Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Askolds Rodins: Otrais piegājiens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pmlks
p
tieši tā! krievija paliks tur kur ir! Diemžēl tā ir vienīgā valsts, kura REALI draud savām kaimiņvalstīm lietot militāru spēku, lai aizstāvētu šajās valstīs pašas nometinātos Krievijas pilsoņus, kuri principā nevēlas nemaz dzīvot Krievijā! Krievija ir vienīgā valsts, kura apzināti ir pieļāvusi to, ka miljoni tās pilsoņu ir spiesti dzīvot kaimiņvalstīs! Spiesti tāpēc, ka Krievija nemaz nevēlas, ka tie pārceltos uz savu dzimteni. Krievija vēlas, lai tie paliktu kur ir un kalpotu par iemeslu un attaisnojumu jebkurai Krievijas valdības realizētai avantūrai vai agresijai!
arturs
a
Es nesaprotu kaapeec atcereeties tikai Krieviju, Latviju bija okupeejushas daudzas valstis. Nevajag dziivot pagaatnee, taa atkal var pazaudeet sevi. Krievija taapat nekur nepazudiis.
pmlks
p
Nu redzam, ka tev sāp sirds par Krieviju! Nu labi, bet, ko tu gribi panākt? Vai gribi, lai mēs latvieši, kuri no krievijas atbrīvošanām, ir cietuši nu jau regulāri kopš 16. gs., suktu Bravo un Biss! Tā nebūs! Patiesībā mums ir ļoti nopietns pamats uztraukties par Krievijā valdošo revanšismu, nacionālsociālisma idejām, valsts piekopto klaji fašistisko ideoloģiju! Pie tam es te nemētāju tukšus vārdus par fašismu! Es šo terminu lietoju pēc tā jēgas un būtības nevis tā kā to dara ordeņiem apkāries 2. pasaules kara Padomju armijas veterāns. Ja netici, tad paskaties kaut vai vikipedijā, ko nozīmē vārds fašisms, savukārt krievu valodu ceru, ka proti un vārdus "jeģinaja Rosija" iztulkot mācēsi! P.S. starp citu par šovinistu sauc cilvēku, kurš savas valsts valdības jebkuru darbību attaisno tikai tādēļ, ka tā ir viņa valsts. tas no pirmavotiem.
pmlks
p
par alkoholu un aziātiem tu konkrēti saputrojies! :) Bet pārējā doma nebij peļama.
Absints
A
Man šķiet , ka Krievijā darbojas divi principi 1) Krieviem vajag caru 2) Krieviem vajag ienaidnieku Ja Krieviem nav viena vai otra, iestājas apmulsums un neizpratne kā dzīvot. Kamē bija Jeļcins, kas pūlējās būt vairāk demokrāts nekā diktators un ASV bija draugs no kura plūda nauda, Krievija bija neizpratnē kā dzīvot. Tagad kad ir Putins un vecais ienaidnieks ASV ir atpakaļ turpat, kur bija aukstā kara laikā , viss ir nostājies savā vietā. Krievijas pilsonis zin kā dzīvot, zin kas ir vainīgs, ak nedzīvo labi, un tic labajam caram. Citādi Krievija nemāk- nesnāk. Vai tas ir gēnu līmenī vai?
:(
:
Artur, cik tu esi apnicīgs, kad desmitām reižu mal vienu un to pašu.
arturs
a
Mes jau desmito reizi maljam vienu un to pashu. ASV ari visur lien ar ierochiem, un taas lishana Iraakaa arii bija vienkaarshi "bizness", NATO arii ietilpst ASV biznesa sfeeraa. Starp citu MK ir pa pusei dzeltenaa aviize.
Ripasdzenis
R
Tevi parunājas un painteresējas arī par Tevi (čomiski nevis gejiski :D ), bet gan iedod pa purnu tāpēc, ka Tu netā paskatījies vai laikus nepasmējies par viņa joku. Un runājot par Kijevas Krievzemi, bija arī Lietuvas dižkungaite, kas gandrīz līdz Maskavai stiepās, bija Zelta Orda. Arī tas viss bija. Tas gan nav zinātnisks apgalvojums, bet man šķiet, ka vienā no krievu žurnāliem lasīju par to, kā tag. ukraiņu teritorija saglabāja savu slāviskumu un vēlāk arī sajaucās ar poļiem, bet tagadējā Krievijas Eiropas daļa sajaucās ar mongoļiem-tatāriem un rezultāts ir redzams. Šņabi spēj turēt vairāk nekā eiropieši (pateicoties aziātiem raksturīgajam gēnam - tas gan ir zinātniski pierādīts).
ripasdzenis>>>artūrs
r
Nu Tu nedaudz jauc Artūriņ, ja arī ASV finansē, tad finansē opozīciju atšķirībā no Krievijas, kas finansē Centrālās vēlēšanu komitejas un indē opozicionārus (Juščenko). Un neko nevajadzēja iztērēt, pati Krievija panāca šo sanaidošanu. Rietumukrainā, kur 'vel eskistē ukraiņu kultūra, jau sen ir eksistējis naids pret tautu, kas tieši tā kā raksta cirks, "cieņu" cenšas panākt caur vardarbību un karu. Tas ir tāpat kā piemēram Tev kāds pienāk La rokā blakus un nevis uzsauc Tev kokčīņu, draudzīgi ar
cirks
c
Es brīnos , Artur, ka tu nevari rimties ar savām falsifikācijām... Šodien palasīju krievu avīzi MK (Moskovskij Komsomoļec) - vecīt, tu vienkārši pārraksti Putina murgus ! Pārlasi vēlreiz : 1. Если русский президент общается с американским президентом - он налаживает отношения между двумя странами. Если украинский президент общается с американским президентом - они оба плетут антироссийский заговор. 2. Если россиянин любит Россию - он патриот. Если украинец любит Украину - он махровый националист. 3. Если русский говорит "хохол" - он по-доброму иронизирует над представителем братского народа. Если украинец говорит "москаль" - он выявляет этим свою националистическую, фашистскую, антироссийскую сущность. 4. Если русский митингует - он отстаивает свои интересы. Если украинец митингует - он отрабатывает американские деньги, выплаченные ему в антироссийских целях. 5. Если русский говорит на русском языке – он просто русский. Если украинец говорит на украинском языке – он Петлюра недобитый Problēma ir krievu tautai galvā ... ASV vajag biznesu, lai taisītu naudu un nevis karu kas viņu naudu noēd. Krievijai vajag karu "lai viņus cienītu", nauda un bizness viņiem ir tikai līdzeklis lai agri vai vēlu šo karu uzsāktu ... ASV vajag mierīgu pasauli un bagātu pasauli, Kreivijai vajag pasauli, kas no viņas baidās un tātad (viņu izpratnē) "ciena " ... Kamēr šī absurdā krievu filozofija nemainīsies - mēs būsim apdraudēti. Vislielākais paradokss ir tāds, ka Krievijai ir VISAS iespējas iemantot REĀLU cieņu ekonomiskā un diplomātiskā ceļā (kā jau rakstīja viens komentētājs) - bet KAPĒC viņi to neizmanto ???!!! KAPĒC visur lien ar ieročiem ??? Es patiešām nesaprotu ... jābūt stipri galvā maitātam, lai uzvestos kā Krievija
arturs
a
Nu nevajag jau pienjemt visu tik burtiski, pietiek jau ar to ka ASV finansee veeleshanas dazhaadaas valstiis. Finansee sho valstu militaaros speekus. Vienkaarshi ir valstis kur Krievijas intreses nav tik lielas. Iedomaajies tikai cik ASV vajadzeja izteereet, lai sanaidotu Ukrainu ar Krieviju, ja no veestures atceries, tad kaadreiz bija Киевская Русь.
Ripasdzenis
R
Johaidi, kā mani kaitina šitādi pīkstētāji, kuri astes starp kājām iespieduši čīkst par mazo, nevarīgo Latviju un lielo, vareno Krieviju, kuru nevajag kaitināt! Nu velns parāvis, taču cieniet sevi! Krievijas attieksmi un mērķus attiecībā uz mums nemainīs ne pielabināšanās ne naidošanās. Tā vienmēr vēlēsies apēst mūs, kamēr vien nebūs demokrātiska, rietumnieciska valsts, bet tas tik drīz nebūs, ja vispār kādreiz būs (ja spriež pēc tautas mentalitātes). Tāpēc mums ir jācīnās par to, lai arī mazajos ieklausās, mums ir jāpauž sava nostāja Gruzijas gadījumā un visos citos kas sekos, jo tikai tā mēs varēsim pielikt savu roku arī mūsu tautas nosargāšanā. Jā mēs sadusmot varam, bet ne jau mainīt Krievijas mērķus attiecībā uz mums, tie tāpat ir skaidri un nekad nemainīsies! Tāpēc mums ir jāatbalsta ASV, jo tas ir vienīgais spēks, kas stingri var (protams ir varianti, ka tā vnk. va nodot mūs, bet ja mēs skaļi teiksim un rādīsim atbalstu ASV un skaidrosim kas ir mūsu valsts un mūsu vēsture rietumu medijos, iespēju, ka mūs nodot tādejādi samazināsim, rietumu BRĪVIE plašsaziņas līdzekļi vnk. to nepieļaus) nostāties pret Krievijas patvaļai! Un tam, kurš te kaut ko teica par raķetēm Čehijā un Polijā nevis Baltijā. Jā, protams, ka nav izvietotas šeit, jo mēs esam pārāk tuvu Krievijai. Tas būtu pret visām militārajām stratēģijām, ja raķetes tiktu izvietotas šeit! Tas vienkārši ir loģiski un nevajag meklāt tāpēc kaut kādas nodevības vai vienaļdzības pazīmes! Bet tas nenozīmē, ka mēs tiešām tiktuatstāti likteņa varā! Ja mēs, latviešu tauta, paši sevi neatstāsim likteņa varā, tad esmu pārliecināts, ka to nedarīs arī rietumu sabiedrība!
antons
a
Medvedevs pateica, ka , piem.Daugavpils pašnoteiksies, tad to iekaros krievu armija, neskatoties uz ES, NATO un Latvijas teritoriju. Kamēr krievi netiks piespiesti no visām pusēm, tie himēras rīkosies! Nogalinās, laupīs, izvaros kā vienmēr. Un tādi kā tu bučos atkal viņu tankus.
Vairis.
V
Es joprojām apšaubu vai Eiropas savienība ir spējīga aizstāvēt Baltijas valstis un citas postsociālisma valstis no Krievijas agresijas. Esmu pārliecināts, ka Francija, Itālija un Vācija pie izdevības slepeni nodos Baltijas valstis Krievijas ietekmes zonā. Nebūs vajadzīgi juridiski slepeni līgumu, lai nākotnē nevarētu pierādīt ,ka ir bijusi slepena vienošanās. Šrēders jau labi parādīja kā tās lietas darās un tiks nākotnē darītas.
Ч
Ч
ч

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas