Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Askolds Rodins: Putra mākoņos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Raksts labs.Komentāri vēl labāki.
TanteSidra
T
Bravo! » Ozoliņam 07.08.2009 14:18 _Labs - MET ŠĻIRCI KRŪMOS!_ -------------------------------------------------- ------- tas nav Ozolinjam, tas bravo shoreiz bus Rodinam, vinjam ir shi krasaina valodinja: "iekrita kā circenis pelnos", "met šļirci krūmos".
mērglis
m
Maakoņos patreiz iet kaa pa maakoņiem , nopat jau nočuraajaas , tvaiku izlaida , tiešaam sapratuši ka pa daudz mutes palaiduši , ka paties natņem šitaadu barotni , uz slimo ļaužu reeķina ar šantaažu gribeeja 45 ļimonus izspiest , deviņdesmitajos gados daudz pieticiigaaki bija , nospeera triis ļimonus no latvenergo , ilgi knosiijaas , kas nu buus , nekaa nebija , nodibinaaja komisiju ar pļeeguru Pentēļjevu priekšgalaa , tas visu par naudu( krediitkartes izbira ) smuki nokaartoja , tik vien kaa bites noreeja graamatvedi , ar to viss beidzaas , peec tam maisam gals vaļaa , tagad jau padsmitos( naasii ierautos) miljoonus meeraam ,dziive sit augstu vilni...
arnis
a
šiem paziņojumiem ir iemesls-vecbiedrs pasaka,tad gaida reakciju,jaunais laiks pasaka ,ka OK,viņi varētu ņemt savās rokās ,protams šķēle uzreiz -neiet runa par ministra nomaiņu.tā ķēdīte ir pārdomāta un saskaņota ,ko kurš un kad no oranžiem teiks. bet par gaismas pilīm un citiem brīnumiem ,līgumi saslēgti tādi ,ka izdevīgāk būvēt.nelaime tā ,ka šie parakstu licēji nez kādēļ neskaidro prokuratūrā savu rīcību.
Bravo!
B
Labs - MET ŠĻIRCI KRŪMOS!
gio
g
Kad Oranžo Liena saslēdza līgumus par "Gaismas pils" neapturamo celtniecību, par slimniekiem un slimnīcām laikam bija piemirsies. Tepat nesen bija virsraksts - "Gaismas pilij" nākamgad vajadzēs 30 miljonus. Varētu šo "neatliekamo jaunbūvi" apturēt, paliktu arī kas Rozentālei, kas tagad prasa 50 miljonus.
dzeris
d
Nekad TP no ves. nozares pati neatteiksies, bet, JL tā ir jāpārņem, ja JL ir atbildīga partija. Kas jādara - viss pateikts Uģa Gruntmaņa rakstā. Te vairs neiet runa par politiskām spēlītēm, te iet runa konkrēti par cilvēku dzīvībām, tas, beidzot, jāsaprot, baidos tikai, ka , arī JL to īsti nesaprot.
Kaspers
K
Iespējams, ka tieši Bērziņš ir vainojams tagadējās veselības aprūpes problēmās, jo viņš varēja būt saslēdzis izšķērdīgus līgumus ar medicīnas aparatūras piegādātājiem. Tagad vairs no līgumiem nav iespējams atteikties. Kā zināms, aparatūras piegādātāji maksā pasūtītājiem "veicināšanas prēmijas" apmēram 10% no aparatūras vērtības, kuras ieskaita norādītos kontos, visdrīzāk, privātos. ASV šāda prakse ir aizliegta, bet Eiropā tā plaukst un zeļ. Tāpēc ASV piegādātāji nespēj konkurēt ar Eiropas piegādātājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas