Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Askolds Rodins: Nevajadzētu likties mierā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dore
d
Droši vien,ka Šlesera šoferis vedis ne tikai Šleseru,bet arī Godmani komplektā šur un tur un ir pārāk labi informēts par viņu nelietīgajām štellēm!
Daži padomi
D
Jāgriežas pie SVF (IMF): 1. Jāmaina vēlēšanu sistēma. 2. Jāmaina partiju finansēšanas sistēma (tikai no budžeta). 3. Aizliegt uz diviem sasaukumiem, bet ne mazāk kā 4 gadus kandidēt pašvaldību un saeimas vēlēšanās visiem koalīcijas partiju biedriem esošajiem un bijušajiem (tiem, kas no koalīcijas partijām izstājušies pēdējos 5 gados). 4. Prihvatizācijas un valsts nozagšanas izvērtēšana. Krīze to ļauj, jo sliktāk no tā nebūs. Sabiedrība tikai atgūs savu īpašumu. Kontaktinfo: (imf.org var atrast arī galveno mītni, jānodublē, jo jebkurš var korumpēties) Regional Office for Central Europe and Baltics Christoph B. Rosenberg, Senior Regional Representative International Monetary Fund 37C Zielna, 00-108 Warszawa Poland Tel: + 48 (22) 338 6700 Fax: + 48 (22) 338 6500 Email: [email protected]
anna
a
chiganu tautai viens lielaakjiem laastiem esot aptuveni shaads-KAUT TU LEPNS PALIKTU-,man liekas,ka musuu respurnainie valstsvarotaaji ir tieshi tik lepni palikushi,ka aizmirsushi to,ka faktiski vinji visi tak skaitaas TAUTAS KALPI,bet kaa ir reaalajaa dziivee?
Leiputrija
L
A ko tu cilvēks izdarīsi? Apsaukāties nedrīkst, pa purnu iedot nedrīkst, izdemolēt to mauku māju nedrīkst... Nav demokrātiski. Varam tikai kaunināt un cerēt, ka tauta tādus mēslus nākošajā Saeimā neievēlēs.
jautājums
j
Kurš mūs izglābs no Godmaņa un Šlesera? Ar krīzi mēs paši galā tiksim...
Juris
J
"ja ģenerālprokurors būtu, teiksim, Freiberga vai Lembergs, mēs dzīvotu citā valstī" ------------------------ ja Lembergs - tad pilnīgi noteikti - citā valstī un ja vēl amatu apvienošanas kārtībā arī KNAB šefs - tad pavisam citā valstī: tad nebūtu viņam "oponentu" ne Ventspilī, ne Latvijā un nebūtu žogs vajadzīgs ap Puzes mežiem, pietiktu ar to, ka apliktu apkārt "Latvijas mežiem"
neitro
n
Tad , kad Godmanis naktī slavēja mūsu Saeimu ""par spēcīgāko parlamentu Eiropā"", tajā brīdī viņš manās acīs kļuva par nulli. Nu, ko jūs gribat no nulles? Nulle ir nulle.
Raeinis
R
Ko Rodins darīs pie citas valdības? Nories to atkal līdz pēdējam, vai slavēs? Vai kā ? Vai zaudēs darbu ?
rr
r
Priekšnieks parasti atbild par visu, jo tāpēc tāds ir. Ja nevar pārraudzīt savu lauciņu, tad jāiet mājās.
jūrmalniece
j
Nekā jauna - līdzšinējais partiju finansēšanas modelis, ko politiskā "elite" nekādi nevēlējās mainīt, aizbildinoties ar priekšlikuma nepopularitāti sabiedrībā, joprojām nosaka absurdo realitāti, ka noteicēji politikā ir politisko partiju īpašnieki.
lelle
l
To, ka Šlesers ir Godmaņa saimnieks, apliecina arī tas, ka viņš atbalsta Šlesera populistisko priekšlikumu bankām par 3gadīgo majokļa kredītņēmēju neizlikšanu.
cund
c
nu gan tu izsakies it kā muzejā būtu"partejiskā solidaritāte diemžēl ņēmusi virsroku ", tā vecīt ir divu bandītu laupījuma sadale..izsakies precīzāk.
Alo
A
Alskolds ir palaidis garām, ka nevis Godmanis ir Šlesers priekšnieks, bet Šlesers ir Godmaņa priekšnieks. Kad tas ir skaidrs, tad arī nav nekāda pārsteiguma par Godmaņa reakcijām uz visdažādākajām Šlesere izdarībām.
?
?
Zvirbuli, kāpēc neraksti Maizītim iesniegumu? Aprobežots esi, vai drosme ir čirkstēt tikai interneta telpā?
Onjons
O
Zvirbulēn, vai atgādināsi, lūdzu, kārtību kādā prokuratūra izskata nebūšnas? vai uz savu iniciatīvu vai vai uz saņemto iesniegumu pamata? ja otrs varinats, tad no kā būtu jāsaņem iesniegums par šīm un amlīdzīgam lietam.. no VK?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas