Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Askolds Rodins: Sākt no gala

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Ieteiktu komentetajiem nemt vera Krievijas 2% un ASV20% pasaulesIKP.Paverojiet ka iet vinu prezidents tipiska vargula gaita gazelesanas no vienas kajas uz otru telojot lielo - tipisks mazvertibas komplekss.Nav viniem labaku prezidentu bijis ka Gorbacovs un Jelcins.
arturam
a
Krievija nav normāla valsts.
dzeris
d
Nu tak beidziet, Krievijā ir savas problēmas, bet nekāda Krievijas sabrukšana nenotiks un nekādas cilvēku masas te negāzīsies, 90 -to gadu sākumā situācija tur bija daudz sliktāka. Man vairāk bail, ka Latvijas cilvēku masas gāzīsies uz visurieni, kur tik var, Krievijas krīze beigsies, kad beigsies vispasaules ekonomiskā krīze un celsies izejvielu cenas, un tas agri vai vēlu notiks, bet uz kādu resursu pamata uzcelsies Latvija, kāds var pateikt?
Let. -- Rus 15:37
L
Atbildē uz RUS public. komentu jāuzdod sev un citiem retorisks jautājums : " Ko darīsim ar Krievijas cilvēku massām, kas gāzīsies pāri robežai, no iznīcības, bada nāves, valstiskā sabrukuma laikā.." Vai NATO aizsardzības sistēma pieļaus variantu atvairīšanai, kā to savu laiku darīja PSRS karaspēks, kad ķīniešu karaspēks un civīlie pārgāja Krievijas robežu Damanskas salā Sibīrijā. Tad PSRS šo problemu atrisināja ieročiem un slepeno ieroci. Tikai tas spēja šo massu apturēt. Skats un degoša cilvēku miesas smaka bija atbaidoša. Es šodien to redzu murgos un jūtu šo smaku. Vai arī šoreiz NATO karaspēks darīs to pašu. Es dziļi šaubos. Domājiet! Vai Latvija kā valsts un latvietis savā senču zemē izdzīvos šādā situācijā? Šeit ir tas jautājums, par ko šodien jau jādomā. Lai neiznāktu tā, kā tas izveidojās ar mūsu valsts finansu-ekonomisko situāciju šodien, kad nesaprotam pie kā ķerties, kā to glābt.
Rus.
R
Как сообщает «Каспаров.Ru»,МОСКВА. Путинский режим России вступил в период своего распада Cовет Национальной ассамблеи 6 марта принял заявление о преодолении системного кризиса российской государственности. В документе Совет констатирует, что властный режим России вступил в период своего распада. Нарастающая коррупция, отсутствие стратегии и тактики действий, обострение противоречий внутри властной группировки в условиях углубляющегося кризиса поставили на повестку дня вопрос о дальнейшем существовании страны. Национальная ассамблея считает, что сохранение власти в руках «путинского клана» ведет к общенациональной катастрофе.
madam monpansjē
m
Tā tas viss varētu būt, nezinu, taču mani mulsina, ka visi pēdējo~30 gadu kari un militārie konflikti, kuros figurē arī NATO vārds (ņemot vērā ASV un Eiropas poziciju karu šajā aliansē), tā ari nav atrisināti, kur nu vēl nonākuši pie tāda atrisinājuma, kas būtu patīkams konfliktā iesaistītajām teritorijām. Balkāni, Afganistāna, Gruzija etc. - visas "uzkārušās" kaut kādā versijā, kurā ASV, EIROPA un Krievija skaidro attiecības, taču attiecigo valstu iedživotājiem un kroplajām valdībām no tā ne silts ne auksts. pretigi. tā kā nav ko cerēt uz kaut kādu leilo brāļu taisnīgo lēmumu. pašiem jādomā ar galvu nu jābūt gataviem rīkoties, gadījumā, ja reiz arī Batliju iesaldēš tieši šādā pat variantā
arturs
a
protams ka Krievija aizstaavees savas intreses, jebkura normaala valsts taa dara, ko nu nekaadi nevar teikt par Latviju kura visu laiku censhas aizstaaveet ASV intreses bet ne saveejaas.
dzeris
d
ASV jau no iesākuma ir neizdevīgākā pozīcijā, kā Krievija, jo ASV ir atbildīga valsts, kurai patiešām rūp kārtība pasaulē, kaut arī reizēm pielaiž kļūdas. Tāpēc ASV grib nopietni sadarboties ar Krieviju. Krievijas politikiem rūp tikai vara, tāpēc tiem nemaz nesatrauc ne Irāna, ne Afganistāna, kaut arī šīs valstis simtriz vairāk apdraud Krieviju, nekā ASV. Tāpēc Krievija ārpolitiku izmanto pārsvarā savu iekšpolitisko mērķu sasniegšanai, un ASV tai ir izdevīgāk pasniegt kā pretinieku, nevis draudzīgu valsti. Jo nekas nepulcina tautu ap savu varu, lai kāda tā būtu, labāk par kādu ārējo ienaidnieku. Nu, patreiz tā lomu drīzāk spēlē Gruzija un Ukraina, tāp;ēc ar ASV pamiers.
Šampēteris
Š
Staļinam sparīgs cīņu biedrs bija Hitlers. Šodienas Krievijai varbūt simpatizē Irānas sparīgums ?
Pēteris
P
Cerēt varam uz to, ka naftas cena un ekonomiskā krīze krieviem parādīs viņu vietu.
Judeishe Allgemeine
J
pilniibaa jāpiekriit rakstiitajam , saakt no gala nav jeegas , krievi ne uz ko neparakstiisies , vieniigi uz taada papiira uz kura buus uzliktas sfeeras no kuraam jāatsakaas Ameerikai un NATO, diemžeel jaunais kabinets ( prezidenta) iedomaajies sarunas labi esam , vieniigi cereetais rezultaats izpaliks un galu galaa pie vecaa nobeiguma vien buus ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas