Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Skolā ieti negribas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tara
t
Latvijaa ir jaabuut pieejamai kvalitatiivai aarteeshanai no alkahola atkariibas. Uz laiku, kameer vecaaki atrodas aarsteeshanas iestaadee, beerniem var piemekleet audzhuvecaakus vai krustvecaakus. Shaadaa paliidziibas programmaa lieliski vareetu iesaistiities visas kristiigaas bazniicas konfesijas, kuras Dievs iedibinaaja ar vienu meerkji - lai sabiedriiba redzeetu, ko noziimee - miileet savu tuvaako. Ja piem. Shlesera kungs (kaa iists kristietis) visu vinjam piemiitosho energjiju veltiitu shaadam darbam, cik daudz gan Dievs par vinju priecaatos!!!
dzeris
d
Pareizi, vecāki, bet, ja vecāki tādi, kādi viņi ir, alkoholiķi utt., ko tu no tādiem paprasīsi? Priekš tam jai ir valsts.
zvirbulēns
z
Bērnu vecāki, jā, vecāki, šim stāstam bija jābūt tieši par viņiem.
dzeris
d
Mums jau it kā ir daudz tādas institūcijas, kas it kā atbild gan par bērnu labklājību, gan izglītību, gan tiesībām, nemaz nesākšu uzskaitīt, visi tās zina, nelaime tā, ka visas šīs institūcijas, kā daudz kas Latvijā, pārsvarā nodarbojas ar papīru ražošanu, un konkrētu bēnu likteņi šīs te institūcijas absolūti neinteresē, kāds bērnu problēmas tās institūcijas uztver kā nevēlamu traucēkli savai virtualai darbībai "bērnu aizstāvībā". Pēc manām domām, 90% no visām šīm te iestādēm, kas trekni dzīvo bez kādas reālas atdeves, sen var likvidēt, uzticot to funkcijas sabiedriskām organizācijām, izdalot tām kādus grantus, un tas viss izmaksās reizes 10 lētāk un būs reizes 10 efektīgāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas