtību degradēšana no vald. koalīcijas puses, absolūti impotentais un patstāvīgi lemt nespējīgais, toties pilnībā paklausīgais koalīcijas deputātu vairākums, kas visu varu atdevis izpildvarai un kas, faktiski, jau ir valsts apvērsums, un viss tas noved tautu līdz apātijai un absolūtai neuzticēšanos valsts institūcijām, un tas ir ļoti slikti un liels drauds Latvijas iekšējai drošībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas