Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Soču sprints

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
D.DAUKA
D
...ēku komplekss Krievu salā iepretim Vladivostokai... man bija laime skatīties krieviņu TV kā pats galvenais punduru Putļers uzbūra Krievu salas nākotnes ainas salīdzinot ar pasaku par Vasjukiem Ostaps Benders tāds ģerevņas pamuļķītis labs piemērs vienmēr paskat''ities kā tiek jāta tauta Putļera (Lili)Putina izpildījumā iesaku noskatīties ...
Ilmārs
I
Man liekas bezjēdzīgi strīdi. Ja vieni organiski nepanes vārdu "demokrātija" un tikai tāpēc, ka nesaprot, ka, ne jau demokrātija vainīga pie visa, bet cilvēku rīcība, sekojot padomju laiku paraugiem - zagt visu, kas nav piesiets, jo tikai tā varēja daudzmaz normāli dzīvot. Tāda sistēma pazudināja PSRS un tāda sistēma nestrādā arī demokrātijā. Prihvatizētāji pārrēķinājās, jo domāja, ka varēs prihvatizēt mūžīgi. Taču pēkšņi izrādījās, ka vairs nav ko - viss jau sadalīts un pārdalīts. Un notrallināts. Latīņamerikā tas varbūt vēl iet cauri. Valstis ir bagātas, Krievijā arī, bet Latvijā vajadzēja gudrus cilvēkus ražot, taču arī tā bagātība tiek notrallināta un jau aptaujās vairākums uzskata, ka Latvijai nav vajadzīgas, ne Nacionālā bibliotēka, ne citas kultūras iestādes. Tad jau nav brīnums, ka komentāros uzdarbojas šaurpieraini idioti, kas pat savu vārdu nespēj uzrakstīt, iztiekot ar punktiņiem. Pret stulbumu paši dievi cīnās veltīgi vai kā senie indieši teica: "Nemāci muļķi! Pats no tā tikai cietīsi!" Un kāda jēga bļaustīties par kaut kādiem Sočiem, par kuriem nu tiešām pilnīgi vienalga, kas tur mērs būs.
dzeris -....
d
Lielāko daļu informācijas ņēmu no Krievijas preses, kurai parasti var ticēt, kāpēc gan šinī gadījumā tie būtu meli? Vienīgais - Ņižņejnovgorodas guberņas vietā uzrakstīju Novgorodas guberņa, kas ir kļūda. Par to "vstavanije s koļen" - nesaprotu, kā priekšā tad tā Krievija tā stāvēja uz tiem celiem? Par Lugovoju - es arī rakstu "pēc britu versijas". Un jūs pats, ko, bijāt Sočos, visu pats pārbaudijāt, un tāpēc zināt labāk?
dzeris - Ērglis
d
Vismaz pagaidām Krievijas sociologi nekādus lielus nemierus Krievijā neparedz, un pārāk liela popularitāte Ņemcovam vienkāršā tautā nav, tas arī fakts, tad tas varētu drīzāk būt protesta balsojums.
dzeris - Ino
d
Jā, pareizi, Nižnejnovgorodā, pie Volgas, nevis Novgorodā, sajaucu, pilnīgi dažādas pilsētas, pareizi, tāpēc viņš mēģināja pārsēdināt tos ierēdņus uz Volgām.
lno
l
Mjāāāā, tu nu gan esi viens vareni nozombēts eksemplārs:))
arturs
a
nu gan latvieshiem probleema, kas buus sochu meers. varbuut tomeer risinaasiet savu probleemu, kaa nopelniit naudu.
to ......
t
"Par Lugovoju-britu Femidai nav nekadu pieradijumu" - latviski ir Temīda. Bet bravo par cenšanos rakstīt latviski, lai arī cik mankurtisks tas rakstītais būtu...
.......
.
Dzeri-jusu zinasanai-nevajag visus merit pec sava "intelekta"augstumiem un pec principa-ja ir opozicija-tas ir demokrats u.t.t.Nemcovs bija SPS lideris-kopa ar Hakamadu,Cubaisu,kura uzvardu izdzirdot,splaudas visa Krievija-bija galvenie pindosijas pieludzeji un dirsalideji. Ka Krievija saka pacelties no zemes,krievi pasutija visus pindosijas pieludzejus uz vienu vietu,t.i vini netika valsts dome.Nemcovs nebutu Nemcovs,ja neatrastu kadu caurumu,kura varetu ielist. Novgorodas guberna-viena no attistikajam Krievija?Pateicoties GAZam-tur vel kaut kas ir,bet Nemcova laika... Sacerejumu par Nemcova radiem vari iebazt... Par Lugovoju-britu Femidai nav nekadu pieradijumu,tikai velesanas iesalit kaut ka krieviem-tapec ari Zakajevu neizdod,tapec ari Lugovojs vainigs.Stulbums-neviena valsts neizdod savus pilsonus citai valstij,vienmer tiesa sava valsti pec saviem likumiem.Krievija pieprasija britiem kriminallietu par Litvinenko saindesanu ar pieradijumiem pret Lugovoju-atbilde sanema tikai pieprasijumu izdot ,bez komentariem.Pieradijumu nav ir tikai velesanas ,tapat ka Latvijai, kaut ka pacensties uz....t Krievijai. Par Krievijas gubernatoriem,vinu finansu nodalam-sacerejumus par temu"kas butu,ja..."- labak nerakstiet-sito keki jus pat tuvuma neesiet redzejis,neko par to neziniet,ta ka labak...
lno
l
novgoroda gan, bet tikai tāds sīkums- Ņižņijnovgoroda, tādēļ arī Ņemcovs lobēja Volgas:)
Ērglis
Ē
Es gan par to neļaušanu tikt ievēlētam tik ļoti neuzstātu - Krievijā briest sociālie un citādi nemieri. Ja džeki noraus šim potenicālajam kandidātam iespēju piedalīties, tad var sākties tādi nemieri, ar ko salīdzinot automašīnu importa protesti visticamāk šķitīs bērnu šļupsti.
dzeris
d
Tam ..... - kur tu ņēmi, ka Ņemcovs salaida visu grīstē? Novgorodas guberņa viņa laikā bija viena no attīstītākajām visā Krievijā, taisni pēc viņa tā sāka iet uz leju. Cita lieta, ka pat ja viņš hipotētiski tiktu ievēlēts, kas nekad nenotiks, Kremlis neļautu viņam strādāt, pēc asas kritikas, ko viņš veltījis Kremlim, viņš nekad par gubernatoru nebūs, un īstenībā, Soči tiek pa tieši finansēta no Krasnodaras apgabala gubernatora Tkačenko, pazīstama nacionalista, tā ka Soču mērijā pat nav savas finansu nodaļas, un gubernatoram tur nemaz tik liela loma nav. Un nelikumības un korupcija Sočos un visā Krasnodasras apgabalā desmitkārtīgi pārsniedz pat korupciju citur Krievijā, būtu jau labi, lai iedzīvotājiem, kurus izliek no viņu zemēm un mājokliem, piešķirtu kaut tos dzīvokļus, bet pēdējā laikā viņus izmitina kopmītnēs utt, solot kompensācijas "kaut kad vēlāk". Tur visi ir šausmīgi iebaidīti, Ņemcova radi ( viņš ir dzimis Sočos) baidās ar viņu tikties, aizsūtīja viņam zīmīti ar atvainošanos, bet viņiem esot pateikts - ja tiksies ar Ņemcovu, dzīve te nebūs. Pagaidām viņš tiekas ar vēlētājiem tikai uz ielas, tirgū utt. Un Latiņina( pazīstama Novaja gazeta žurnāliste) jau pajokoja, ka Lugovojs ir mājiens Ņemcovam, kas ar viņu notiks, ja viņš neliksies mierā. Bet Ņemcovs atjokoja, ka, kamēr Sočos uzturas Lugovojs, viņš tēju nedzers, un nevienam citam arī neiesaka( pēc britu versijas, Lugovojs saindējis Ļitviņenko ar poloniju, kas bija ielikts tējā).
.......
.
Smiekli nak-Nemcovs mers?Bija gubernators-salaida visu griste-vina pectecim ilgi vel nacas labot vina stulbibas,ka vice premjers bija galiga nulle.Vieniga vina ipasiba-mak labi dirsa lizt pindosiem.Kamer bija snabdegunis Jelcins,tadus vicepremjerus tureja.Tagad tadi nav vajadzigi un devinas lapas parakstu-piliens jura.Mers vins nebus nekad tikai tapec,ka dirsalideji savu ir nodzivojusi,un Nemcovs ka politikis ir tuksa vieta. Nespriediet par Krieviju un demokratiju pec savas Latvijas standartiem-tur vismaz SS nestaiga pa ielam policijas apsardziba un nav nepilsonu-Latvijas "dermokrati"...
d'Andris
d
Lai izdodās Ņemcovam un Sočiem. Ņemcovam atdzīvināt Krievijas demokrātijas idejas, Sočiem pārdzīvot olimpiādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas