Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Askolds Rodins: Piektdienas klupiens Īrijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Au.>> īrs
A
Eiropas projekts, kurā mēs iesaistīti, ir vienīgais civilizētās dzīves garants Latvijā: KNAB, "naudas atmazgāšanas" likums un daudzi citi, kuru ieviešanu un izpildīšanu kontrolē ES, "sit pa nagiem" mūsu pašu ievēlētiem valsts darboņiem. "ES projekts" nozīmē, ka Latvijā jābūt tādiem pašiem dzīves noteikumiem, kā Īrijā. Un to, ka šie noteikumi te nedarbojas tikpat efektīvi, ir vainojama nevis ES, bet tas, ka šeit dzīvo un vaimanā "ĪRI", nevis ĪRI.
Jautrais
J
Askolds jau ķēries ne pie sava "Jājamzirdzina", laikam zūd ņuha.
fakts
f
īri pareizi darīja, viņiem nav vajadzīga kosmopolītu valdīšana pār lepnajiem īriem
īrs
ī
īrijas valdība no savas tautas nebaidās, tāpēc rīkoja referendumu. Latvijas valdība baidās, tāpēc neprasīja savas tautas domas. Interesanti, kāpēc pret tautu gribu tiek bīdīts šis projekts?Francijā, Nīderlandē un Īrijā cilvēki nobalsoja "pret", arī citur, ja tiktu rīkoti referendumi, t.sk. arī Latvijā, balsojums visticamāk būtu "pret". Lielākajai daļai cilvēku ir piegriezies, ka viņam kāds no Briseles norāda un māca kā dzīvot savās mājās, viņi paši grib būt noteicēji savā valstī. Vai kāds var pateikt kā interesēs tiek bīdīts šī kolhoza, kuru sauc par ES, projekts? Tikai nesakiet, ka tas ir ES valstīs dzīvojošo tautu interesēs! Neticu un nekad neticēšu!
domātgrūti
d
Ja tauta nezina par ko balso, bet paļaujās uz emocijām, tāds "klupiens" ir neizbēgams. Mums arī balsojot bij miglaina apziņa, un tagad vaimanas par pašu ievēlēto politisko produktu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas