Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Pelnīts atbalsts Sudrabai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dalass
d
Viņai piemīt lietišķums un konkrētība.Labs piemērs, jaCilvēks māk runāt bez emocijām,tad viņu uzklausa. Ekonomisti vispār ir sakarīgi.
ja kas
j
Ekonomisti vispār ir sakarīgi.
nesabiedrība
n
LR 20. un 30. gados Valsts kontrole darbojās pēc cita principa: nevis meklēt un taustīties, bet iepriekš akceptēt valsts plānotos izdevumus. Tad bija arī "sabiedrības uzticība".
Jānis
J
Varbūt Tev Lembis ir autoritāte, es neredzu argumentus par ko šis blēdis būtu jāciena. Varbūt par to, ka valsti apzadzis, vai par to ka ļaunprātīgi izmantojis dienesta stāvokli?
VE
V
Valsts tuvu bankrotam,bet valsts kontrole strādājusi labi.Skaista runāšana laikam nozīmē labi padarīts darbs.
zvirbulēns
z
Nu tā jau ir, tā ir !
Senais>zvirbulēnam
S
Ak cik man grūti, jo es nevienu ne cienu, ne necienu. Manuprāt tā ir tiesāšana, tāpat kā kritika ir kritika vienalga vai slavē, vai peļ. Domājot par Lemberga kungu , tik vien kā asprātīgu optimistu es vairāk nesaskatu, un smejos līdz, jo sevišķi pēc ekselentās Grīnberga lietas. Un nenoliedzami, ka viņa darbs ir visai veiksmīgs, tāpat kā nevar noliegt enerģijas un mērķtiecības klātbūtni. Man tas ir saprotams, jo, kad es pamatskolā biju vismazākais klasē, tad arī man nācās pierādīt svarīgumu. Bet man laimējās , jo izaugu līdz raženiem izmēriem, un tad jau nemoka vairs problēmas , kas mudina augstus papēžus un cepures nēsāt. Bet tas jau tāds nevainīgs pasākums. Un par kompetenci jurisprudencē Lembergu var tikai uzteikt. Rodas iespaids, ka dažam labam prokuroram naktsmiers ir traucēts, jo nevainīguma prezumcija kož kaulā. Bet kāds Lembergam sakars ar Rodina rakstu? Manuprāt tāds, ka Sudrabas kundze, neapšaubāmi savi atestējusi kā kompetentu un rezultatīvu darbinieku, nav neko "uzrakusi", kas liktu vērtējumam par Ventspils domes priekšsēdētāju mainīties. Un tas , ņemot vērā apstākli, ka Sudraba nenoliedzami ir ļoti vērtīga savā postenī. Vērtīga valstij, jo labi pilda savus pienākumus, bet pārējais nav svarīgs, kaut gan man viņa tīri labi patīk arī citādāk. Manu sirdi silda doma, cik jauki būtu vakarā kādu labu tējiņu ar cepumiņu baudīt šīs šarmantās sievietes kompānijā, un žēl, ka sievišķim tādu smagu darbu nākas darīt. Tāpat kā Jutai. Bet laikam jau vīriešu palicis pamaz.Labi, ka šeit neviens greizsirdis man netiek klāt.
d'Andris
d
Vakar ziņu sižetā Sudraba pie ZZS frakcijas galda bija nosēdināta. Tāda mazliet sabijusies izskatījās. ZZS tā svarīgi sprieda, ka nu šī gan laba esot un tā lieta tālāk vedama. Un tad skaisti TV kameru priekšā nobalsoja, katrs savu seju objektīvā iestellēt cenšoties. Redz, kādi mēs forši! Vēlētāj, atceries, mēs par kārtību valstī! Un Sudraba pēc tam tik priecīga, pat laimīga. Šis ZZS pīārs izskatījās pretīgi, bet Sudrabas atkarīgais sniegums mani stipri samulsināja. Novēlu Sudrabai izskatīties drošai un staltai visās situācijās, arī tad, kad par viņas amatu lemj. Katram Latvijas cilvēkam nepieciešams pārliecinošas stājas paraugs saskarsmei ar "lemjošajiem".
zvirbulēns
z
Tie ir meli. Lembergu cienu, tas tiesa, bet viņu nevar necienīt. Viņš ir viens no nedaudzajiem, kas liek prokuroriem lasīt likumus, un tas nav maz !
Rolis
R
Ne - zvribulens ir Lembergs, kas saslimis ar pashslavinashanas kultu! :)
2 krokodils
2
eu, c`mon, vai tad tu vēl neesi iebraucis, ka VK darbu veic selektīvi? Tas ir tieši veids kā izvair'ties, no "šito ņemšu pirmo, to kaut kad indas beigās pēc desmit gadiem". Pielieto algoritmu, līdizīgi kā tautas aptaujās, un tu nezini, uz kuru kritīs vai nekritīs. Tieši tāpat kontrolēšanas pārbaudes tehniskod arbu veic vesela komisija, kas sastāv no dažādiem speciālistiem, piekam, katrai jomai tiek pieaicinati dalja jomai atbilstoši speciālisti. I.Sudraba kā jau augstakajā līmenī ir stratēģijas veidotāja, pārraudzītāja, bet ne jau tas, kas izdomā, kuru kratīs un tad arī pati krata. doh!
Krokodils
K
Rodina kungs!! Vai Jūs neesat ievērojis, ka Sudraba ir Tautas partijai un Šķēlem pietuvināta? Vai Jums neliekas interesanti, ka revīzijas tiek veiktas selektīvi, tā, lai nekritizētu Tautas partiju, bet kritizētu citas? Vai Jums neliekas, ka vienīgais, kam ir pārmests no TP ir TM valsts sekretārs Bičevskis? Vai Jūs neredzet kā viņa neredz un nesaprot daudzas lietas kā rezultatīvie rādītāji un tamlīdzīgi?
sakāmais
s
kukū Nu precīzs salīdzinājums - zvirbulēns un Muižniece !! :))))))
kukū
k
Visvairāk zvirbulēnu atgādina Muižniece no TP, jo čiepst tikpat stulbi. grūti noticēt, ka ir juriste, jo visus garos gadus izpilda pakalpiņa funkciju TP...Sudraba tik tiešām neaizskar oligarhu intereses atšķirībā no Loskutova. Varbūt VISMAZ VIENS cilvēks būs savā vietā šajā valstī ? Visus pārējos gribas nomainīt JAU ŠODIEN !!!!!!!!
AD
A
Vai nav savādi? Tieši tas, ka TP, Šleserpartija un naftas zemnieki atbalsta Sudrabu, iesēj šaubu sēklu. Bet varbūt tāds bija koalīcijas mērķis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas