Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Partnerība kā lamatas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alex
a
Bojār ir rafinētāks par Sleseri, to tikai tagad ievērojām.
dase
d
Tiks jau tiks. Un skiet ka te neviens neko nevar darit, jo negoda un nebaidas sis zaglis ne tevu, ne jk kadu tur Ingunu. nOZELOJAMI, BET TAS JAU MUSU VALSTI RAKSTURO.....
Janis ll
J
Slimnicam katastrofali trukst finansejums.. bet VNI cel lepnu valstij nevajadzigu namu.. ko savejie no VNI zemes gabalu nopirkusi par smiekla naudu pardod atpakal tam pasam VNI ASTONAS REIZES DARGAK.. KARTEJA ZAGSANA KO NEIZSKAUDIS NEVIENS.. NE DOMBROVSKIS NE KADS CITS.. AR TO VIENKARSI JASAMIERINAS KA VALSTI NEPATRAUKTI APZAGS.. TADS IR MUSU LIKTENIS.. TIKT APZAGTIEM..
CUUKPURNIS
C
NOLAADEETAA ZAGLU BANNDA,VISUR IEJAUKTA PAEAZIITPARTIJA UN MAACIITAJOARTIJA,BET BIIBELEE UR RAKSTIITS,KA ZAGT UN MELOT IR GREEKS,MAACIITAAJI TO NEDZIRD.
Aculieciniece
A
Atmodas laikos Bojārs vecākais braukāja pa rajoniem balotēdamies kā arhibīskapa Gailīša oponents. Diezgan nievīgi un sadistiski ņirgājās par veco vīru. Pats uz pasākumiem ieradās ar pistoli aiz jostas (kad pieceļoties no kafijas galda, ko rīkoja vietējā komunistu nomenklatūra, žakete ar divām ļipām aizmugurē nejauši aizķērās aiz pistoles, tā bija redzama visai zālei, kad kungs pa vidus celiņu devās uz prezidiju). Kad zāli mēģināja uzrunāt arhibīskaps, Bojārs to izsmēja, ka mums latviešiem taču esot savs baltais dieviņš uz mākoņa maliņas, ko tur ņemties ar kaut kādu žīdu dievu. Kad neatkarības kustības dalībnieki arī mēģināja diskusijās iejaukties, tad tos aiz svārku stērbeles malā rāva vietējie kompartijas un administrācijas darboņi. Par plānoto VID ēku būvi Mežaparkā nebeidzu vien brīnīties. Nez kāpēc to VID kā Finanšu ministrijas pakļautības iestādi visu laiku cenšas ielikt kaut kādu privāto mafiozņiku un nodokļu nemaksātāju ēkās, nevis valstij piederošajās. Tas sākās jau 1995.gadā (ja nemaldos), kad daļu VID izmitināja privātā ēkā Smilšu ielā 12, pēc tam Jeruzalemes ielā 1 (ēkā ko būvēja un apsaimniekoja ar slaveno nodokļu nemaksātāju DINAZ cieši saistītas firmas), tagad atkal jau pāris gadus gaidām nākamo afēru. Pašreiz Vidzemes priekšpilsētas VID nodaļa ir izvietota VEF teritorijā (nezinu, kam tā pieder, bet to jau var uzzināt). Varbūt , ka visu VID vajadzēja izvietot VEF ēkās. Ražots taču tur nekas netiek, teritorija liela un ērtā vietā. Bez tam jokaini garāmbraucot klausīties, kad sabiedriskajā transportā sauc pieturas- Rūpnīca VEF, varbūt labāk būtu, ja teiktu: Nākamā pietura - VID ??.
nu, bojārs ka jau komunists
n
sēj grūbas. Nedīgs. Nekad nedīgs. Bet ko glupam padarīsi. Var ārstēt, ja padodas terāpijai.
fakts
f
Bojārēns novelk Šleseru uz grunts, jo ielaist domē atkal to izgāzušos darboni ir ārprāc!
vot
v
Legālā prezumci ir jāprasa,jāiet ielās!Brīnos par skolotājiem,arodbiedribām-kāpēc par to klusē?
zeks
z
un atkal LPP/LC, griezies kur gribi visūr mēslus vāra šie -ŠĻESARI, BAJARČIKI un CO
tak
t
Bojāram gundariņam uz sejas'jau rakstits-melis.Pa visām šuvēm lien ārā!
MILDA
M
Jautājums viens - vai ņemot vērā visus iepriekšējos darījumus šo līgumu attiecīgās ministrijas un tiesībsargājošās iestādes izkontrolēs savlaicīgi, vai sāks skatīt tikai pēc tam ,kad būs jau realizēts. Ko dod visa šī Valsts Kontroles revīzija, ja visas lietas jau ir izbīdītas, tilts uzcelts, nauda nozagta, to vajag darīt pirms projekta īstenošanas, citādi daudz par vēlu un vainīgos neatradīs nekad.
vilis
v
Labs raksts.Pietiekami daudz versiju,ko izvertet prokuraturai.Loti ciniska un atklata Gundara atbilde zurnalistam.Redzams ka abols no abeles talu nekrit.
Gundariņa radinieks
G
Nu, ko jūs klaigājat un matus plēšat. Skauž,ka viens zipčerīgs puisis taisa labu biznesu. Pašiem prāta par maz, lai saveidotu kaut kādu jēdzīgu kombināciju. Trūkst tēva muguras uz kuras pakāpties? Vai tad nevarat atrast citus balstus un sviras. Slinkums, slinkums un gribas vājums. Tie, kas gribēs - vienmēr izsitīsies uz augšu. Lai arī Gundariņš sākumā bija vājš ( pat slikts) politikas laukā, tomēr apķērīgs, un pēc aprāšanas - arī paklausīgs zēns. Nu, ko jūs braucat virsū Jurim!? Drošības iestādē viņš taču nevajāja disidentus un neizsekoja ārzemniekus. Viņa darbības lauciņš bija ekonomiskie noziegumi (padomju tiesvedības izpratnē), kas pēc atmodas izrādījās ir "brīvās tirgus ekonomikas izpausmes totalitārisma apstākļos". Viņš ļoti labi pārzināja "tulpju audzēšanas" un audiokasešu (ak! - pat , videokasešu) biznesa bīdītājus un vadītājus. Vai tas ir kāds grēks, ja viņš savas zināšanas un visu noderīgo informāciju par "puķeniekiem" un "kasetniekiem" nodeva savam dēlam. Kurš tēvs, kam rūp dēla nākotne būtu rūpējies savādāk? Tas ir normāli, ka papucis iekārto savu atvasi labā vietiņā. Tāpat rīkojās bijušais vēstnieks Krievijā - Petera kungs. Viņš bija viens no neoficiālajiem "Šlesera - mācītāju partijas" krustēviem un ideologiem. Tieši viņa sakari Krievijā garantēja dēla straujo politisko un biznesa izaugsmi. (Atcerieties Petera juniora biznesa neveiksmi ar "Vernisāžu", kurā tika ievilkts arī R.Pauls. Par kādu bardaku Petera - juniora un viņa sievas vadībā pārvērtās sākotnējā Paula iecere!?? Bet vai šajā sakarībā var ko pārmest dzejniekam, atmodas "tēvam"? Viņš, kā prata un spēja, tā arī rūpējās par savu dēlu. Neskaudīsim citu veiksmei! Strādāsim savu bērnu labā!
a ko !
a
Līderim, ne līderim, bet cūkuģīmji un cūkuģīmīgie nacpatrioti veco Bojāru noēda - un TIKAI PAR TO, ka bija PAR GUDRU.
Dr.xy
D
Latvijas valstij steidzigi jaaiznemas vel nauda jaunu cietumu celsanai,jo ir tik loti daudzi kuri noteikti stedzigi jaiesedina.Kreditu atdot nebus problema,ja visi tiesas spriedumi beigsies ar mantas konfiskaciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas