Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Askolds Rodins: Nepārdomāta rīcība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmis
K
Verze pirms referenduma par Saeimas atlaišanu publiski aicināja pilsoņus referendumā nepiedalīties.Ja referendums būtu noticis, vismaz nebūtu bijis Godmaņa pēdējās valdības, un 2008. gada decembra mēnesī no valsts kases nebūtu izzagti , šodien tik nepieciešamie 500 miljoni latu.
I.B.
I
Kas tad, ja ne latv. tauta , šo bardaku radīja? Ar visiem saviem kaklakungiem, bez kuriem NEVAR .
Kaspers
K
Šī ideja nebūt nav bezjēdzīga. Valdība ar vienu cirtienu atbrīvotos no lobiju vajāšanas. Saeima lielā mērā ir lobiju izpildorgāns, tāpēc tā valsti vada ārkārtīgi neefektīvi. Katrs lobijs velk saeimu uz savu pusi, tāpēc saeima strādā neproduktīvi un tās lēmumi bieži ir neloģiski. Patreiz ir tas laiks, kad valdībai ļoti nepieciešams atbrīvoties no saeimas haotiskā diktāta, lai rastos laiks produktīvam darbam. Ir nepieciešams kaut uz ierobežotu laiku atdalīt izpildvaru no likumdevējas varas.
Piedodiet...
P
Personīgi JUMS atvainojos, tikai nez kāpēc neviens no tiem, kas balsoja par Saeimas vairākuma partijām neatzīstas, ka to darījis. Ja Jūs par viņiem nebalsojāt, tad nevajadzētu apvainoties, jo mans teksts uz Jums NEATTIECAS.
cita vecmāmiņa
c
un ja nu mēs NEESAM ( vismaz es- nekad) balsojuši ne par vienu no jūsu nosauktajām un tmldz partijām, ko tad? Varbūt jūs atvainosieties par šo tekstu? Tas tagad laikam būs modē .
Cenzors
C
Racionāls kodols tajā Pensionāru federācijas aicinājumā tomēr ir, jo nav jau īstas ticības, ka mūsu pašmāju politiķi būs spējīgi radikāli un efektīvi veikt tās daudzinātās strukturālās reformas. Tikai [mūsu] prezidenta pārvalde te diez vai ko līdzēs. Tad jau drīzāk EK prezidenta pārvalde.
Nata
N
Tas, cik lietas pavirši un neefektīvi tiek darītas, drudžainā steigā un nedomājot par sekām, liecina, ka tomēr "ir iestājies klaju aplamību un bezatbildības laiks". Autoritārisms, protams, nav izeja, bet arī šāda valdība ir tikai pagaidu stagnācijas un vēl dziļāka sabrukuma garants.
Tas krīzē palīdz
T
Tipisks Dienas viedoklis......
Piedodiet, bet...
P
Diemžēl lielā mērā tieši pensionāri ir vainīgi pie mūsu pašreizējā stāvokļa. Par kuru partiju jūs balsojāt, mīlīši!? Ja tās bija Kalvīša, Lemberga, Šķēles, Godmaņa, Šlesera, Birka, Bojāra, Amerika, Muižnieces, Slaktera un tamlīdzīgo partijas, tad, piedodiet, tieši jūs atļāvāt viņiem saimniekot un IZSAIMNIEKOT Latviju. Tagad nu saņemiet to, ko paši pelnījāt, jo nav jau noslēpums, ka tieši pensionāri ir visaktīvākie balsotāji.
aivars
a
vecuma marazms tai tantei.
auza
a
tas pensionaares aicinaajums ljoti tipiski raksturo muusu sabiedriibas psiho-moraalaa un domaashanas staavoklja liimeni. Tas noziimee,ka muusu praati peec postpadomijas periodaa ir veel ljoti maz mainiijushies visaas sabiedriibas paaudzeesTas paraada,ka joprojaam muusu galvaas dominee totlitaarisms,autoritaarisms,egoisms un mazinjaa meeraa demokratisms. Shiis manas teorijas apstiprinaajums ir Ainas Verzes aicinaajums uz diktatuuru,citaadas veertiibas vinjas aicinaajumam nav nekaadas.
Senais
S
Tas dīvainais aicinājums liecina par nabadzīgo ļaužu dramatisko situāciju. Tas ir mēģinājums ķerties pie bezcerīgā salmiņa. Un tas , diemžēl, apliecina aksiomu, ka paēdušais izsalkušo nespēj saprast, tāpēc spēj zvaigāt par bezizejā nonākušo izmisumu.
dzeris
d
Nav saprotams, ko vispār pārstāv šī te pensionāru federācija, cik atceros, Verze sastāvējusi Šlesera partijā. Kaut kā neatceros, kur viņa vēlēta, kas par viņu balsojis utt., līdz šim jau arī nekādas pensionāru intereses šī te federācija nav aizstāvējusi. Šis te aicinājums - vistīrākais populisms vai arī vecuma marasma izpausme. Vēl tikai Zatlera "stingro roku" mums te vajadzētu, pat šis te vārdu salikums izsauc smieklus, nemaz jau nerunājot par Satversmi un visu pārējo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas