Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Skandāls Ženēvā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Denis
D
Что вам писать больше не о чем? Dziesmu Svetki на носу… Зачем грузить людей всякой ненужной информацией?
cirks
c
Precīzi ! Es pat varētu saderēt, ka pienāks laiks, kad "abhāzi" un "osetīni " paši palūgsies atpakaļ Gruzijas sastāvā ... :)
A
A
Man arī gribas piekrist "Cirkam", ka Gruzija izķepurosies. "Militāri stratēģisku teritoriju" nozīme vairs nav tāda kā vakar. Noteicošais būs, cik sekmīgi Gruzijai izdosies iesaistīties naftas tranzītā, apejot Krieviju. Ja sekmīgi - tad abhāzi (vai kas nu tur apdzīvo šo zemi) paši vēlēsies ciešākas saites ar Gruziju.
dzeris - Jautris
d
Tev pilnīga taisnība, vienkārši pārrakstījos, kuram negadās, protams, ka Bagapšs ir tas, kuru krievi tik ļoti negribēja, un kurš tagad ir Abhāzijas prezidents.
cirks
c
... izskatās, ka ne Jautrim , ne (kā parasti) Čelovekam nav ko teikt par raksta saturu ... Toties kā parasti ir daudz ko teikt par citiem, kurus viņi par personiski nepazīst ... "sorosīti", "pasūtījuma komentārs", " tu neko nejēdz" utt. Ak, cik gan viegli ir dzīvot, kad visi uzskati pa plauktiņiem salikti ... :))
Jautris
J
Interesanti, ka jūs sorosiešu atbalstītāji (ne paši sorosieši) rakstāt par viskaut ko, pat par to ko nezināt. Ardzinba jau sen (trīs gadus) kā vairs nav Abhāzijas prezidents. Tagad ir Sergejs Bagapš. Turklāt Ardzinba bija tīrais Krievijas ieliktenis,. Var piekrist, ka atšķirībā no Sanktpēterburgas atvestā Kokoitas Ardzinba bija vietējais, bet pilnīga krievu marionete un krievi viņu arī beigās nometa, jo pārāk jau bija sazadzies. Īsts sosrosietis, piemēram, Viņķelis, kuru cienu, kaut esam pretējās politiskās nometnēs, tādus feilerus nekad nepieļautu. Bet katram jau savs.
no malas
n
Vai tad nezini, ka Krievijas 1. kanāls sen jau pieder valstij?
Человек
Ч
На самом деле, жанр комментария устарел:-) Процентов 10-15 читателей газеты знают тему лучше и могут сказать о ней связнее, чем штатный комментатор:-) Тем более, комментатор пишет свой комментарий из-под палки:-) Это такой опус на заданную сверху тему:-) А люди просто знающие рассказывают потому, что хотят бескорыстно поделиться своими знаниями:-) Так что читайте блоги в и-нете:-) Не читайте штатных комментариев:-) За редким исключением. Но это не тот случай.
lno
l
Nožēlojami, ja cilvēks domā, ka raidījums nepauž Kremļa viedokli:)
cirks
c
Šajā "lauciņā" Krievijas stāvoklis no smieklīga pārtop par nožēlojamu. Kopš brīža, kad Krievija izšķīrās par ... divu Gruzijas provinču neatkarības atzīšanu —, pagājis pusotrs mēnesis, un no gaidītās "atzīšanu parādes" nav ne miņas. To nav izdarījusi pat Baltkrievija... :)) ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------ Vot tas gan ir jautri ! :)) Nu nekas, nekas - agri vai vēlu krieviem tāpat nāksies runāt ar gruzīniem bez to divu jampampiņu ("prezidentu" :)) klātbūtnes. Nekur viņi neliksies. Galvenais kas ir izdarīts - pēc šī mēģinājuma, kad krievi bija spiesti parādīt, ka viņi piekrīt sarunām VISPĀR KĀ TĀDĀM - viņiem vairs nebūs iemesla atsākt jebkādas militāras darbības ... un tas nozīmē, ka vismaz paldies Dievam, necietīs cilvēki ... Gruzija izķepurosies, bet Krievija - jo ilgāk čakarēs reālas sarunas, jo ilgāk sēdēs ar savām "neatkarīgajām valstīm" kā aptaisījusies un vēl ar suņanaglu pakaļā ... :))
dzeris
d
Kāpēc Abhāziju sauc par Abhāziju, uz šo jautājumu atbildi var dod tikai abhāzi. Es gan arī neesmu lietas kursā, cik tur armēņu. Par Hermani - Malahova raid;ījumā piedalīties kādam normālam cilvēkam ir kļūda, jo tur vai nu tiek meklētas lētas sensācijas, vai pildīts politisks pasūtījums, kā jau visos Krievijas kanālos. Nu, un ja tur piedalās tādi superšovinisti kā Alksnis un Ševčenko - man jau noaša sākuma bija skaidrs, ka Hermanim aizvērs muti, tikko viņš mēģinās teikt taisnību. Streiču visu izgrieza. Tur jau pat šādi raidījumi tiešajā ēterā neiet, tur mēģināt ar kādu diskutēt ir bezjēdzīgi. Domāju, ka Hermanis kā inteļiģents cilvēks gaidīja , ka viņam vismaz ļaus izteikties.
dzeri
d
a kapec Abhazija nevis Armenijas parepublika ja jau tur dzivo vairak armenju ka abhazu ? :P
,.,.,.
,
Nožēlojami ir nespēt atšķirt Krievijas valsts interesi un intereses par kādu personu, kādā tendenciozāKrievijas raidījumā.
lno
l
Krievija ir nožēlojama, to spilgti pierādīja vakardienas raidījums par Artmani Baltijas pirmajā kanālā. Krievija baidās no katra patiesa vārda.
dzeris
d
Abhāzija un Dienvidosetija ir pilnīgi dažādas lietas, Abhāzijai ir prezidents, ko viņi ievēlēja, kaut arī Krivija Ardzimbu negribēja , bet gribēja uzspiest savu ielikteni no FSB(KGB), un par nepaklausību Krievija pat vienu brīdi neiepirka no abhāziem mandarīnus. Bez tam Abhāzija kādreiz jau bija neatkarīga. D-Osetijā vispār nav ekonomikas, dzīvo tikai no Krievijas naudas, diktatoriņš Kokoita, kas nokļuvis pie varas fiziski likvidējot visus pretiniekus, taisni vēlas nestabilitāti - jo vairāk nestabilitātes, jo vairāk naudas "aizsardzībai"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas