Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Simt dienas Kremlī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis Ivans BriesmīgaisIV
J
Būs tomēr man jāsit nost to savu dēlu, kā vien viņš iedrošināsies kautko tādu
KR->Tomass Pedro
K
"...Nebūdams partijas Vienotā Krievija (VK) biedrs, Putins paradoksālā kārtā ir šīs partijas priekšsēdētājs... ------------------------------------- ----------------------------------------------- Ginesa rekordu grāmatas cienīgs fakts nodaļā muļķīgākie kuriozi ." Nu šeit tad būs vēlviens kandidāts- a.lembergs nebūdams ZZS biedrs bija( un laikam vēl ar vien ir) ZZS kandidāts premjera amatam :)
Tomass Pedro
T
...Nebūdams partijas Vienotā Krievija (VK) biedrs, Putins paradoksālā kārtā ir šīs partijas priekšsēdētājs... ------------------------------------- ----------------------------------------------- Ginesa rekordu grāmatas cienīgs fakts nodaļā muļķīgākie kuriozi .
D.DAUKA
D
man gan labāk patīk klaunu cirks nekā punduru(kremlovskye karliki) ...
Oskars Kalpak
O
ne to 4to v latvii, odin kloun smenjaet drugo
dzeris
d
Abi ar Putinu kopā strādā ilgstošii kopā, abiem viens uzdevums - noturēt pie varas līdzšenējo kremļa komandu, lai nepieļautu kārtējo mater. resursu pāardali un noturēt naudas plūsmas savās rokās, pārējais viss teātris , tukša retorika vai konflikti vienas "ģimenes" ietvaros, absolūti nekas principiāls nemainīsies, FSB turpinās kontrolēt visu Krievijā.
Sandris
S
Krievija jau vienmēr ir paradoksāls jēdziens. Citādi to nevar dēvēt. Jēdziens un nekas cits. Jēļcins pasludināja neatkarību (no kā?), bet par Krieviju vienalga turpināja dēvēt daudzo sagrābto teritoriju kopumu. Nav jau svarīgi kā tās dēvē. Karēlijas APSR sākumā bija Karēļu somu PSR, gan jau kāds to vēl atceras. Paldies Dievam mēs nekļuvām no PSR par APSR. Tas viens veidojums saukts PSRS , visā pasaulē dēvēts tik un tā par Krieviju, sabruka, to sagrāva, kāds kļuva par Krievijas prezidentu, Krievijas, kas kļuva neatkarīga pati no sevis u.t.t. Gorbačovs zaudēja, jo divvaldība nevarēja pastāvēt, tomēr tas viss izrādījās formālisms, ko pārveidot centās ar NVS izveidošanu. Putins , iespējams ir izgudrojis kaut kādu jaunu veidojumu, ar citu nosaukumu (ir jau iecere, ko varētu īstenot, nebijusi Lukašenko neaptveramā aprobežotība, sevi iedomājoties tai lomā esot), un tad iau varēs labot kļūdu, pagarinot termiņu, ar ieganstu, neturpināsim kopēt amerikāņus. Gan jau aizmugures fona ovālu arī kādam ienāks prātā nomainīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas