Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Šlesera ģimenes vērtības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
4.atmoda
4
Šleseriāde kā tāda sērga klejo pa pasauli, cenšoties sadzīt pēdas pa šiem gadiem izplēnējošai, viņam mandātu devušās, atbalstītāju armijai vairāk kā 30 tūkstoši cilvēciņi. Kāmēr Segliņš meklē līķus, Šleseram tie jau ir - vai nebūtu pamats aizrāpot pašam malā!
zaglers
z
Kapēc tiek visu laiku runāts par šofera dēlu ?! Bet kapēc neviens nepiemin citu LOCEKLI,kuru ievēlēja ?! Un tas ir MĀRIS GAVARS,bijušais autotirgotājs,un Šlesera ja ne bērnības draugs,tad no padsmitnieku gadiem šie noteikti ir lieli čomi !!! Atbildi lūdzu Buldozera kungs !
Mr. X
M
Vai tiešām nav neviena kas šito KGBšniku un valsts izzadzēju varētu vietā nolikt?
Sīkais
S
Lielāku laimi nemaz nevajadzētu kā redzēt Šleseru apcietinātu un ar lielu negodu ietupinātu aiz restēm.
laiks
l
Ir viens galvenais iemesls - nav uzticība viņam. Politika, izskatās, nav viņa spēļu lauciņš.
garāmejot
g
Mīlīši, bet vai tad Pirmā partija nekladzina priekšā pakaļā par ģimenes vērtībām? :) Reku, viņas arī ir. Ģimenes (fiziskās un paplašinātās ar vasaļiem) locekļi kopā ar senjoru feodāli pie visiem pieejamiem naudas strautiņiem. Visi kopā ar lielajām karotēm. Partija nemaz nemeloja, bet vienkāršie ļaudis iedomājās kaut ko pilnīgi citu un, loģiski, aplauzās. Tā kā Šlesers (un Goča, loģiski paklausīgi nopakaļ) jau atkal ķēries pie jauna PR trika par 3 gadu moratorija bankām. Bāleliņi norīs arī šo ēsmu un iebalsos visu varzu atkal, īsa atmiņa. Profilaksei derētu papētīt, ko skaļās rīkles bazūnēja/solīja vēl 90s gados un cik liels čiks no visa sanāca, kā parasti.
Un
U
ko jūs, 'ceturtās varas' darboņi, esat darījuši, lai nepieļautu šīs [ un ne tikai] cilvēkveidīgās būtnes nonākšanu valdībā?
diskobumba
d
Nu baigi maigi teikts!!! Satiksmes ministram šoreiz gan jākrīt, nu kā uz šādām lietām var noturēties?
to evil
t
pilnīgi piekrītu, ka tautas attieksmē ir problēma - tik daudzi cilvēki mums apkārt saka - "es arī tā gribu - zagt un izsaimniekot"...un esmu redzējusi, ka tā saka arī skolotāji, piemēram, un tad cieņa zūd par 100 %. Nu nav šādos cilvēkos iekšā morālās stājasun tas ir nožēlojami.
dzeris - evil
d
Tev taisnība, un tāpēc jau jābūt sistēmai, kas to novērš, paļauties uz cilvēku godaprātu ir apšaubāmi, un dem. valstīstāda sistēma, vairāk vai mazāk, ir izveidota.
lita
l
Kālab Maizītim maksā algu?Vai šim nebūtu jāredz,kas notiek valstī ?Ja zog,tad nu vienkāršāk par vienkāršu būtu prokuratūrai noskaidrot kas zog.Ilgi te vēl visi tēlos muļķus.Saukās Tautas ievēlētus Saeimas deputātus par zagļiem,bet viena zagļu banda mierīgi šurī pa mūsu kabatām.
baigais falls
b
šitas čalis visus izdrāzīs, tiešām nezin, ko tas šoferis zin tādu, ka mūsu Ainārs ir spiests nepārtraukti gādāt amatus! Aināram , čalim, jau kauna nav, ko vajadzēs, to dabūs gatavu , kas tad tādu ērzeli aptturēs?
krista
k
Ko par šādām cūcībām saka Šlesera partijas mācītāji? Vai no Deva bail nav?
Ieva
I
Kandidēšana maksā naudu un tīri teorētiski kārtīga partija, kuras biedrīši regulāros intervālos kasē samet biedru naudiņas, var apmaksāt labāko kandidēšanu.....Tātad vajadzētu pilnībā aizliegt fotošopā retušētus purnus uz afišu stabiem un mākslinieciskas reklāmas atstājot vienīgi visa veida diskusijas, kas ir ļoti jāpagarina.
Šampēteris
Š
Treknie gadi beigušies, trekno gadi turpinas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas