Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Askolds Rodins: Saeima savilks jostu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atgriešamies
a
Es te vakar Dienā lasīju, ka bibliotēkas celtniekiem šobrīd algas jau ir augstākas nekā Saeimas deputātiem. Neko labu jau tas nesola. Šķiet, atgriešamies sovjetijā.
Pēteris
P
Tas, protams, labi, bet, ja tādēļ samazināsies Saeimas darba kvalitāte, tad sabiedrība nākotnē var zaudēt miljardus.
Absints
A
nedomāju , ka kas mainīsies, tāpat nerakstu, ka patreiz deputāti ir pūkaini un labiņi. Rakstu, ka tas stimulēs uz nelikumīgām darbībām vēl vairāk.
dzeris - Absints
d
Tu domā tā, ka, ja deputātiem nemaksās lielākas algas, viņi būs spiesti pelnīt naudu , korumpējotis? Tad, jāsecina, patreiz visi strādā godīgi un korumpēti nav? Nevaru gan tam piekrist, jo kā, ja ne par korupciju, sauc balsošanu tikai pēc sponsora pavēlēm un to interesēs, nu kaut vai tikai lai saglabātu savu vietu sarakstā un līdz ar to visus materiālos labumus, kas ar to saistīti. Domāju, šo te, no vienas puses iebaidītu, no otras - uzpirktu pzklausīgu cilvēciņu baru, kas nekādas vēlētāju intereses vairs nepārstāv, nekāda algu iesaldēšana vai palielināšana mainīt nespēj, kā viņi rīkojušies līdz šin, tā viņi rīkosies turpmāk, vienkārši viņi tādi ir, un nekas viņus neizmainīs. Kaut arī teorētiski tev, protams, taisnība, bet tikai ne Latvijā.
Karo
K
Kādm jābūt valsts budžetam,ja 100 "gudrajām galvām !!!!!'" ir 18 miljoni?
Absints
A
Kā vecajā anekdotē- kad žīdu pieņēma par noliktavas pārzini, tas brīnījās - kā tur arī vēl algu maksā? Nezinu vai ir labi deputātiem iesaldēt algas. Tas ir kā apliet korupcijas augsni. Jo "visi esam cilvēki" Jau ja tautas sirdsapziņa, godīguma etalons Sandra Kalniete, nenoliek deputāta mandātu, kaut gan ar savu parakstu bija applicinājusi, ka to darīs, ja aizies no frakcijas, tad ir skaidrs kāda godīguma mēraukla ir pārējiem. Saprotot šo Saeimas žestu, kā nodevu vispārējai taupības politikai, balsu pirkšana, trekno „savējo” bīdīšana, lobisms plauks un zels. Vai vajag mēslot tam zemi?
kika
k
Par daudz skaisti, lai būtu patiesība!
Dille
D
Un kāds Saeimas budžets bija šogad? Vai samazinājums ir no plānotā palielinājuma, kas būtu vienkārši atteikšanās no bonusiem, vai tomēr deputātiem atradies tik daudz sirdsapziņas, lai pagājušajam gadam līdzīgu izdevumu summu samazinātu? Pirmajā gadījumā nebūtu, par ko viņus slavēt, bet te tas netop skaidrs
dzeris
d
Ņemot vērā saeimas valdošā vairākuma līdzšenējo darbību un balsošanas kritērijus - stingri pēc sponsoru pavēlēm, domāju, labākajā gad. vajadzētu atstāt vienu pārstāvi no katras koal. partijas ar pilnvarām balsot visu vietā, pārējos līdz nākamajām vēl. atlaižot. Vel labāk būtu atlaist visus, visu četru koal. partiju vietā nzīmējot kādu pārstāvi no valdības, kas balsotu par visām četrām ko. partijām uzreiz. Un par ietaupīto naudu deputātu Dobeli varbūt varētu aizsūtīt paārstēties uz kādu Šveices klīniku( tur esot labi psihiatri, vietējā medicīna viņam, acīmredzot, vairs palīdzēt nespēj).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas