Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Askolds Rodins: Par 2010.gada rudeni domājot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klans
k
Jā, gan Ozoliņš, gan Rodins šodien trāpījuši desmitniekā. Tik šerpu reakciju no kādreiz gudrajiem ļautiņiem ( Kurmītis un zvirbulēns ) var nopelnīt tikai pasakot patiesību.
Kurmītis
K
+++tad tā būtu proeiropeisko vērtību partija,+++ Tu čalīt, esi atpalicis no dzīves ! Saskaņā ar šoDienas terminoloģiju, tā būtu „proeiropeisko PEDĀĻU partija” !! PATS ozoliņš apliecināja ! ... :)))
Kurmītis
K
Tiešām laikam Dienā politinformācija bijuse. Gan ozoliņš, gan Rodins šoDien kā sadziedājušies par partiju konsolidāciju, pedāļiem un mīšanos stabulē. Un abi divi māj ar lakatiņiem te saskaņieš u un Šlesera, te zemnieku un teletūbiju virzienā, kuri kaut ko iespējams „plānojot” vai esot kaut kam „nobrieduši” .. cītīgi „aizmirstot” FAKTUS - tik tikko parakstīto „konsolidatoru” (pedāļu) vienošanos, ka tieši JL, PS. SCP un ēlertes grupējums taisoties saplūst !?? Īsti nesaprotu šī miglas pūšanas acīs jēgu, ja nu vienīgi savējo vājuma (kā izteicās ozoliņš) piesegšanas kusls mēģinājums, bet vispār interesanti, interesanti ... :)))
Kurmis
K
JL, PS un JL apvienošanās būtu apsveicama, ja tā neizrādīsies pirmsvēlēšanu pasākums, tikai kopēja deputātu kandidātu saraksta satādīšanai. PS un SCP jau vakar vajadzēja aktīvi iesaistīties Dombrovska un JL partijas mazvērtības kompleksa pārvarēšanā, kad TP saietā V. Muižniece izpelnijās aplausus, paziņojot par aktīvu cīņu pret Dombrovski. Uz atbalstu no TB/LNNK un ZZS Dombrovskim nav ko gaidīt. Ja PS un SCP tagad uzreiz akt'vi iesaistīsies Dombrovska atbalstā, vēlētāji to novērtēs.
dzeris
d
ZZS, protams, savā elementā, būs bijušo kompartiju sekretāru un nacionalistu apvienība, nu, bet tas jau tikpat adekvāts hibrīds, zemnieku un ekologu apvienība, ideoloģija būs - vistīrākais populismas, sākot ar nacionālo, beidzot ar ekonomisko, bet, balsis sazvejos. Apvienībai SCP, JL, PS vēl vajadzētu uzņemt savās rindās sociāldemokrātu Lejiņu, tad tā būtu proeiropeisko vērtību partija, kurā varētu būt divi spārni - labais un kreisais. Bet, baidos, ka tur meklēs patvērumi bijušie tēvzemieši, un tie tur jāņem nebūtu galīgi, tā būs kļūda, un apvienība zaudēs, nevis iegūs balsis, pietiek jau PS tēvzemiešiem. SC un LPPLC būs lielākie konkurenti, un, baidos, tāpēc pirms vēlēšanām no pārējo partiju puses atkal tiks izspēlēta nacionalā un "krievi nāk" kārts, bet, daudzos tas izraisīs pilnīgi pretēju reakciju. TP un TB var glābt vai nu brīnims, vai nu Latvijas vēlētāju kārtējā muļķība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas