Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Uzraudzība un atbildība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Ja tev ķeša nak nauda ne no kurienes ,ka var netrallinat?
kikadū
k
Kas teica,ka Šlesers taisās to naudu notrallināt.Kad ebrejs šlesers savāks Parex banku,diez vai viņš salaupīto tur liks.Nu ,redzēs.
Leiputrija
L
Pilnīgi piekrītu Rodina kungam. Tikai atbildībai (reālai atbildībai) par sastrādāto ir jābūt vispirms. Citādāk, varam aizņemties kaut vai sikstiljonus, tie aizies tāpat kā līdz šim. Kā tas tā jocīgi iznāk, ka "augšas" ir tik daudz sapelnījušas un dzīvo cepures kuldamas, bet valsts tajā pat laikā nonākusi galīgā purvā?
dzeris - vilis
d
Atis Slakteris.
vilis
v
Pazuda bez pedam G24 32mln,3 no Latvenergo ,tagad jau miljardi. Apetite aug edot.Skiet ka veido ka noslept galus udeni.Diez kurs bus nakamais Dainis Gegeris?
Elita Veidemane
E
Ah tu mans vecais puika...
kukainis
k
Kā vienmēr - ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē...
dzeris
d
Nu kāda izlīguma valdība, kam ar ko "izlīgt", var jau formāli šādu valdību pat izveidot, bet darbaspējīga tā nebūs nekādā gadījumā, vispār, pirms ko veido, jābūt vismaz principiem, uz kāda pamata tas tiek veidots, tas ir, jābūt rīcības programmai, sīki izstrādātai, kam visām šādas valdības locekļiem un to partijām būtu jāatbalsta. Ja ne ārkārtas vēlēšanas, tad reālākais ceļš būtu uzticēt valdības veidošanu vai nu Sudrabei, vai Dombrovskim, ja pameklētu, gan atrastos vēl kāds cilvēks, Latvija nesastāv tikai no godmaņiem un kaulīšiem, par kodolu ņemt SCP, SC, JL, un arī SC, jā, arī to, visus strīdīgos jaut. ar SC var atlikt līdz labākiem laikiem, bet par pamatprincipiem var vienoties, nemaz tik lielas atšķirības nav, un plus vēl kādu no pozīcijas partijām, kas vēlēsies pievienoties, un gan jau vēlēsies, varat nešaubīties, ja tikai tauta šādu koalīciju atbalstīs. Tikai ne TB, protams, glumos naida kurinātājus jau sen bija jāatstāj aiz borta. Vienkārši opozīcijai arī beidzot jāsāk reāli rīkoties un izvirzīt konkrētus priekšlikumus, ja tā vispār spējīga to darīt.
Elmārs
E
ANDŽS: Tikai mieru neko netrallinās. Viss jau ir sashēmots, variet raudzīties, kamēr acis izkrīt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas