Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Rīgas nesaimnieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamācīties
p
Kad aizbrauc uz Tallinu ziemā vai vasarā, saprot ,ka Rīgā vēl daudz jāstrādā. Igauņiem forši nostādīta būvniecība, sakārtoti izdevīgi muitas noteikumi.Samērā lētas viesnīcas.Ja nu vienīgi kafejnīcās ēdiena kvalitāte atpaliek no mūsējiem.
Ex RD
E
Valdības tēriņi pārvaldei ir sīkas rotaļas, salīdzinot ar Rīgas domes vērienu. Te ir desmitiem ēku, pilnas ar viādām aģentūrām un pārvaldēm. Paņemiet RD telefonu grāmatu un paskaitiet adreses, struktūrvienības un darbiniekus. Formāli valdības vadītāja runas uz pašvaldību neattiecas, taču ir ministrija, kura var revidŗt RD lēmumus, kā bija gadījumā ar Vecrīgas caurlaižu barotavu.
sos
s
mērkaķi , uz zoodārzu visus !!!
kāposts
k
Ierēdņu skaits Rīgā ir ievērojams, un sabiedrībai trūkst jebkādas pārskatāmības par tā atalgojumu. Būtu tikai godīgi, ja SVF/ES stabilizācijas programmas ietvaros finansējums tiktu samazināts ne tikai valsts pārvaldei, bet tādā pašā mērā arī pašvaldībām.
13.janvārī pie Saeimas!
1
Protams, prēmiju izmaksāšana PASLUDINĀTĀS VISPĀRĒJĀS TAUPĪBAS apstākļos ir ciniska ņirgāšanās par sabiedrību - jūs maksājat nodokļus, bet mēs tos nesodīti notriecam un iepūtiet mums!!! Bet vēl lielāks cinisms ir Birka atvaļinājums un jaunā budžeta nepieņemšana. DIVUS MĒNEŠUS Rīgas Dome vēl aizvien dzīvos treknajos gados, t.i., tērēs naudu uz nebēdu!!! CIK tas izmaksās? Protams, tas ir saprotami - pirms vēlēšanām jāpaspēj saraust sev pēc iespējas vairāk. Par to, cik naudas atliks jaunajiem domniekiem un visiem rīdziniekiem gada turpmākajos mēnešos neviens neuztraucas - pēc mums kaut ūdensplūdi. Cik pretīgi!!! Bet šie kampēji jau neskaitāmas reizes ir pārliecinājušies - tauta pacietīs visu, paburkšķēs savā starpā un aprimsies līdz nākamajai reizei. Cik gan mēs esam gļēvi!
kāpostgalva
k
Atkal vecā klišeja "Rīga- Latvijas ūdensgalva". Starp citu Rīgas iedzīvotāju skaits nemaz tik dramatiski nav palielinājies pēdējos gados. Varbūt teiksi, ka Dublina un Londona ir ūdensgalvas? Ekonomiski resursu koncentrācija nemaz nav tā sliktākā izvēle. Piemēram, samazinās transporta izmaksas un ceļā uz darbu pavadītais laiks. Infrastruktūra pilsētā tiek izmantota daudz efektīvāk. Darba ņēmējiem pilsētā ir daudz labākas darba tirgus iespējas nekā laukos. Atkritumu savākšana un ūdensattīrīšana arī pilsētā ir daudz efektīvāka. Izglītības iespējas pilsētās ir daudzveidīgākas. Pilsētas ir arī zinātnes, kultūras un mākslas centri.
baca > zvirbulēns
b
Kas par primitīvu soc-domāšanu! Nodokļu maksātāju naudu izšķiest prēmējot domes darbiniekus par to, ka viņi izpildījuši budžetu!!! Tas tak viņu pienākums! Un kā būtu, ja budžetu neizpildītu? Pēc loģikas sanāk, tad jau vajadzētu atvilkt no algas?! Vai par to arī tikpat droši vari uzstāt? Un muļķigi domāt, ka ja samāksās prēmiju, tad nākamo gadu strādās labāk! Ja zin, ka prēmiju saņem par savu pienākumu izpildi, tad kāpēc man vēl "jāraujas"? Prēmija tak darba līgumā iestrādāta un punkts!!!
slaucamas aitas
s
ir iedzīvotāji, tāpēc jau var darīt ko grib
zvirbulēns
z
Pašvaldība šogad būdžetu ir izpildījusi, tātad - viss kārtībā. Prēmijas cilvēkiem ir jāmaksā, obligāti jāmaksā, jo ja, piemēram Jums, Rodina kungs, Diena gada nogalē būtu izmaksājusi prēmiju vidējās mēnešalgas apmērā, Jūs visu nākošo gadu strādātu daudz labāk. Turklāt jāatcerās, ka Rīga ir Latvijas ūdensgalva, faktiski drausmīgs veidojums, kas iztīra mūsu valsts laukus, pārvērš tos tuksnesī. Būtu vien vēlams, ja Rīgas attīstība apstātos, bet ekonomiskā dzīve uzplauktu mazpilsētās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas