Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

ASV lēmumu par pretraķešu aizsardzību Latvija vērtē kā uzlabojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aw
A
Mazie bāleliņi, krievu pie varas ievēlētēji, pēkšņi uztraucas, ka kāds viņus no malas neaizstāvēs... ak vai... nez kāpēc negaida, ka Japāna viņus aizstāvēs, vai Meksika, vai Anglija. Nez kapēc gaida, ka amerikāņi atdos savu nodokļu naudu, vai vēl trakāk, dzīvības, lai aizstāvētu mazos nevarīgos.
monitors
m
Amerikāņiem politikas veidošanā pret Irānu Krievija ir nozīmīgāka par Poliju un Čehiju. Un saprotama lieta, amerikāņi grib dabūt Krieviju par sabiedroto. Tādēļ arī šī atkāpšanās. Amerikāņiem nav izdevīgi, ka Krievija balsta Irānu. Es domāju, ka Obama visus diplomātiskos soļus ir saskaņojis ar Maskavas tandēmu. Tādas lietas neviens vienpusējā kārtībā nedara. Saprotams, nekādu rakstītu līgumu nebūs, vienkārši abas valstis laiku pa laikam uzstāsies ar vienpusējiem, bet patiesībā saskaņotiem paziņojumiem. Starp citu, atcerēsimies, ka ASV uz Poliju sakarā ar Otrā Pasaules kara sākuma jubilejas svinībām atsūtīja velns zina ko. Diplomātiskajā valodā to sauc par mājienu ar slotas kātu. Bet vispār poļu ideja svinēt Otrā pasaules kara sākuma gadadienu starptautiskā līmenī ir šizofrēniska. Parasti svin kara beigas nevis sākumu. Skaidrs, ka poļi īsti negrib svinēt kara beigas, jo valstī tika nodibināts komunistiskais režīms, taču Polijai vismaz tika atjaunots valstiskums atšķirībā no Latvijas.
mjā
m
tāpēc jau ielika nēģeri par pilotu,lai pēc tam visu vainu par lidmašīnas katastrofu norakstītu uz viņu.
ju-ju
j
Obama cer iniciatīvu pārņemt savās rokas. Lai necer. Krieviem galvenais tikt klāt visiem noslēpumiem un atgūt bijušo lielvaras statusu. Maskava ASV dancinās pēc saviem uzskatiem kā nemetās. Te nu bija lielie un patiesie draugi.
maija
m
suni rej kungi brauc
dore
d
Ko jūs no padevīga komjaunatnes sekretāra RIekstiņa citu gaidījāt?
patriots
p
Bušam bija kļūdas, kam negadās, bet šausmīgāk ir ja iztirgo Austrumeiropu Krievijai. Kāda runa NATO var būt ar Krieviju par visa sākšanu no nulles, ja pirms gada Krievija okupēja (anektēja) daļu Gruzijas teritorijas? Naivie Rietumi.
lbe
l
Rieksts lai savu nelegālo villu piejūras apgabalos nojauc vispirms, tad cienīsim viņa paziņojumus.
coper's
c
Nezinu, bet šķiet Riekstiņš ir zaudējis (ja viņam tāds ir bijis) mugurkaulu, kopā ar viņu arī Latvijas ārpolitika!!! JA viņš nesaprot ko runā - tad vismaz sērīgi būtu galvu nodūris (arī tā būtu pozīcija) Visumā viņš ļoti atgādina Munteru Vilhelmu, kas līdzīgi skaidroja 1939.g. oktobra līgumus un to ko Latvija no tā "iegūs"!!!
Человек
Ч
Грузия когда-то сама попросилась в Российскую Империю, чтобы та ее защитила от Османской империи, от турков, а Карелия тоже исконно российская земля потому, что ведь и Финляндия по большому счету тоже российская зона влияния, и финны это понимали и понимают, за исключением досадного недоразумения 1939-1940 и 1941-1944 годов.
Человек
Ч
Сарауй, Криевия.
Nožēlojamais Obama!
N
Rietumu nodevējs - Obama Otrs čemberlens, tas anglis bija senīls vecis, bet šis nožēlojams amerikāņu lumpenis.... Latvieši, vai jūs vispār saprotat kāda tā ir kRIEVIJAS UZVARA!!!
KLM
K
No kura laika Karēlija ir jūsu zeme? No kura laika Gruzijas zeme ir jūsu zeme?
Человек
Ч
Чужой земли мы не хотим не пяди, но и своей вершка не отдадим. Пыталово осталось российским, как вы знаете.
11. sept
1
KAD ASV atdzisies 11. septembris bija ASV_Cionistu sazverestiba? >80% amerikani netic oficialam paskaidrojumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas