Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

ASV iesaka Latvijai nekaitināt Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ritdienis
r
Tautieši-""mums iesaka onkulis Sems""Ko nedarīt""bat aizmirsa pateikt-""Ko darīt"",tā kā vedera iziešana paliek katra paša ziņā.P.S. Ar Latviešu nacionālām interesēm sen vairs neviens nerēķinās!
olegs golovciks
o
Te nu Jurkaana kungs alojas.Ja vinjam tumsaa skjeersielinjaa pienaaks triis brunjoti viiri un teiks :,,diktaats tas noteikti nav,bet muusu viedoklis ir,ka jums savu naudasmaku un pulksteni labaak atdot ar labu...,, Domaaju,ka ASV viedoklis Latvijas varas koridoros momentaani trasformeejas kaa paveele riiciibai...
Judītei nav brūte Latvijā
J
Tāpēc viņa kasās un skries un geju parādi.
Latvija "kaitina" Krievij
L
Tu kaķiem jāsmejas! Fakts paliek, ka Baltijas valstu eksistence "kaitina" Krieviju. Cerēsim, ka ASV tiks ievēlēti republikāņi, kuriem ir mazliet vairāk stīvā nekā Judītes Garberes demokratiem.
Grieta
G
"Runas ir garas, darbs ir īss No darba varas liktenis trīs' " Rainis Pietiek vāvuļot, katram letiņam savu biznesiņu-pabaro sevi un gimeni un tad jau redzēs!
Bezdievis
B
Virsraksts pilnībā nesakrīt ar rakstu. Kas tā ASV īsti ir domāta? Vai tad žurnālistiski precīzāk nebūtu minēt konkrētu personu ar konkrētu teikumu? Te vairāk tāds žurnālista sacerējums bez konkrētiem faktiem. Un to, ka neviens nevēlas Latvijas konfliktu ar Krieviju, to arī 5 klases skolnieks var uzrakstīt!
vēl viena naida kurinātaja
v
vajag izraidīt
Edik
E
Prikazal hozjain - sdelano :) prostite, ja ne hochu zadevatj 4ji-nibudj 4uvstva.
Svekjaamurs
S
Ja objektiivi, tar PRETRAKJESU sisteemu vietaa Latvijas tautai(visstraujaak pasaulee izmirstoshajiem nabadzinjiem, kuri kaa zhurkas simtos tuukstoshos muukprom no savas par kapeikaam izpaardotaas zemiites:), veelamaaka buutu PRETKASHKJA ziede, jo aadas slimiibas ir pienjeemushas pandeemijas raksturu...Bet, tas ka kvankshkji(paarsvaraa vecas baabas-izbijushas pioniervadiitaajas(renegaati vienmeer ir dedziigaakie un derdziigaakie izbijusho koleegju noliedzeeji, tad veci atkritumi-pirdeeji, komplektaa ar jauniem petuhiem, kas nezin ko raksta, bet rej liidzi kaa aitas dziivnieku fermaa"16. marta labi, 9. maijs slikti!", un dazhas nieciibas deputaatelji, bez sapraata,jeegas un talanta, - luukkaads kontingebts sastaada sho Latvijas "opoziiciju Krievijai.Iistie latvieshi ciena savus kaiminjus, un redz kaa piem. atsevishkji zviedrelji peedeejos 4 gados tos apzaga un turpina apzagt.
nekaitiniet gan
n
Krievijai nepatīk praida rīkošana Vērmanes dārzā.
Bezdievis
B
Hitlers ienīda gejus un lezbietes. Komunisti cīnījās pret Hitleru un par tautu draudzību, brīvību u.t.t. Domāju, ka geji un lezbietes arī gribētu izteikt pateicību par Hitlera sagrāvi. Vajadzētu Praidu apvienot ar 9.maija svinībām un abus pie Uzvaras pieminekļa. Arī resursi sabiedriskās kārtības uzturēšanai ietaupītos un vairotos proletāriešu sadraudzība! p.s. tur pat blakus parciņš, viesnīca ...
  • 2
  • 0
cik zinu
c
Lietuvas un Igaunijas vēstnieki nebūs uz seks patoloģijas svētkkiem, sevi ciena.
grablere nav ASV
g
.................
Dr.xy
D
Komentatajiem: vai jus pasi personigi dzirdejat ko teica ASV sutne Latvija ? Vai jums nav ienacis prata,ka par to raksta Diena ?! Vai jus ticat visam ko raksta Diena ? Sis Dienas raksts ,loti iespejams,ir dezinformacija,jo pastav pamatotas saubas,ka sada ir ASV arpolitika. Atceraties,ko teica nakosais ASV Prezidents Romney - Launuma Imperija ir musu ienaidnieks Nr.1 !
nemesis
n
Nav iespējams nekaitināt - Latvija jau ar savu eksistenci vien ir kā dadzis acī Krievijai.
RO
R
Turpiniet masturbēt mīļie krievi! ASV politika arī neuztrauc... Vēlaties pateikt, ka KARŠ EIROPĀ SĀKSIES AR NAIDĪGO LATVIJU!!! Krieviem un amerikāņiem jāpārstāj lietot morfiju!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas