Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Zaļā dzīve

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karamba
K
Ja labi gribētu, varētu visus līgumus pārskatīt par labu valstij, par štrunta noteikumiem nerunājot. Bet mums jau tiklīdz trakno kuņģu intereses aizskartas tā sākas ņaudēšana par tiesisko paļāvību ,utt.Ekonomikas krahs nav labs forsmažors, lai tos murgus vienreiz izlabotu?
Skaistule
S
Un tie noteikumi jāatceļ obligāti, ja tikai gribēs, juridiski korektu veidu gan jau atradīs. --------------------------- Piekrītot dzerim. Nav jau neviens kas atceļ. Visi viņi no vienas kules nākuši. Šausmas pārņem, iedomājoties, ka šitās 100 daunu galvas vēl deputātēs līdz nākošajām vēlēšanām. Viss ir tik dziļi noorganizēts, korumpēts, ka normāls cilvēks vairs nesaprot, kā ir dzīvot normālā, civilizētā valstī. Mūsu valsts galva ir tā izpujusi, ka nespēj neko mainīt. Šeit nedomāju Dombrovski un Repši. Vē jau viņiem uzticos. Domāju Godmaņa, Kalvīša, Šķēles un Šlesera bandas. Kā viņu un viņu bandas lcekļi ver muti vāļā, tā no tām birst rāpuļi un vardes. Ja Lembrgam nebūtu uznākusi lielummānija un nelīstu lielajā politikā, par viņu visi aizmirstu un būtu tas mazākais ļaunums Latvijai. Īstenie vainīgie, kuri nozaguši Latviju ir oranžie bandīti, Latvijas ceļš un Šlesera partija. Tēvzemieši ir tā sakompromitējušies, ka riebjas par viņiem runāt.
vilis
v
Pievienojos autora viedoklim.Nekas nedrikst but muzigs.Tas cucibas janovers.
Juris
J
Es teiktu, ka šoreiz ir jārīkojas pēc "karalaiku likumiem". (Viena lieta ir zagt treknajos gados, pavisam cita - krīzes laikā.) Šādā situācijā nekas cits neatliek kā ierosināt kriminālprocesu pret Sarmu, kas protams nav galvenais vainīgais, un viņu aizturēt. Ja arī nenodod īstos vainīgos, tad tie varbūt vismaz drusku pierausies un turpmāk mazāk zags.
Kaspers
K
Varu derēt, ka tas prāta aptumsums iestājas darboņiem tikai uz parakstu likšanas laiku. Draugu lokā, pie pilniem traukiem viss visiem ir skaidrs kā gaiša diena.
ZBL
Z
Zaļais signāls ir ieslēdzies arī LPP/LC populismam, pie kura biroja loga ir it kā no finanšu ministrijas atlidojusi ligzdot sudrabkaija.:) Kāpēc gan no FM, bet ne no Rīgas brīvostas no kuras Šlesers lika aizvākties putniem? Vienīgā cerība, ka LPP/LC vēlētāji būs tādi paši ligzdbēgļi kā sudrabkaiju mazuļi un nebalsos par šo lēto populistu pariju, kuras ticamākais stāsts, ka Ainārs kopā ar Ļeņinu baļķi nesuši.
Pipo OBO
P
Šoreiz lasīsim un vērtēsim, nevis klausīsimies TV referējumus. Tavai biogāzes stutei, kāds trin cirvjus. Neko nepadarīsi, kādreiz ķer kaķus pat tumšā istabā.
dzeris
d
Nu vienkārši jāsmejās - nabadziņš Gerhards vispār nekur neorientējas, dod parakstīt, pats nezina, ko, ministri arī kā aunu bars paraksta, paši nezina, ko, un tas saucās valdība un ministru kabinets? Ja mums tāda nezinīšu valdība, kļust vienkārši bail, ko viņi var " "nejauši" parakstīt nākamreiz? Visu viņi saprata, un visu viņi zināja, bet tā klusām, kā parasti, nesanāca, tagad jātēlo daunīši. Nu, galu galā, vai nu zināja, vai nezināja, tātad vai nu blēži, vai nu muļķi, un, abos gad;ījumos, nevienam no tiem ministriem par ministru vairs jābūt nav. Un tie noteikumi jāatceļ obligāti, ja tikai gribēs, juridiski korektu veidu gan jau atradīs.
mērglis
m
Gerhards ir saimnieka stabulnieks...
heh
h
Gerhards lameris vai ljaundaris. Neviens no diviem nav glaimojošs.
mērglis
m
tas ka valsts nozagta mums sen skaidrs , beidzot tzk jaasaak zagļus tiesaat , ne tikai Lembergu un paarmijniekus štramus , bet galvenos afeeristus un tie ir partiju iipašnieki ..., bez viņu dotajiem riikojumiem kurus pildiija nopirktaa saeima ( citaadi to nenosauksi, jo saimnieki ruupeejaas par saveejo nokļuušanu deputaatoe , izgaažot ne mazumu naudas ) nez vai mees buutu tik dziļaa ellee(Godmans) ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas