Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

ASV amatpersona: ASV neapšauba Latvijas spēju glabāt NATO noslēpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES
E
ASV neapšauba Latvijas spēju glabāt NATO noslēpumus." Pagaidīsim līdz oktobrim. Līdz vēlēšanām. Domāju situācija ar NATO noslēpumiem mainīsies SC panākumu kontekstā.
Ludvigs
L
.Kamēr te ir Maskavas 5. kolona uzticēt NATO noslēpumus ir pēdējā muļķība
Shhhhh....
S
Ja varbut,,, bet saubos ka ASV dos musu kriminalu valdibai noslepumus
Lv
L
si valsts ir pamatota uz noslepumiem, Itseviski tas par valdibu un ka ta darbojas
Bo
B
Nevajag Eiropai vairs gāzi tik ļoti. Patēriņš kritās, piegādātāju loks ļoti paplašinās, jo ir atbrīvojušies tie gāzes daudzumi, kurus āgrāk veda uz ASV. Viss otrādi - Krievijai vajag pārdot gāzi "kā ēst".
Lops
L
Jaapiekriit ........ un vispar ASV taktika pret Krieviju izmainijaas kad Obama tika pie pults - uzreiz nekadas raketes Polijaa, labakas attiecibas ar Krieviju utt. Eiropai vajag gazi ka est, tapec pa kluso ziedot ar Latviju ka ar "ne tik apdraudoshu" NATO valsti vini it ka var atlauties. Tikai ir jaaprasa cik talu vinu ar mums ziedos. Vai tas bus tikai arpolitikas limenii, vai ari notiks kaut kas cits? Izskataas ka Gruzija izmantoja pareizo momentu lai tiktu kaut kaadaa ASV ietekmes zonaa saglabajot savu suverenitati... Ja vini kaut ko daritu tagad, tad jau butu par velu, jo ASV taktika pret sho regionu ir izmainijusies.
Sergejs.
S
Esmu pārliecināts, ka nav jau ko īpašu sargāt, jo Latvija jūtami ir mainījusi politisko virzienu uz austrumiem. Rudenī pēc vēlēšanām būs vēl vairak jūtams. Jāatzīst, ka šī virziena maiņai savu roku pielika Eiropas savienības lielvaras, kurām ir ļoti cieša draudzība ar Krieviju, un pieļauju, ka tās ir jau slepeni delegējūšas ietekmes sfēru Krievijai. Jautājums vai ASV spēs ko mainīt. Šajā ziņā nelīdzēs arī NATO 5 paragrāfs, jo eiropas lielvaras, kā Vācija, Francija un Itālija, Latvijas pēc neies bruņotā konfliktā ar Krieviju. Tas ir skaidrs pat "mazam bērnam". Francija ar superīgā uzbrukuma kara kuģi, ko taisās pārdot Krievijai, jau parāda to publiski, neslēpti. Nepolitologam ir skaidrs, ka šo kuģu izvietojums būs Baltijas jūra un Melnā jūra.
u.c.
u
Tieši tā... neapšauba! VIENĀRŠI NEUZTIC!
lala
l
kā tad ar SAB darbinieku sarakstu un algām, kas esot valsts noslēpums :D
Jānis Rainis
J
virsraksts pareizi jaalasa saadi: ASV amatpersona: ASV neapšauba Latvijas nespēju glabāt NATO noslēpumus
padoms
p
Pievaldi vareno rīkli. Par šitādiem tekstiem jau sauc pie atbildības. Un kad būsi aizvēries, palasi grāmatiņas - Amerikā nav nekādas "sātanistu varas".
C
Latvija - NATO partneris???
borcinsh
b
...shaubos ari, un piekritu USA !...pagaidams, kamer valsts ir korumpets un bijushiee komunisti - vadoni ir gatavi par naudu pardot viss kaut ko ( Abrenes jau nav !!!) , kamer Latvija suuta savejus agentus, rubikus-zhdanokus i t.t. uz Europarlamentu ..... - par kaut kadu uzticiibu nevar but runas !!!
Janis
J
Neapšauba, bet labāk jau neuzticēt.Pārāk daudz šeit ir bijušo KGB darbunieku, kuri nav gribējuši piedāv't lustrācijas procesu vienu iemeslu dēļ, bet viņu pakalpiņi nav gribējuši "izgaismoties" zināmas neērtības vai kauna dēļ, un atkal atrodas pagrīdē kā mīnas ar uzvilktu laika degli. Bīstama zeme - Latvija un PSRS mantojums tai vēl ilgi traucēs godīgi skatīties acīs partneriem
Lops
L
Ja tiks ieksha tadi Ushakovi, tad Putins tos noslepumus lasis katru ritu pie kafijas kruzes........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas