Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Astrologs saredz, ka Maizīša iekšējā balss vēlas pārmaiņas savā darbībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Chikaagas 5-iishi
C
Kaa pa miglu Mana dziive iet, Kaa pa miglu, Kas nekad nepaariet...
akcents
a
Nu patiešām, vai bez pesteļiem nekādi vairs nevar???
morgenstern
m
Khe. Diez kāpēc neviens nesašūt, kad pirmajā lapā ir kāds ekonomistu pareģojums.Ticamība ta tāda pati, arī metodes.
Elizabete
E
Dīvains laikraksta tā Diena. Sāk ar arhibīskapu Vanagu un turpina ar astrologa murgiem. Esmu lasījusi, ka astrologi var kaut ko pareģot, ja zina zvaigžņu stāvokli cilvēka dzimšanas brīdī. Kā gan kaut kāds Baņķis var zināt, cikos dzimis Maizītis ??
anuka
a
nu šitā pesteļošana ar astrologiem jau sāk piegriezties, nu cik var... bet runājot par Maizīti, ļoti ceru, ka viņu tomēr neievēlēs. ja kādam vajag pierādījumus par Maizīša bezdarbību (vai sadarbību), palasiet kargins. com John Christmas cīņu ar Parex bandītiem pirms dažiem gadiem, tur izgaismojas arī Maizītis. ja ģenerālprokuratūra toreiz būtu reaģējusi uz John iesniegumiem un uzsākusi kriminālprocesu pret KK, tad mēs varbūt tagad nebūtu tādā bedrē.
Ak
A
Diena nemaz nav smieklīga, jo pastāsta kas notiek. Smieklīgi ir tie, kas baro šos šamaņus.
es
e
Vai Maizītis lūdza astrologam noskaidrot,ko viņš jūt? Kā tā astrologs sēdēja sēdēja un izdomāja -jāapskatāa ko domā Maizītis un pilnīgi nejauši blakus gadījās Dienas žirnālisti,kas nopublicēja rakstu. TIk primitīvi nelietīgi. Parakstiet taču, kurš šo rakstu pasūtīja. Kauns,Diena!
oho
o
man ieksheja balss saka, ka bnsaa sakushi stradat kaukadi galvaa slimie. anyway, HNY
Ak
A
Bažas vieš iespēja, ka uzvalks ir apburts :))
pelēkais cilvēciņš
p
Nu nepareizi mē rīkojamies,te pavisam nesen paprasījām E deputātam Zīlem pazīlēt mūsu nākotni,bet viņam likās,ka visur un visus traucē Repšes kunga galantais,svītrotais,labi piestāvošais uzvalks.Ko darīt,vai tiešām tik liela nozīme uzvalkam.Kā būt.
cony
c
Ja jūs tā dieva vārdā mums vēli visus labumus laicīgajā dzīvē,bet vai pats esi nomaksājis visus nodokļus gan valstij,gan baznīcai,kur 10 tiesa no ienākumiem jāatdot,ja gribi labumus.
skarba realitate
s
To jau mes visi tapat zinam, ka Maiziti 1)varbut ieveles atkartoti 2)varbut neieveles 3)varbut vins pats atteiksies no kandidesanas ja astrologs neko konkretaku pateikt nevar, tad nav ko lieki muti virinat - anglu komedijas cienigs vavulojums
Vēlējums!
V
Lai Dieva svētīts Jaunais Gads jums katram!.Lai atklājas jums Dieva Evaņģēlija lielais noslēpums,un Dieva miers lai ir jums un jūsu namam! Lai jums ir veselība ,saticība,miers ,prieks,darbs ,un viss labais ko vēlas jūsu sirds! Esiet patiesi no sirds Dieva svētīti!
nu
n
visi ģenētiskie muļķi tic maģijai, kaut ko jau viņi iezubra, bet domāt jau nespēj
Iesaku .
I
Vai tad mūsu politiķiem būtu jāgriežas pie pareģiem, zvaigžņu pētniekiem vai zīlniekiem,kas zīlē mūsu politiķiem nākotni. Dievs skaidri un gaiši Savā vārdā pasaka,ka tā ir negantība Dieva acīs. Dievs saka,vai tad cilvēkam nav jāgriežas pie Dieva visos savos dzīves jautājumos,jo cilvēka liktenis stāv vienīgi Dieva Radītāja rokās,un Viņš vienīgais visu zin par katru cilvēku, viņa pagātni ,tagadni un nākotni. Cik ilgi šie velna kalpi mūsu zemē nodarbosies ar savu maģiju,kas cilvēkus ievelk velna lamatās. Neaizmirstiet ,ka šie visi pareģi paši ir velna pievilti,un viņu tagadējās nodarbes viņus pašus ved uz elli. Velna plāns ir pēc iespējas vairāk cilvēkus piemānīt,apmelot, apzagt un aizvest sev līdz uz elli. Vai jūs nezināt ,ka Dievs devis katram vienam cilvēkam ir glābšanas un pestīšanas iespēju caur vienīgo Glābēju Kungu Jēzu Kristu,kas ir visas pasaules Glābējsun Pestītājs, sūtīts no paša Dieva glābt pazudušos ,grēkā grimstošos cilvēkus un pasauli.. Cik ilgi cilvēki ticēs velna pievilšanai ,vai nebūtu laiks atvērt acis,un paraudzīties uz dzīvo Dievu,kurš vienīgais var palīdzēt,un kurš vēlas cilvēkiem palīdzēt,jo Viņš mīl savu radību,un cilvēku iecēlis par radības kroni. Vienkārši žēl to cilvēku ,kas griežas pie tiem pareģiem,jo ko viņi ,paši garīgi akli būdami,par pareizi pareģot. Kā gan aklais var aklajam parādīt ceļu pa kuru tam jāiet. Attopieties taču!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas