Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Astrologs Zatleram prognozē popularitātes pieaugumu; Dombrovskim apdraudējumu neredz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nez, kaadaa rakaa!
n
nu, baigaa smadzenju chakareeshana - astrologhija... varbuutiiba, ka zatleram nesanaaks kandideet uz naakamo periodu ir liela. lai izvairiitos no taa, ka nepiemeerots cilveeks ir ielikts shai amataa, ir vieglaak pateikt un atteiksies no shii amata neviss vinju malaa atstumt. tas nav vizuaali pieklaajiigi! 100% peec zvaigzneem nevar pateikt naakotni. miglas puushana vien ir...
Dio
D
Popularitate mēdz būt dažāda!!!!! :)))) Zatlers jau ir populārs ar savām aploksnēm, ar to, ka viņa kandidatūra tika izvirzīta starp sliekām un bruņurupučiem........ Cienījamais astrologa kungs neminēja ar ko būs populārs Lilitas vīrs :)
K-K
K
... Ai, ka gribetos paturet sos cilvekus valsts vadiba !!! ... Kaut katram jaizaug ... tomer, gaidu kaut ko ar noteiktu nacionalu novirzi ... !
Korsārs
K
virgo ir lecinātājs un secinātājs,bet pats par astroloģiju neprot ne vārda uzrakstīt,bet citus,kas spriež,sviedrus slaucīdami,viņš sauc bez atvainošanās par kvekšķiem.
virgo
v
Vairums komentētāju ir neveiksminieki kvekšķi, kuri citu neko neprot kā kvekšķēt.
Korsārs
K
Labi analizēts,bet maz pamatojuma un galvenais,ka prognožu pieņemšanas laiks ir beidzies,vēsturiskais vilciens ir jau aizgājis un mēs dzīvosim ar visjaukākajām, radošām īstenībām un prognozēm valstij un pirmajām personām.
Lelle
L
Zatlers var kļūt populārs tikai padzenot šito Saeimu un piespiežot strādāt tiesībsargājošās institūcijas, citādi zoodārza iemītnieks vien ir un paliks. Dombrovski mēģinās gāzt...ja nu vienīgi aizdevēji to nepieļaus un nobremzēs oranžos kretīnus.
Senais>cony
S
Ak jā, piemirsās pateikt, ka tā viņam būs tā veiksme, kad notiks ko prognozēju.
Senais>cony
S
Lūk es, kaut neesmu astrologs, prognozēju pilnīgi kaut ko citu. Proti viņš būs pirmais atjaunotās Latvijas prezidents, kam nāksies atstāt amatu. Prognozēšana ir cēloņu un seku likumsakarību analīze ar pieņēmuma elementiem. To darīt ir pa spēkam katram, vienīgi kā nu kuram tas piepildās. Protams, ka raugoties zvaigznēs var atrast pamatojumu, sevišķi kad jau ir noticis. Vienīgais , kas zināmā mērā saskan ar astrologu pieņēmumiem , ir dzimšanas gada atbilstība kosmisko procesu cikliskumam. Protams tas arī nav absolūti, tomēr , ja cilvēks dzimis kazas gadā, parasti to var pamanīt. Pareizāk sakot , uzzinot šo apstākli, var'savilkt kopā daudzas īpašības. Tāpat spilgti pamanāmas ir pērtiķa gadā dzimušo īpašības. Zatlera kungs ir dzimis kazas gadā. Redziet nu, ka man šī sfēra nav gluži sveša, jo man viss, ko nezinu ir interesants, kamēr uzzinu.
Korsārs
K
Apbrīnoju Astrologa Andra Rača objektīvos secinājumus un prognozes,līdzīgi domā arī mūsu politologu/Akadēmiķu zvaigznes
cony
c
Nu, labi,arī es zinu,ka tā ir pseudozinātne,bet redz,tomēr zinātne,ko tu velnam padarīsi,atliks tikai ticēt un mūsu valsts pirmajām personām vēlēt visu to labāko un vēl labāk,kā pareģo.
lauku vecis
l
Kur mēs dzivojam? Vai kādā viduskaiku zemē? Atkal jau tas pats - Latvija - muļķu zeme, vēl tikai sāksim publiskot kāršu licēju viedokļus lielākajos laikrakstos. "Neatkarīgajā" jau ezotērika plaukst un zeļ gadiem. Vai Dienai arī to vajag?
Senais
S
Tas nu ir tas brīnums, no kā nebaidīties kāds nesen mudināja.
nu tak
n
Zatlers nav ne zirgu jūdzējs, ne arājs. Savējais starp bauriem.
Senais>cony
S
Astroloģija nekādā gadījumā nav zinātne, jo balstās uz pieņēmumiem, kas dažkārt piepildās. Zinātne ir pierādījumu meklējšana katram

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas