Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Pārsteidzošā Francija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Любые пророчества о Китае, поглощающем Россию, имеют под собой в качестве почвы русофобию. Ведь судьбы Латвии не менее, а даже более неясны. Более низкая, чем в России, рождаемость, отток работоспособного населения на Запад и враждебность двух главных общин. Не верите? Тогда свои вопросы, напр., о рождаемости задавайте гуглу.
Человек
Ч
Москва не устраивает против моих соотечественников языковых репрессий. Поэтому мы с Москвой, а не с Ригой. Москва не проводила сегрегации под видом законов о гражданстве, выборах и языке. Поэтому отвечаю на ваш вопрос: "Нет, не хочу": "Negribi pamācīt Kremļa pundurus "быть скромнее".
Aivars K.
A
Scenārijs būtu šāds: krievi Baltiju okupē 6 stundās. Protams, mežos ilgi pretestību turpina Kaitseliit un lietuviešu Dzelzs vilki. Par Zemessardzi šaubos; tā apzināti padarīta kaujas nespējīga. NATO izsaka visādus draidus, bet kodolkaru neuzsāk. Bloķē krievu kontus savās bankās, nedod krieviem vīzas (smagu sirdi, jo krievi labprāt Rietumos tērē savus petrodolārus). Vienīgais, kas reāli palīdz, ir Polija. Drebošu sirdi, jo iespējams tālāks krievu uzbrukums šai valstij. Taču tas neseko, jo Polijai ir liela armija, labi apbruņotaar ASV ieročiem apmaiņā pret pārtvērējraķešu uzstādīšanu. Latvijā...liela daļa pasreizējās valdības ieiet jaunajā valdībā, kuru veido zināmas partijas (pārējās kā prettautiskas tiek aizliegtas). Tomēr šaubos, vai Krievijai šāds iebrukums ir izdevīgs. Lai apmierinātu impēriskās ambīcijas, ilgtermiņā pasliktināt savu iedzīvotāju dzīves līmeni, zaudēt tehnoloģiju importu un investīcijas...Turklāt austrumos sarosīsies Ķīna- pie pašreizējām tendencēm pusgadsimts ir galējais termiņš, lai Krievija zaudētu teritoriju aiz Urāliem pēdējās labā.
smatrii
s
Ja es shaubiitos, ka NATO Krievijas uzbrukuma gadiijumaa muus neaizsargaas, es nevareetu naktiis mieriigi guleet. Taapeec es neshaubos. Par aptauju. Ja buutu atsauce pielikta, buutu daudz labaak. Taas aptaujas vienmeer liekas tik virspuseejas, ka nezinot metodologjiju, gribas apshaubiit shaadu rezultaatu interpretaaciju - sliktie, sliktie rietumeiropieshi. Turklaat man ne treshdalja, ne 60% nemaz neliekas maz, iipashi, ja taas ir balsis "jaa, tagad un tuuliit mees metamies Baltiju aizstaaveet". Veesture gan visu laiku raada, ka tautai ir maz teikshanas shaados militaaros gadiijumos.
dzeris - 2
d
Nu jā, un tu uzskati, tas bija pareizi? Ņemot vērā upuru skaitu, nebūtu vienkāršāk un pareizāk to erchercogu tomēr neslepkavot un to pirmo pasaules kariņu tomēr nesākt?
2 dzerim
2
Nu, lai arī pasaulē bija pavisam citas problēmas, erchercoga Ferdinanda slepkavība tomēr parāva tam podiņam to vāciņu vaļā!!!
kuku 2 aturs
k
A man intersē, kā tāda maza latvija varētu "Dalēkāties" attiecībā uz Krieviju? Nedot gāzi? Noraut importu/eksportu? Tāda latvija krievijā neko nevar ietekmēt un tādiem krieviem būtu vairāk par savu valsti jādomā, kā savest to kārtībā un ne jau kā potjomkina sādžu. Atbilde ir viena - ja krievijai ir koloniālas tieksmes un ir vēlem ietekmēt lielvalstu spēkus ar visvājāko to posmu palīdzību, tad latvija var uz vēdera līst un kūkumos mesties, bet neizlūgsies un neiegūs nekādu labvēlību. Tā kā ir jāplāno kā vismaz emigrēt no šejienes prom! 2 čelovek - paskaties uz Krievijas/ķīnas robežas pusi. Pašiem krieveļiem lielais brālis Ķīna pakausī elpo! Atceries, kā Staļins piečakarēja Hitleru, lai gan līdz pedējam brīdim baigo draugu un sabiedroto tēloja? Tāpat Ķīna piečakarēs krieveļus - drīz jusos ne tikai mongoļu-tatāru asinis, bet arī kitajozu sula teces (zinot, ka krievenes uz eksotiku ir kā trakas)!!!
zoja
z
Ai, tu nav ko satraukties, koloniālistu senči tā arī nespēj vēl atgūties un saprast, ka, aizvērt acis, vēl nenozīmē noslēpties. Gribēs, krievi soļos pa Berlīni un Parīzi. Un ja ne krievi, tad kādu tuvo vai tālo austrumu militāristi. Sen jau nāktos tā kā saprast, ka balto rase un īpaši rietumu vērtības dalošā baltā rase ir vēstures norieta posmā - genofons un dianmiskāka attieksme pret dzīvi briest 70% atlikušās pasaules - Āfrikā, Arābijas un tās apkārtējās valstīs, Ķīnā un šķībacaino galā.
dzeris
d
Tie, kas domā, ka viņu dēļ kāds sāks trešo pasaules karu (tie latvieši), ir vai nu idioti, vai nelabojami idealisti, kas ir viens un tas pats, neskatoties uz kādiem tur punktiem līgumā. Nu vienkārši jāsmejas par tādu naivumu, cilvēki, pasaulē tagad pavisam citas problēmas. Tāpēc - dzīvosim draudzīgi!
arturs
a
Nu neseezhu es pie veestures graamataam, nu labi bija 6 gadus pirms Varshavas liguma valstiim, tas jau buutiibu nemaina. Shajaa pasaules sisteemaa NATO savu resursu ir izsmeelusi. Ja teiksim Latvija daleekaatos tik taalu ka Krievijai naaktos to bikiit piegriezt, es par 100% esmu paarliecinaats ka militaari ne Vaacija ne Francija ne Itaalija u.t.t. neiejauktos. Vari skatiities uz savu 5. punrtu cik veelies.
cirks
c
Kapēc neviens nepievērš uzmanību patiešām smieklīgajam Artūra kumentāram ? NATO tika izveidota 6 gadus pirms Varšavas pakta, tas taču zināms katram skolniekam ... :)))
@
@
Tie būs runājošie akmeņi! Būs kaut ko sastāstījuši frančiem, tagad šie domā savādāk. Ak, Helēnīt, tavu viedu padomiņu!
tu22
t
Taisnība! Pliners, Ušakovs,unCo sameklēs sev sponsorus un elektorātu. 5% nodršināti būs jebkādā situācijā
pamācīt
p
Negribi pamācīt Kremļa pundurus "быть скромнее". Ja tev maskava nemaksā par katru rindiņu, provokator! Krieviem, protams, vieglāk visu pasauli pamācīt, tikai ne savu bardaku sakārtot. Bet nē, labāk paši nedzīvos, bet citiem neļaus. Par to arī jūs neciena, un ar bailēm cieņu nenopirksiet!
Mja
M
Šīm aptaujām tiek pievērsta smieklīgi liela uzmanība - tie nu nekādi nevar ietekmēt alianses līguma 5.punktu, kas paredz, ka uzbrukums vienai NATO valstij ir uzbrukums visām. Aptaujas rezultāti ir pilnīgi normāli. Vai jūs atbalstītu Latvijas karavīru līdzdalību, piemēram, Francijas un Marokas militārā konfliktā? Jums būtu nospļauties, gluži tāpat, kā Rietumeiropai ir nospļauties par mums. Katrs domā par sevi, kas ir normāli. Taču satraukumam nav pamata, jo līdzdalību militāros konfliktos nenosaka ar sabiedriskām aptaujām, bet gan ar līgumiem, kas ir noslēgti iepriekš. Man tikai nav skaidrs, kam ir izdevīga šāda sabiedrības kūdīšana? Liekas, ka mums visu laiku cenšas iedvest bailes no Krievijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas